- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.201
ücretler 1000 civarı doçentler proflar 1500 2000 özel hastanelerde
Benim Kocaeli Gebze'de en düşük 715 TL den başlıyor ama tercih etmeyeceğim hastahane sordum yine de , genelde İstanbul Anadolu yakası Pendik Tuzla civarı 1165-1450 arası
Anadolu sağlık hastahanesi Gebze 3307 TL dedi ya ama Allianz musterisi olduğum için 1044 TL'ye indiriyorlarmis. Paketlerini sormadım sadece gebze medikalpark 47500 TL dedi.
Ben de araştırıyorum. Özle sigortam yoktu onda da zaten 1 sene önceden yaptırmak gerekiyormuş sanırım.
Şimdide hastanede işte tahliller ve muayeneleri kapsayan bir paket oluyor birde doğum paketi oluyor bildiğim kadarıyla Memorial bu şekilde fiyat vermişti hatta Memorial ilk 5 ay ve son 4 ay şeklinde ayırmış doğum zaten şuanda sabitleme yapmıyorlar bize Memorial da öyleydi yani daha erken olduğu için ocakta zam gelecekmiş sanırım.
2 hastane ile daha görüşeceğim bu hafta görüşünce yazarım. Ben istanbuldayım bu ara da. Fiyatlar istanbul olduğu için uçuk olabilir.
Sigorta yaptırıp başlarsanız muayenelerinizi karşılamazlar çünkü luan gebesiniz artık.
Ayrıca doğum karşılayan sigortalar var onu da araştırdım ben Medicana karşılayan bi sigorta verdi sigorta şirketi oda hemen hemen hastanenin paket fiyatıyla eş değer hatta daha pahalı.
Evet sigortacimiza sorduk artık yokmuş gebe kaldıktan sonra sigorta yaptırma gerçi bir firma var dedi ama paketlerden pahalı oluyor zaten dedi. İstanbul Anadolu mu Avrupa yakası mi ?
Bu arada paketleri sordum eğer olumsuz bir durum olursa nasıl olur ödeme yanar mı diye yapılan muayene ve tetkikleri düşerek para iadesi yapıyorlarmışmış.
Ben zaten kafaya koydum tahlilleri devlet hastahanesinde yaptıracağım , hatta ilk tüm tahlillerimi yaptırdım.