- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.181
Evet donmustu 3 yillik filandi.donmus muydu sızın de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet donmustu 3 yillik filandi.donmus muydu sızın de
Sizde iğne mi oluyosunuz progestan bu arada hayırlı olsun saglıkla alın bebeğinizi kucagınıızaSelam
Bugün kontrolumuz vardı. 8+5 olmuş barbunya tanesi kadarmış. Kalp atışını dinledik. Kızımıda götürdük çok heyecanlıydı gözleri parladı resmen
Estrofem i günde 1 e düşürdü. 11+ larda da ilaçları birakicaz Estrofem ve progestan dex.
Oksapar doğum +40 gün devam. Bulantilar devam. Dün öğlende ne varsa kustum. 3 kilo verdim bu süreçte. Zaten kiloluydum çok önemli değil tabiki.
Evet günde 1 tane progestan dex göbekten. Amin teşekkürler inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimiziSizde iğne mi oluyosunuz progestan bu arada hayırlı olsun saglıkla alın bebeğinizi kucagınııza
Benim taze ve 12 haftaya kadar devam dedikızlar taze transfer olup 8 haftadan sonra progestana devam edne var mı ? benım doktorum bıtaktırdı ama içimde de kuşku var yine de.sadece aspirin ve duphostonla devam edıyorum.taze donmus degısır donmus daha uzun kullanılır demıstı
Benim dondurulmuş 8. Haftada bıraktım iğneyi fitile devam ediyorum 10. Haftaya kadar.kızlar taze transfer olup 8 haftadan sonra progestana devam edne var mı ? benım doktorum bıtaktırdı ama içimde de kuşku var yine de.sadece aspirin ve duphostonla devam edıyorum.taze donmus degısır donmus daha uzun kullanılır demıstı
Bence panik yapmayın, doktorunuz gerekli görse verirdi zaten.hep degısık uygulamalar.Fıtıl de yok bızde de alıp kullansam mı kendım bılemedım yıne de )
Aynen bende katılıyorum bence panik yapmayın evhamlı olmayın doktor size gerekli görse mutlaka verirdi. Siz rahat olun bebiş de rahatlıkla stressiz büyüsün. Kendiniz alıp kullanmayın bence sormadan yani doktorunuza danışın öyle kullanın.hep degısık uygulamalar.Fıtıl de yok bızde de alıp kullansam mı kendım bılemedım yıne de )
benım de 8+4 kanamam olmadı hıc şükür.esforem kan pıhtılaşması ıcın mıydı onu bıze hıc vermedıler mesela.ıste yıne de insan korkuyor, kanaman olursa tekrar başlarız iğneye dedı ama bi anlık malesef o yuzden kullansam mı acaba bır kac hafta daha dedım kendı kendme hepımız atlatsaydık 3 ayımızı bi sağlıkla sıhhatlaBence panik yapmayın, doktorunuz gerekli görse verirdi zaten.
Ben transfer oncesi günde 2 progestan dex, günde 3 tane estrofem başladım. Keseyi gördükten sonra kanamam oldu günde 2 tane fitil eklendi. Sonraki 2 hafta sonraki kontrolünde fitili bıraktık iğneyi teke estrofemi 2 ye düşürdü. Dünkü kontrolde de estrofemi teke dusurdu. İğne günde 1 tane devam. 8+6bugun keşke hepsini biraktirsa diyorum ama 11+ larda bırakacakmisim. Yani sizin durumunuza göre doktor yönlendirir. Bir sıkıntınız yoksa niye fitil versin size...
haklısınız valla durmadan evham yapıyorum, korkuyorum bişi mi oldu olacak mı sureklı olumsuz olumsuz Allah esırgesın olur zaten ıyı dusunmeye calısıyalm bısı olmayacak Allahın ıznıyleAynen bende katılıyorum bence panik yapmayın evhamlı olmayın doktor size gerekli görse mutlaka verirdi. Siz rahat olun bebiş de rahatlıkla stressiz büyüsün. Kendiniz alıp kullanmayın bence sormadan yani doktorunuza danışın öyle kullanın.
ben aldım bırkac yerden fıyat hastaneler sıgortadan daha uygun verdı.Ankara Koru 40000 doçent doktor.uzman 35000Merhaba yoldaşlar , acaba doğum paketi yaptıran var mı gerek hastahaneden gerek tamamlayıcıdan ek paket...
Ben de araştırıyorum şimdi öncelikle kadın doğum muayene ücretlerini öğrenmem de lazim hiç başlamadan acaba sigorta yaptırıp direk öyle mi baslasam diye düşündüm de bakalım gebelik paketlerini soracagiz.ben aldım bırkac yerden fıyat hastaneler sıgortadan daha uygun verdı.Ankara Koru 40000 doçent doktor.uzman 35000
ücretler 1000 civarı doçentler proflar 1500 2000 özel hastanelerdeBen de araştırıyorum şimdi öncelikle kadın doğum muayene ücretlerini öğrenmem de lazim hiç başlamadan acaba sigorta yaptırıp direk öyle mi baslasam diye düşündüm de bakalım gebelik paketlerini soracagiz.
Aynen siz rahat olun bebişte rahat büyüsün. Zaten riskli olan haftaların çoğunu atlattınız. Kendinizi sıkmayın bu kadarhaklısınız valla durmadan evham yapıyorum, korkuyorum bişi mi oldu olacak mı sureklı olumsuz olumsuz Allah esırgesın olur zaten ıyı dusunmeye calısıyalm bısı olmayacak Allahın ıznıyle
Ben de araştırıyorum. Özle sigortam yoktu onda da zaten 1 sene önceden yaptırmak gerekiyormuş sanırım.Merhaba yoldaşlar , acaba doğum paketi yaptıran var mı gerek hastahaneden gerek tamamlayıcıdan ek paket...
Sigorta yaptırıp başlarsanız muayenelerinizi karşılamazlar çünkü luan gebesiniz artık.Ben de araştırıyorum şimdi öncelikle kadın doğum muayene ücretlerini öğrenmem de lazim hiç başlamadan acaba sigorta yaptırıp direk öyle mi baslasam diye düşündüm de bakalım gebelik paketlerini soracagiz.