- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.201
ücretler 1000 civarı doçentler proflar 1500 2000 özel hastanelerde
Ben de araştırıyorum. Özle sigortam yoktu onda da zaten 1 sene önceden yaptırmak gerekiyormuş sanırım.
Şimdide hastanede işte tahliller ve muayeneleri kapsayan bir paket oluyor birde doğum paketi oluyor bildiğim kadarıyla Memorial bu şekilde fiyat vermişti hatta Memorial ilk 5 ay ve son 4 ay şeklinde ayırmış doğum zaten şuanda sabitleme yapmıyorlar bize Memorial da öyleydi yani daha erken olduğu için ocakta zam gelecekmiş sanırım.
2 hastane ile daha görüşeceğim bu hafta görüşünce yazarım. Ben istanbuldayım bu ara da. Fiyatlar istanbul olduğu için uçuk olabilir.
Sigorta yaptırıp başlarsanız muayenelerinizi karşılamazlar çünkü luan gebesiniz artık.
Ayrıca doğum karşılayan sigortalar var onu da araştırdım ben Medicana karşılayan bi sigorta verdi sigorta şirketi oda hemen hemen hastanenin paket fiyatıyla eş değer hatta daha pahalı.
Medicana ne kadar ücret verdi bende hastane araştırıyorumSigorta yaptırıp başlarsanız muayenelerinizi karşılamazlar çünkü luan gebesiniz artık.
Ayrıca doğum karşılayan sigortalar var onu da araştırdım ben Medicana karşılayan bi sigorta verdi sigorta şirketi oda hemen hemen hastanenin paket fiyatıyla eş değer hatta daha pahalı.
Avrupa yakası dediğiniz gibi burda Memorial 2000 lira dedi muayene bi hastane daha var Türkiye hastanesi 950 sanırım bende ordan devam edeceğim eşime indirim yapılıyor benimde 710 a geldi.Benim Kocaeli Gebze'de en düşük 715 TL den başlıyor ama tercih etmeyeceğim hastahane sordum yine de , genelde İstanbul Anadolu yakası Pendik Tuzla civarı 1165-1450 arası
Anadolu sağlık hastahanesi Gebze 3307 TL dedi yaama Allianz musterisi olduğum için 1044 TL'ye indiriyorlarmis. Paketlerini sormadım sadece gebze medikalpark 47500 TL dedi.
Evet sigortacimiza sorduk artık yokmuş gebe kaldıktan sonra sigorta yaptırma gerçi bir firma var dedi ama paketlerden pahalı oluyor zaten dedi. İstanbul Anadolu mu Avrupa yakası mi ?
Bu arada paketleri sordum eğer olumsuz bir durum olursa nasıl olur ödeme yanar mı diye yapılan muayene ve tetkikleri düşerek para iadesi yapıyorlarmışmış.
Ben zaten kafaya koydum tahlilleri devlet hastahanesinde yaptıracağım , hatta ilk tüm tahlillerimi yaptırdım.
Sigortacıdan medicana da geçerli bi sigorta varmış hamile kaldıktan sonra yapılan yanlış olmasın 10 adet ayaktan yatarak şeklinde muayene karşılıyormuş sanırım 37 gibi bi fiyat çıktı sanırım bana ama herkeste farklı. Da olabilir ben hastaneden paket sormadım bu sigortadan aldığım. Medicana bana uzak o yüzden orayı araştırmadım yaniMedicana ne kadar ücret verdi bende hastane araştırıyorum
Tamam çok sağolSigortacıdan medicana da geçerli bi sigorta varmış hamile kaldıktan sonra yapılan yanlış olmasın 10 adet ayaktan yatarak şeklinde muayene karşılıyormuş sanırım 37 gibi bi fiyat çıktı sanırım bana ama herkeste farklı. Da olabilir ben hastaneden paket sormadım bu sigortadan aldığım. Medicana bana uzak o yüzden orayı araştırmadım yani
Devletten de randevu bulmak mesele ben gece 12leri kovaladim hepAvrupa yakası dediğiniz gibi burda Memorial 2000 lira dedi muayene bi hastane daha var Türkiye hastanesi 950 sanırım bende ordan devam edeceğim eşime indirim yapılıyor benimde 710 a geldi.
Dediğiniz gibi bende tahlilleri gidip devlette yaptırdım bugün. Baştaki tahliller için zaten hastanenin muayene paketleri mantıklı
Onu hesaplamaya çalışıyordum bende bundan sonra da çok bi tahlil isteyeceklerini sanmıyorum sanırım isteseler de aile hekiminden de yapılabiliyormuş. Olmuyorsa da gidip devlette artık rica ederim diye düşündüm en kötü dahiliyeye giderim. Diğer 2 li 3 kü testleri de devlet direk perşnatolojiden randevu açtı mesela. Yaptırır mıyım bilmiyorum ama.
tahlil konusunda devlet iyi ama muayene iyi değil hiç bişey görmedim mesela bugün baktı iyi mi iyi tamam dedi kalktık masadan
Geçmiş olsun öncelikle. İnşallah sıkıntısız geçirirsiniz.Devletten de randevu bulmak mesele ben gece 12leri kovaladim hepaynen devletteki doktora gittim moral bozuyor azarlıyor bir de 3-4 kişi birden odaya giriyoruz muayene olacak ve sonuç gosterecekler olarak saçma sapan bir şeyi var biraz vaktini alıyor ama paranı almıyor ben ilaçları yazdirmak rapor cikarttirmak için de gitmiştim zaten.
Tüp bebeğe o kadar masraf yaptık mecburiyetten şimdi muslukları biraz kısma zamanı taksitlendirdik hep faizlerle kredi kartına
Ama insan bir yandan da diyor o kadar uğraştın para zaman döktün boşver devam et en iyi doktorlara git diye ama en iyi doktor bile bebegin dünyada yiyeceği ekmeği yoksa yapabileceği bir şey kalmıyor bazen.
Kafam çok karışıkkanamalı gebelik geçiriyorum bir de...
Doktorunuza ıhlamuru sorun. Bi arkadaşım gebeydi doktoru sorun görmedi belli ölçülerde kullanmasına. Ama siz gene doktorunuza sorun ona göre kullanım yapın. Ihlamur iyi gelecektir. Geçmiş olsunKizlar acil yardim 11.ci haftamdayim asiri bi sekilde bogaz agrim var üsütmüsüm ne yapicagimi bilmiyorum ama cok kötüyüm. Fikirlerinize ihtiyacim var bu sürecte bisi kullanamiyoruz maglesef
Başka sorununuz var mıydı acaba doktor Adenomiyozisten dolayı mı tüp bebek tutmadı dedi , benim de aynı rahatsızlığım gelecek tüp bebek denemeyı düşünüyorum3. Tup bebek denemem oldu 30 Eylül de, iki embriyo transferi oldu bugun sonuc 1.23 yani negatif.. adenomiyozisim var diye rahim dinlendirme yaptık bende yine de olmadi, çok üzgünüm ama benden sonrakiler icin fikir olsun diye yazıyorum sebepsiz infertilite deniyorsa lutfen adenomiyozis var mi diye özellikle sorun. Zaten psikolojik ve maddi olarak zor surec bi de bunu atlayıp surecin uzamasi ve olumsuz sonuc almaktansa bastan temkinli olmak daha iyi olur.. herkese kolay gelsin
Tesekkür ederim biraz önce aradim fakst tüm bitki caylari yasakmisDoktorunuza ıhlamuru sorun. Bi arkadaşım gebeydi doktoru sorun görmedi belli ölçülerde kullanmasına. Ama siz gene doktorunuza sorun ona göre kullanım yapın. Ihlamur iyi gelecektir. Geçmiş olsun
Benim doktorum böyle bişey söylemedi hatta boyum uzun diye normal doğum yapabilirsin demiştiKızlar tüp bebek oldugu için sezaryen doğum olacak diyorlar. Normal doğum riskli oldugu için siz nasıl doğum yapmayı planlıyosunuz?
Aslında şart değil sezaryen. Ama doktorunuz sezaryen yanlısiysa öyle demiş olabilir. Ha ben ilk dogumumda sezaryen tercih ettim hem doktorum sezaryen taraftariydi hem de kan sulandirici kullandığım için korktum. Gayet rahat geçti annem vardı 1 ay yanımda kaldı o yüzden sıkıntı yaşamadım. Eğer doktorumu degistirseydim bu kez vajinal doğum istiyordum. Ama doktoru değiştirmeye cesaret edemedim.Kızlar tüp bebek oldugu için sezaryen doğum olacak diyorlar. Normal doğum riskli oldugu için siz nasıl doğum yapmayı planlıyosunuz?
Öyle bir şey yok diye biliyorum eğer doktor uygun görüyorsa başka bir rahatsızlığınız yoksa normalde yapabilirsiniz tüp bebek diğer gebeliklerden tek farkı transfer olmamız. Diğer türlü her aşamayı normal gebeliklerdeki gibi yaşıyoruz.Kızlar tüp bebek oldugu için sezaryen doğum olacak diyorlar. Normal doğum riskli oldugu için siz nasıl doğum yapmayı planlıyosunuz?
Sirkeli su ile gargara yapabilirsiniz o baya etkiliyor. Mide bulantınızı tetikler mi bilmem ama bi deneyin isterseniz.Tesekkür ederim biraz önce aradim fakst tüm bitki caylari yasakmiso yüzden toparlamam zaman alicak sanirim.
Nasıl yanii , ben her sabah ıhlamur içiyorum bir fincan kahvaltılardaTesekkür ederim biraz önce aradim fakst tüm bitki caylari yasakmiso yüzden toparlamam zaman alicak sanirim.
Adaçayı serbest olmayabilir gene de kullanmayın isterseniz… Onun da söktürücü etkisi var çünkü aynı kekik gibi. Ihlamur konusu da demekkşNasıl yanii , ben her sabah ıhlamur içiyorum bir fincan kahvaltılardabana da sadece ıhlamur serbest bir de adaçayı demişti sanırım.
Canım geçen hafta ben de öyle çok kötüydüm doktor c vit b vit vs içerikli serum yazdı verdi serum toparladı biraz. Ateş de vardı bende PAROL al dedi yüksek ateş iyi değil istemeyiz dedi. Sonrasında da limonlu sıcak su zencefil vs bol meyve dedi . Bir de vitamin takviyesi alabilirsin dedi ben sandoz şeklinde c vit kullandım 3-4 gün çok şükür toparladım.Kizlar acil yardim 11.ci haftamdayim asiri bi sekilde bogaz agrim var üsütmüsüm ne yapicagimi bilmiyorum ama cok kötüyüm. Fikirlerinize ihtiyacim var bu sürecte bisi kullanamiyoruz maglesef
merhabalar adenomiyozis bende yeni cıktı, aşılama oldum doktor gebeliğe engel değil dedi.bir sene önce doğal yolla gebe kalmıstım siz tüp bebekmi yaptınız?Ya vallahi yer bulamıyor diye korkmuyor değilim ben deşaka bir yana bende adenomyozis olduğu için sıkıntı sürüyor sanırım doktorum da o nedenle ilk 8 haftayı riskli görüyor . Hem Endometriozis hem o 4. Denemem Çok zor embriyo oluşuyor yıllar sonra çok zor bir gebelik elde ettik gerçekten inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hepimiz için dualarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?