2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sizde iğne mi oluyosunuz progestan bu arada hayırlı olsun saglıkla alın bebeğinizi kucagınııza

Sizde iğne mi oluyosunuz progestan bu arada hayırlı olsun saglıkla alın bebeğinizi kucagınııza
Evet günde 1 tane progestan dex göbekten. Amin teşekkürler inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi

kızlar taze transfer olup 8 haftadan sonra progestana devam edne var mı ? benım doktorum bıtaktırdı ama içimde de kuşku var yine de.sadece aspirin ve duphostonla devam edıyorum.taze donmus degısır donmus daha uzun kullanılır demıstı

Benim taze ve 12 haftaya kadar devam dedi

Benim dondurulmuş 8. Haftada bıraktım iğneyi fitile devam ediyorum 10. Haftaya kadar.

hep degısık uygulamalar.Fıtıl de yok bızde de alıp kullansam mı kendım bılemedım yıne de )
Bence panik yapmayın, doktorunuz gerekli görse verirdi zaten.
Ben transfer oncesi günde 2 progestan dex, günde 3 tane estrofem başladım. Keseyi gördükten sonra kanamam oldu günde 2 tane fitil eklendi. Sonraki 2 hafta sonraki kontrolünde fitili bıraktık iğneyi teke estrofemi 2 ye düşürdü. Dünkü kontrolde de estrofemi teke dusurdu. İğne günde 1 tane devam. 8+6bugun keşke hepsini biraktirsa diyorum ama 11+ larda bırakacakmisim. Yani sizin durumunuza göre doktor yönlendirir. Bir sıkıntınız yoksa niye fitil versin size...

Selamlar, yasadigim benim tup bebek sureci ile onemli bir kismi paylasmak isterim.

2 kere kimyasal gebelik yasadim, sonra Ankara Genetik Tani’ya gittik , Dilara hanimla tanistim, cok tecrubeli ve inanilmaz yol gosterici.
Benin kan pihtilasma taramasi yaptirmami iletti ve test sonucuna gore uyguladigi ilac tedavisiyle suan basarili bir gebelik icindeyim.

Lutfeb boyle sorunlariniz var ise iletisime gecin. Hatta tup bebekten once genetik taniya bakip ilac tedavisiyle bu kismi cozup hamile kalan hastalariyla tanistim.

Sizlerle paylasmak istedim

hep degısık uygulamalar.Fıtıl de yok bızde de alıp kullansam mı kendım bılemedım yıne de )
Aynen bende katılıyorum bence panik yapmayın evhamlı olmayın doktor size gerekli görse mutlaka verirdi. Siz rahat olun bebiş de rahatlıkla stressiz büyüsün. Kendiniz alıp kullanmayın bence sormadan yani doktorunuza danışın öyle kullanın.

benım de 8+4 kanamam olmadı hıc şükür.esforem kan pıhtılaşması ıcın mıydı onu bıze hıc vermedıler mesela.ıste yıne de insan korkuyor, kanaman olursa tekrar başlarız iğneye dedı ama bi anlık malesef o yuzden kullansam mı acaba bır kac hafta daha dedım kendı kendme hepımız atlatsaydık 3 ayımızı bi sağlıkla sıhhatla

haklısınız valla durmadan evham yapıyorum, korkuyorum bişi mi oldu olacak mı sureklı olumsuz olumsuz Allah esırgesın olur zaten ıyı dusunmeye calısıyalm bısı olmayacak Allahın ıznıyle

Merhaba kızlar altıncı haftadayız bugün kalp atışı için gittik karından baktı ben duyamadım ama doktor kalp atışı var çok küçük dedi tüp bebek doktoruma söyledim estofremi bırak dedi kalp atışıyla bıraktırıyormuş herkeste farklı sanırım uygulama diğer gittiğim kadın doğumda en az 8 haftalığa kadar devam etmen lazım dedi

ben aldım bırkac yerden fıyat hastaneler sıgortadan daha uygun verdı.Ankara Koru 40000 doçent doktor.uzman 35000
Ben de araştırıyorum şimdi öncelikle kadın doğum muayene ücretlerini öğrenmem de lazim hiç başlamadan acaba sigorta yaptırıp direk öyle mi baslasam diye düşündüm de bakalım gebelik paketlerini soracagiz.

ücretler 1000 civarı doçentler proflar 1500 2000 özel hastanelerde

haklısınız valla durmadan evham yapıyorum, korkuyorum bişi mi oldu olacak mı sureklı olumsuz olumsuz Allah esırgesın olur zaten ıyı dusunmeye calısıyalm bısı olmayacak Allahın ıznıyle
Aynen siz rahat olun bebişte rahat büyüsün. Zaten riskli olan haftaların çoğunu atlattınız. Kendinizi sıkmayın bu kadar

Merhaba yoldaşlar , acaba doğum paketi yaptıran var mı gerek hastahaneden gerek tamamlayıcıdan ek paket...
Ben de araştırıyorum. Özle sigortam yoktu onda da zaten 1 sene önceden yaptırmak gerekiyormuş sanırım.
Şimdide hastanede işte tahliller ve muayeneleri kapsayan bir paket oluyor birde doğum paketi oluyor bildiğim kadarıyla Memorial bu şekilde fiyat vermişti hatta Memorial ilk 5 ay ve son 4 ay şeklinde ayırmış doğum zaten şuanda sabitleme yapmıyorlar bize Memorial da öyleydi yani daha erken olduğu için ocakta zam gelecekmiş sanırım.
2 hastane ile daha görüşeceğim bu hafta görüşünce yazarım. Ben istanbuldayım bu ara da. Fiyatlar istanbul olduğu için uçuk olabilir.

Sigorta yaptırıp başlarsanız muayenelerinizi karşılamazlar çünkü luan gebesiniz artık.
Ayrıca doğum karşılayan sigortalar var onu da araştırdım ben Medicana karşılayan bi sigorta verdi sigorta şirketi oda hemen hemen hastanenin paket fiyatıyla eş değer hatta daha pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…