• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

son ıkı hafta ben de progestan dex e gectım ucretlı alıyorsunuz ama dayanamayacaktım artık hala bacagımdakı uyusmam devam edıyor hatta kalcadan vurdukları ıgne yuzunden :KK43: dex gobekten yapılıyor daha rahat acısız 7 ampulu 530 lira 25 er ml.
100 mg vuruluyor bana sanırım o yeterli gelmez baya masraflı olur 🙄

kızlar gunaydın.normalde kac aydır kedımı karnıma yatırmıyorum ama önceki gece birden karnıma atladı, çığlıkla uyandım 😢 gece sızladı bıraz ama sabaha gectı agrısı, kanama falan da olmadı cok şükür.dün de hafıf agrılarım oldu.şu an agrım yok çok şükür ama aklıma da taktım.bıraz yorum aradım sıvı falan varmıs bebeklerımız derındeymıs, bişi olmaz tarzı şeyler yazmıslar bırkac yerde ama sızce gıtmelı mıyım doktora, bılemedım kontrolum haftayaydı durmadan kalp dınleyıp bebege de zarar vermek ıstemıyorum kötü de düşünmek ıstemıyorum ama bı yandan da Allah esırgesın bısı olmus mudur dıyorum 😭

kızlar gunaydın.normalde kac aydır kedımı karnıma yatırmıyorum ama önceki gece birden karnıma atladı, çığlıkla uyandım 😢 gece sızladı bıraz ama sabaha gectı agrısı, kanama falan da olmadı cok şükür.dün de hafıf agrılarım oldu.şu an agrım yok çok şükür ama aklıma da taktım.bıraz yorum aradım sıvı falan varmıs bebeklerımız derındeymıs, bişi olmaz tarzı şeyler yazmıslar bırkac yerde ama sızce gıtmelı mıyım doktora, bılemedım kontrolum haftayaydı durmadan kalp dınleyıp bebege de zarar vermek ıstemıyorum kötü de düşünmek ıstemıyorum ama bı yandan da Allah esırgesın bısı olmus mudur dıyorum 😭
Günaydın dediği gibi bende içerde olduğu için zarar vermez diye düşünüyorum ama atlama şiddeti nasıldı. Bir de bi durum olsa artık kanama ile belli etmez miydi kendini Allah korusun bilemiyorum ama.

Yok canim bisi olmaz Allah korur onları. Hem öyle küçük şeylerle bisi olmaz, o kadar hassas değildir. Benim de kızım tekmeliyor bazen farketmiyorum oyun oynarken denk geliyor, 13 kg yeri geliyor kucaklıyorum da Allah a emanet bisi olmaz.

Yok canim bisi olmaz Allah korur onları. Hem öyle küçük şeylerle bisi olmaz, o kadar hassas değildir. Benim de kızım tekmeliyor bazen farketmiyorum oyun oynarken denk geliyor, 13 kg yeri geliyor kucaklıyorum da Allah a emanet bisi olmaz.
inşallahh
Günaydın dediği gibi bende içerde olduğu için zarar vermez diye düşünüyorum ama atlama şiddeti nasıldı. Bir de bi durum olsa artık kanama ile belli etmez miydi kendini Allah korusun bilemiyorum ama.
inşallah bısı olmamıstıt

Oncelikle hayirlisi olsun Insallah sorunsuz sikintisiz kucaginiza alirsiniz bebeginizi🙏Benimde kanama odaklarim var hep yatiyorum bol su içiyorum birde doktorum ek bir igne verdi onemli birşey.sizde acile mi gitseniz telaşlandirmak istemem ama önemli birşey
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Benim de kanama alanlarım var hatta geçen hafta bardaktan boşalır gibi çok kötü kanamam oldu hastanede yattım.Çok şükür bebeğim iyi bende evde dinleniyorum tuvalet yemek harici kalkamıyorum doktorum başka vereceğim ilaç kalmadı dedi.Ben suyu bir türlü içemiyorum kusmaktan.Gün içinde hep kusuyorum.Doktorum dün zofer 8 mg diye bir ilaç verdi çok şükür bugün kusmadım ama suyu içemiyorum.Tavsşyeniz var mı acaba

Kizlar sabah kalp atışı için gittik çok şükür duyduk pıt pıt atıyordu kalbi Allaha binlercekez şükürler olsun darısı sizin başınıza doktor 7+2 günlük dedi
Hayırlı olsun , aynıyız benim de şuan 7+2 hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba doktorunuz nasıl bilgi verdi bizim merkez biraz sıkıntılı asla bişey öğrenemiyoruz da

Selam
Bugün kontrolumuz vardı. 8+5 olmuş barbunya tanesi kadarmış. Kalp atışını dinledik. Kızımıda götürdük çok heyecanlıydı gözleri parladı resmen😍
Estrofem i günde 1 e düşürdü. 11+ larda da ilaçları birakicaz Estrofem ve progestan dex.
Oksapar doğum +40 gün devam. Bulantilar devam. Dün öğlende ne varsa kustum. 3 kilo verdim bu süreçte. Zaten kiloluydum çok önemli değil tabiki.

Selam
Bugün kontrolumuz vardı. 8+5 olmuş barbunya tanesi kadarmış. Kalp atışını dinledik. Kızımıda götürdük çok heyecanlıydı gözleri parladı resmen😍
Estrofem i günde 1 e düşürdü. 11+ larda da ilaçları birakicaz Estrofem ve progestan dex.
Oksapar doğum +40 gün devam. Bulantilar devam. Dün öğlende ne varsa kustum. 3 kilo verdim bu süreçte. Zaten kiloluydum çok önemli değil tabiki.
donmus muydu sızın de

Back