- 9 Mayıs 2022
- 3.897
- 3.518
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.161
Maalesef progestan dex ödenmiyor.Peogestan dex sanırım doktor yazabılıyor ama prolutex devlet karsılamyır, doktorum oyle demıstı.
dogrudur ben dex hıc kullanmadım prolutex yazıyor dıgerını sankı karsılıyor dıye kalmıs aklımda yanlıs bılıyorm demekkiMaalesef progestan dex ödenmiyor.
100 mg vuruluyor bana sanırım o yeterli gelmez baya masraflı olurson ıkı hafta ben de progestan dex e gectım ucretlı alıyorsunuz ama dayanamayacaktım artık hala bacagımdakı uyusmam devam edıyor hatta kalcadan vurdukları ıgne yuzundendex gobekten yapılıyor daha rahat acısız 7 ampulu 530 lira 25 er ml.
ben de 100 vuruluyordum kalcadan gobege gecınce 50 yeter onda dedı.etkısı mı fazla bılmıyorum.100 mg vuruluyor bana sanırım o yeterli gelmez baya masraflı olur
Günaydın dediği gibi bende içerde olduğu için zarar vermez diye düşünüyorum ama atlama şiddeti nasıldı. Bir de bi durum olsa artık kanama ile belli etmez miydi kendini Allah korusun bilemiyorum ama.kızlar gunaydın.normalde kac aydır kedımı karnıma yatırmıyorum ama önceki gece birden karnıma atladı, çığlıkla uyandımgece sızladı bıraz ama sabaha gectı agrısı, kanama falan da olmadı cok şükür.dün de hafıf agrılarım oldu.şu an agrım yok çok şükür ama aklıma da taktım.bıraz yorum aradım sıvı falan varmıs bebeklerımız derındeymıs, bişi olmaz tarzı şeyler yazmıslar bırkac yerde ama sızce gıtmelı mıyım doktora, bılemedım kontrolum haftayaydı durmadan kalp dınleyıp bebege de zarar vermek ıstemıyorum kötü de düşünmek ıstemıyorum ama bı yandan da Allah esırgesın bısı olmus mudur dıyorum
Yok canim bisi olmaz Allah korur onları. Hem öyle küçük şeylerle bisi olmaz, o kadar hassas değildir. Benim de kızım tekmeliyor bazen farketmiyorum oyun oynarken denk geliyor, 13 kg yeri geliyor kucaklıyorum da Allah a emanet bisi olmaz.kızlar gunaydın.normalde kac aydır kedımı karnıma yatırmıyorum ama önceki gece birden karnıma atladı, çığlıkla uyandımgece sızladı bıraz ama sabaha gectı agrısı, kanama falan da olmadı cok şükür.dün de hafıf agrılarım oldu.şu an agrım yok çok şükür ama aklıma da taktım.bıraz yorum aradım sıvı falan varmıs bebeklerımız derındeymıs, bişi olmaz tarzı şeyler yazmıslar bırkac yerde ama sızce gıtmelı mıyım doktora, bılemedım kontrolum haftayaydı durmadan kalp dınleyıp bebege de zarar vermek ıstemıyorum kötü de düşünmek ıstemıyorum ama bı yandan da Allah esırgesın bısı olmus mudur dıyorum
Canım bana sadece transfer tarihini sordu.Masallah canım, doktorlar bu gunu neye gore belırlıyor, adet tarıhını sormadı cunku
amin inşallahhYok canim bisi olmaz Allah korur onları. Hem öyle küçük şeylerle bisi olmaz, o kadar hassas değildir. Benim de kızım tekmeliyor bazen farketmiyorum oyun oynarken denk geliyor, 13 kg yeri geliyor kucaklıyorum da Allah a emanet bisi olmaz.
inşallahhYok canim bisi olmaz Allah korur onları. Hem öyle küçük şeylerle bisi olmaz, o kadar hassas değildir. Benim de kızım tekmeliyor bazen farketmiyorum oyun oynarken denk geliyor, 13 kg yeri geliyor kucaklıyorum da Allah a emanet bisi olmaz.
inşallah bısı olmamıstıtGünaydın dediği gibi bende içerde olduğu için zarar vermez diye düşünüyorum ama atlama şiddeti nasıldı. Bir de bi durum olsa artık kanama ile belli etmez miydi kendini Allah korusun bilemiyorum ama.
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.Benim de kanama alanlarım var hatta geçen hafta bardaktan boşalır gibi çok kötü kanamam oldu hastanede yattım.Çok şükür bebeğim iyi bende evde dinleniyorum tuvalet yemek harici kalkamıyorum doktorum başka vereceğim ilaç kalmadı dedi.Ben suyu bir türlü içemiyorum kusmaktan.Gün içinde hep kusuyorum.Doktorum dün zofer 8 mg diye bir ilaç verdi çok şükür bugün kusmadım ama suyu içemiyorum.Tavsşyeniz var mı acabaOncelikle hayirlisi olsun Insallah sorunsuz sikintisiz kucaginiza alirsiniz bebeginiziBenimde kanama odaklarim var hep yatiyorum bol su içiyorum birde doktorum ek bir igne verdi onemli birşey.sizde acile mi gitseniz telaşlandirmak istemem ama önemli birşey
Hayırlı olsun , aynıyız benim de şuan 7+2 hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba doktorunuz nasıl bilgi verdi bizim merkez biraz sıkıntılı asla bişey öğrenemiyoruz daKizlar sabah kalp atışı için gittik çok şükür duyduk pıt pıt atıyordu kalbi Allaha binlercekez şükürler olsun darısı sizin başınıza doktor 7+2 günlük dedi
Masallah.Ben de çarşamba gideceğim inşallah biz de duyabilirizKizlar sabah kalp atışı için gittik çok şükür duyduk pıt pıt atıyordu kalbi Allaha binlercekez şükürler olsun darısı sizin başınıza doktor 7+2 günlük dedi
Oksapar progestan hem iğne hem fitil folikasit corasprin bunları kullanmaya devam et dediHayırlı olsun , aynıyız benim de şuan 7+2 hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba doktorunuz nasıl bilgi verdi bizim merkez biraz sıkıntılı asla bişey öğrenemiyoruz da
İnşallah canım inşallahMasallah.Ben de çarşamba gideceğim inşallah biz de duyabiliriz
Siz ne zaman transfer oldunuzHayırlı olsun , aynıyız benim de şuan 7+2 hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba doktorunuz nasıl bilgi verdi bizim merkez biraz sıkıntılı asla bişey öğrenemiyoruz da
donmus muydu sızın deSelam
Bugün kontrolumuz vardı. 8+5 olmuş barbunya tanesi kadarmış. Kalp atışını dinledik. Kızımıda götürdük çok heyecanlıydı gözleri parladı resmen
Estrofem i günde 1 e düşürdü. 11+ larda da ilaçları birakicaz Estrofem ve progestan dex.
Oksapar doğum +40 gün devam. Bulantilar devam. Dün öğlende ne varsa kustum. 3 kilo verdim bu süreçte. Zaten kiloluydum çok önemli değil tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?