• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kizlar saat 6 civarı kanamam oldu 5 6 damla kirmiziydi ama durdu dahada olmadı pazartesi kalp atışı için gidecektik doktorum özel değil ulaşamıyorum
Oncelikle hayirlisi olsun Insallah sorunsuz sikintisiz kucaginiza alirsiniz bebeginizi🙏Benimde kanama odaklarim var hep yatiyorum bol su içiyorum birde doktorum ek bir igne verdi onemli birşey.sizde acile mi gitseniz telaşlandirmak istemem ama önemli birşey

Oncelikle hayirlisi olsun Insallah sorunsuz sikintisiz kucaginiza alirsiniz bebeginizi🙏Benimde kanama odaklarim var hep yatiyorum bol su içiyorum birde doktorum ek bir igne verdi onemli birşey.sizde acile mi gitseniz telaşlandirmak istemem ama önemli birşey
Tşk ederim acile gittim ama akşam doktoruma ulaştım kanama devam etmiyorsa korkma dedi

💜🐞 canlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz 💜🐞 A Allah de doğru yoldayım değil mi kuzum? Azıcık cesarete ihtiyacım var. Doktorlar hep doğal yolla olur diyor ama olmuyor. Bi de şöyle bi hesap yaptım, ikiz olursa eğer, tek tek iki yıl arayla bebek yapma masrafları bence aynı olacak. En azından tek ameliyatla atlatacağım diye düşünüyorum 😊 tabi inşallah tutar da ikiz olması kalır geriye 🥰 ben de artık topiğinizi takip ediyorum kızlar. Sizlerden öğrenecekleri var.
Bence iyi dusunmussunuz yıllarca bana da doğal yolla kalırsın biseyin yok dediler ama beş yılın sonunda kaldım düşük oldu kaybettim sonra artik vakit kaybetmek istemediğim için tup bebeğe gittik direk ilk denemem yine düşük oldu bu ikinci deneme 5.gun emriyosu eylul transferiyim çok şükür tuttu yedinci yılın sonunda bugün kalp atışını duyduk elhamdülillah herseyin zamanı var derlerdi o zaman ne zaman diye çok ağladım çok bekledim geç mi kaldım dedim ama rabbim en hayırlı zamanda nasip ediyor biz bilemiyoruz bizim için neyin ne zaman olduğunu o yüzden hayırlısıyla size de en hayırlı zaman da nasip olsun inşallah 🤲🐣

Bence iyi dusunmussunuz yıllarca bana da doğal yolla kalırsın biseyin yok dediler ama beş yılın sonunda kaldım düşük oldu kaybettim sonra artik vakit kaybetmek istemediğim için tup bebeğe gittik direk ilk denemem yine düşük oldu bu ikinci deneme 5.gun emriyosu eylul transferiyim çok şükür tuttu yedinci yılın sonunda bugün kalp atışını duyduk elhamdülillah herseyin zamanı var derlerdi o zaman ne zaman diye çok ağladım çok bekledim geç mi kaldım dedim ama rabbim en hayırlı zamanda nasip ediyor biz bilemiyoruz bizim için neyin ne zaman olduğunu o yüzden hayırlısıyla size de en hayırlı zaman da nasip olsun inşallah 🤲🐣
Canım sabrının mükâfatını almışsın 🧿🤰 Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Tüp bebeğe sebep yokken karar vermek çok zormuş. Böyle msjları okuyunca iyiki bir ucundan başladık diyorum. Belki ben de yıllarca bekleyecektim ki 35 yaşta ne kadar beklenir bilmiyorum. Rabbim hepimizin kucağını doldursun kuzum 💜🙏 senin adına çok çok sevindim

Kızlar nasıl gidiyor belirtileriniz neler ben bugün uygulamaya göre altıncı haftaya girdim saha kalp atışlarını duymadım ama mide bulantım başladı Allahtan kusmam olmadı

Kuzum peki 2. Adetten kaç gün sonra transfer yapılıyor
Benim ilk transfer de 18 gün sonra olmuştu adet başlangıcından itibaren sayınca.
2. Transferde yumurtanın biri biraz daha büyük olduğu için 16. Günde oldu yani biraz sizin ve yumurtalarınızın durumuna göre davranıyorlar. Ama tabi çok erken de olmaması gerekiyor. Genelde 16-20 gün aralığında oluyor.

Kızlar nasıl gidiyor belirtileriniz neler ben bugün uygulamaya göre altıncı haftaya girdim saha kalp atışlarını duymadım ama mide bulantım başladı Allahtan kusmam olmadı
Bende sizin gibi 6. Hafta da. Başladım. Yani aslında baya erken başladı ama dediğiniz gibi öğürme var mide rahatsızlığı hazımsızlık var. Kusma yoktu.
Şimdi de hazımsızlık devam ediyor mesela 9. Haftadayım. Ama Prilam verdi doktor çok şükür rahatladım. Sizde bi sonrakine istersiniz. Normalde sabah 1 akşam 2 dedi ama ben çok rahstsız olmadığım için gece 1 adet alıyorum sabaha rahat ediyorum. İnşallah böyle gider 🙏🏻 sizinde İnşallah çok daha fazlası olmaz rahat geçirirsiniz inşallah.

Kızlar progestan iğne oluyorum ama artık yer kalmadı ödemden 😩 doktor haftaya hap yada fitil verırız olmadı dedi hap biraz bas donmesi mide bulantısı yapıyo dedi fitilmi daha rahat ? Hastaneye gidip gelmekten yoruldum 😢😢

Kızlar progestan iğne oluyorum ama artık yer kalmadı ödemden 😩 doktor haftaya hap yada fitil verırız olmadı dedi hap biraz bas donmesi mide bulantısı yapıyo dedi fitilmi daha rahat ? Hastaneye gidip gelmekten yoruldum 😢😢
Fitil daha iyi bence hap kullanmadım ama burda okuduğuma göre yan etkisi çokmuş mide bulantısı felan zaten bulantılarınız da başladıysa baş edemezsiniz bence fitil baya rahat.

Fitil daha iyi bence hap kullanmadım ama burda okuduğuma göre yan etkisi çokmuş mide bulantısı felan zaten bulantılarınız da başladıysa baş edemezsiniz bence fitil baya rahat.
Bugun doktorda söledi😢gercekten iğnelerde dayanışacak gibi degıl artık oturamıyorum o zmn fitil isteyim acaba iğne dahamı etkılı o yuzdenmı iğne verıyolar ki bilemedim

Bugun doktorda söledi😢gercekten iğnelerde dayanışacak gibi degıl artık oturamıyorum o zmn fitil isteyim acaba iğne dahamı etkılı o yuzdenmı iğne verıyolar ki bilemedim
Tabi yani fitilde içine iyice ittirme durumu bile önemli oluyor çünkü geri geliyor mesela. Eğer iyi itilmezse tamamı bile geldiği oluyo.
Biz ikisiyle devam ettik bu zamana kadar mesela 4-5 gün oldu ben iğneyi bırakalı iğneye devam diyorsa karından yapılana geçebilirsiniz danışıp. Daha rahat ama devlet ödemiyor

son ıkı hafta ben de progestan dex e gectım ucretlı alıyorsunuz ama dayanamayacaktım artık hala bacagımdakı uyusmam devam edıyor hatta kalcadan vurdukları ıgne yuzunden :( dex gobekten yapılıyor daha rahat acısız 7 ampulu 530 lira 25 er ml.

son ıkı hafta ben de progestan dex e gectım ucretlı alıyorsunuz ama dayanamayacaktım artık hala bacagımdakı uyusmam devam edıyor hatta kalcadan vurdukları ıgne yuzunden :KK43: dex gobekten yapılıyor daha rahat acısız 7 ampulu 530 lira 25 er ml.
Peogestan dex sanırım doktor yazabılıyor ama prolutex devlet karsılamyır, doktorum oyle demıstı.

Back