- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #7.121
girdiğinizde olabılır taze transferse, çünkü benmkı 8.de bıraktırıyor.Nette de genelde 8-10.haftalara kadar kullanılır dıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taze değil dondurulmuşta. Kadın doğum doktoruna kalsa sanırım hemen bıraktıracaktı dün görüştüm de. 10. Hafta dediler deyince bişey demedi. İğneyi bıraktık hatta.girdiğinizde olabılır taze transferse, çünkü benmkı 8.de bıraktırıyor.Nette de genelde 8-10.haftalara kadar kullanılır dıyor.
benm de ıgneler ıcın son ıkı gunum bıze hıc fıtıl vermemıslerdı zaten.etkısı aynı degıl dedı.10.haftaya girince bırkac gun daha kullanın extra olsun sonra bırakırsınız Bişi olmaz Allahın ıznıyle bebeklerımızeTaze değil dondurulmuşta. Kadın doğum doktoruna kalsa sanırım hemen bıraktıracaktı dün görüştüm de. 10. Hafta dediler deyince bişey demedi. İğneyi bıraktık hatta.
Şimdi de kafama takıldı acaba hangisi bilemedim.
Bende son gün gitmeden önce iğneyi de bırakmıştım bitmişti çünkü bida o kadar para verip almak istemedim bıraktırırsa diye iyiki de almamışımbenm de ıgneler ıcın son ıkı gunum bıze hıc fıtıl vermemıslerdı zaten.etkısı aynı degıl dedı.10.haftaya girince bırkac gun daha kullanın extra olsun sonra bırakırsınız Bişi olmaz Allahın ıznıyle bebeklerımıze
canım adetim 2 gün geçti . Başka kaset test yaptım Birşey çıkmadı . Göğüslerim çok hassas ama test yapmiyim daha diyorum . Yani çok gecikirse testi yinelerim . Eğer 1 hafta -10 günü geçerse bi doktora giderim niye bu kadar gecikti diye .birmucizeistiyorum naptınız tekrarladınız mı testı
Benim de mide bulantısı oluyor 9 haftalık7 haftalık oldum mide bulantısı da oluyor sizin kaç haftalık
Amin cnm Allah razı olsun sizin tüp Bebek fiyatı nekadar denildiAllah yardımcın olsun senin benim tüm insanların herşey Allah'tan. Bazı noktalarda teslimiyetçi olmak lazım, yoksa insan aklını kaybedebilir.
Gerçekten de hissettiğim gibi çok güçlü bir kadınmışsın kuzum. Allah sabır versin canım arkadaşım meleklerin orda seni bekleyecekler. Rabbim tez zamanda şifacın olsun, bebişlerine kavuşmanda yardım etsin amin amin
Basit kist oluşmuş olabilir ben ilk tedavide negatif aldıktan sonra bence yani ilaçlara bağlı olarak basit kist denilen adet ile atılan kist oluşmuştu. 2. Tedaviye de neredeyse her ay oluştuğu için 4 ay felan geç başladık. Söktürücü felan kullandırmışlardı.canım adetim 2 gün geçti . Başka kaset test yaptım Birşey çıkmadı . Göğüslerim çok hassas ama test yapmiyim daha diyorum . Yani çok gecikirse testi yinelerim . Eğer 1 hafta -10 günü geçerse bi doktora giderim niye bu kadar gecikti diye .
35+ ilaçlar kuzum. Senin ne kadar dendi? Bi de ilaçlar ne kadar tutuyor?Amin cnm Allah razı olsun sizin tüp Bebek fiyatı nekadar denildi
Benimde 34 300 dendi dahada yardımcı olcaz denildi ilaçlar da bı bukadar tutuyor tabi historoskopi felanda olursa 10 binde o değişkenlik gosteriyo cnm bazı transferlerim 100 bini bulduğu oldu cnm35+ ilaçlar kuzum. Senin ne kadar dendi? Bi de ilaçlar ne kadar tutuyor?
Yaa çok masraflı bi yolculuk kuzum. Bana şimdilik 35+ilaç dendi. Makul bi merkez benimki. Meşhur merkezleri tercih etmedim. Üniversite hastanesi doktorunun özel muayenesine gidiyorum kuzum.Benimde 34 300 dendi dahada yardımcı olcaz denildi ilaçlar da bı bukadar tutuyor tabi historoskopi felanda olursa 10 binde o değişkenlik gosteriyo cnm bazı transferlerim 100 bini bulduğu oldu cnm
Ya benim beta değerim bi yükseldi geri düştü . Tutunamadı . Döngüm şaşmışta olabilir . Şimdi akşam idrarı ile yaptım ve çok silik çıktı 2. Çizgi . Yarın sabah idrarı ile tekrar bi yaparım . Zaten1 hafta 10 günü geçerse doktora giderim biBasit kist oluşmuş olabilir ben ilk tedavide negatif aldıktan sonra bence yani ilaçlara bağlı olarak basit kist denilen adet ile atılan kist oluşmuştu. 2. Tedaviye de neredeyse her ay oluştuğu için 4 ay felan geç başladık. Söktürücü felan kullandırmışlardı.
Gecikme yapıyor e2 değerini çok yükseltiyor. Tedaviyi erteletiyor. Aslında atılıyor zararsız ama iştee.
O şişkinlik acı sızı insanı mahvediyorBugün döngümün 31. Günü .. normalde 27. Günde adetim gelirdi . Ama bi düşük gibi olduğu için gecikmesi normaldir diye düşünüyorum . Hayırlısı artık vücudum da davul gibi oldu . Bir şişkin hele karnım 5 aylık gibi .
İnan gözümde yok cnm ya yeterki evlat sahibi olabilsek Allah'ın izniyleYaa çok masraflı bi yolculuk kuzum. Bana şimdilik 35+ilaç dendi. Makul bi merkez benimki. Meşhur merkezleri tercih etmedim. Üniversite hastanesi doktorunun özel muayenesine gidiyorum kuzum.
Çok sevindim sizin adınıza sizle beraberiz bende pazartesi gidecem kalp atışı için size kaç haftalık dediKızlar bugün minigimin kalp atışını duydum.
Rabbım cümle hamilenin hayırli sağlıklı evlatlari olur. Anne olmak isteyen herkesin de Rabbım tez zamanda kulaklarını bebislerle doldursun insallah
Ben hep kanamalı geçiriyorum bugün de daha fazla geldi hatta daha önce de aynı şey olmuştu sorun yok kan sulandırıcı dan dolayı demişti artık söylemiyorum doktora çünkü kan sulandırıcı kullanmak benim icin daha önemliymis.Kizlar saat 6 civarı kanamam oldu 5 6 damla kirmiziydi ama durdu dahada olmadı pazartesi kalp atışı için gidecektik doktorum özel değil ulaşamıyorum