• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ben dün akşam bir test yapmıştım. Dün transfer dahil 5.günümdü. Bugün 6.gün. Sabah ilk idrarla test yaptım. Dünkü awox markaydı çok hafif silik bir çizgi vardı. Bugün sabah yaptığım freely diye bir markaydı ve negatif çıktı. Çok moralim bozuldu. Galiba olmayacak.

Merhaba yol arkadaşım.8.günü sabah kanama başlayınca mecburi test verdim ve pozitifi gördüm.Önce pembe gibi geldi sonra kahverengi gibi.Dün 10. günüm çok az peçeteye bulaşan bir kanama vardı.Ama bu normal bir kanama mı yoksa fitilden dolayı mı bilmiyorum.Fitil bende alerji yaptı şişti itemiyorum artık.Bazı gebeliklerde 9 ay bile sürüyormuş bu lekelenmeler.Kafaya takmayın değeriniz düzgün bir şekilde artıyor mu ona odaklanalım
Aynen canim benimkide kahveydi maglesefki pembeye dönünce pazar günü bende hastanemde solugu aldim sagolsunlar cok ii ilgilendile 1 günde kaldim. Bebegim gayet iyi hersey yolunda kalbi gümbüg gümbür masallah bu kanamalar yerlestigi icin olurmus 12.ci haftaya kadar normal sayiliyormus🙏🏻 kanamadan korkma dedi doktorum.

Hanımlar size bilet soracağım normalde kan değerim felan aile hekiminde mevcut. Ama kalp atışı kese görülmediği için kesin kayıt yapmadılar. Şimdi bi ilaç yazdırmak istedim kayıt yapılmayınca progestan fitili yazmadı doktor. Sizde de böyle mi yazdırılmıyor mu kan sonucu görünüyor orda yani

Ben dün akşam bir test yapmıştım. Dün transfer dahil 5.günümdü. Bugün 6.gün. Sabah ilk idrarla test yaptım. Dünkü awox markaydı çok hafif silik bir çizgi vardı. Bugün sabah yaptığım freely diye bir markaydı ve negatif çıktı. Çok moralim bozuldu. Galiba olmayacak.
5.ci gün cok erken canim neden Sabredemiyosun kendini bos yere üzüyosunki??

Hanımlar size bilet soracağım normalde kan değerim felan aile hekiminde mevcut. Ama kalp atışı kese görülmediği için kesin kayıt yapmadılar. Şimdi bi ilaç yazdırmak istedim kayıt yapılmayınca progestan fitili yazmadı doktor. Sizde de böyle mi yazdırılmıyor mu kan sonucu görünüyor orda yani
Ben dün gittim yazdırdım canım yazdı bana sağlık ocağı sana niye yazmamış ki

Daha çok erken moralini bozmayın 7. Ve 8, gün tekrar deneyin bence

• Beğen
Reactions: 326
Bence üzülmeyin, erken gebelik testi ile deneyin birazcık daha sabrederseniz daha net sonuç alırsınız . Ben sabredemiyorum gerçi ama
Daha çok erken moralini bozmayın 7. Ve 8, gün tekrar deneyin bence

Back