- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #4.901
Bi gün sonra ögleden sonra cikiyo canim sonuc. Daha erkenKızlar dün sağlık ocağında kan verdim hala çıkmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi gün sonra ögleden sonra cikiyo canim sonuc. Daha erkenKızlar dün sağlık ocağında kan verdim hala çıkmadı
Aynen canim benimkide kahveydi maglesefki pembeye dönünce pazar günü bende hastanemde solugu aldim sagolsunlar cok ii ilgilendile 1 günde kaldim. Bebegim gayet iyi hersey yolunda kalbi gümbüg gümbür masallah bu kanamalar yerlestigi icin olurmus 12.ci haftaya kadar normal sayiliyormus kanamadan korkma dedi doktorum.Merhaba yol arkadaşım.8.günü sabah kanama başlayınca mecburi test verdim ve pozitifi gördüm.Önce pembe gibi geldi sonra kahverengi gibi.Dün 10. günüm çok az peçeteye bulaşan bir kanama vardı.Ama bu normal bir kanama mı yoksa fitilden dolayı mı bilmiyorum.Fitil bende alerji yaptı şişti itemiyorum artık.Bazı gebeliklerde 9 ay bile sürüyormuş bu lekelenmeler.Kafaya takmayın değeriniz düzgün bir şekilde artıyor mu ona odaklanalım
5.ci gün cok erken canim neden Sabredemiyosun kendini bos yere üzüyosunki??Ben dün akşam bir test yapmıştım. Dün transfer dahil 5.günümdü. Bugün 6.gün. Sabah ilk idrarla test yaptım. Dünkü awox markaydı çok hafif silik bir çizgi vardı. Bugün sabah yaptığım freely diye bir markaydı ve negatif çıktı. Çok moralim bozuldu. Galiba olmayacak.
Bilemiyorum hep aklımda. Hayırlısı olsun. Gününü beklemeye çalışacağım.5.ci gün cok erken canim neden Sabredemiyosun kendini bos yere üzüyosunki??
Asla çıkmıyor. İkindiye anca çıkar ben cuma verdim daha bugün düştü e nabıza saçma sapan.Kızlar dün sağlık ocağında kan verdim hala çıkmadı
Napayım sence? Özele gidip versem mi acaba. Kusmayla 31 öğrenmiştim arttı mı bilmek istiyorum.Asla çıkmıyor. İkindiye anca çıkar ben cuma verdim daha bugün düştü e nabıza saçma sapan.
Sizinki muhtemelen ikindi
Düşer
Ben dün gittim yazdırdım canım yazdı bana sağlık ocağı sana niye yazmamış kiHanımlar size bilet soracağım normalde kan değerim felan aile hekiminde mevcut. Ama kalp atışı kese görülmediği için kesin kayıt yapmadılar. Şimdi bi ilaç yazdırmak istedim kayıt yapılmayınca progestan fitili yazmadı doktor. Sizde de böyle mi yazdırılmıyor mu kan sonucu görünüyor orda yani
Daha çok erken moralini bozmayın 7. Ve 8, gün tekrar deneyin benceBen dün akşam bir test yapmıştım. Dün transfer dahil 5.günümdü. Bugün 6.gün. Sabah ilk idrarla test yaptım. Dünkü awox markaydı çok hafif silik bir çizgi vardı. Bugün sabah yaptığım freely diye bir markaydı ve negatif çıktı. Çok moralim bozuldu. Galiba olmayacak.
Özellerde çok pahalı bende şimdi verdim 2. Kez 500 tl aldılarNapayım sence? Özele gidip versem mi acaba. Kusmayla 31 öğrenmiştim arttı mı bilmek istiyorum.
Bence üzülmeyin, erken gebelik testi ile deneyin birazcık daha sabrederseniz daha net sonuç alırsınız . Ben sabredemiyorum gerçi amaBen dün akşam bir test yapmıştım. Dün transfer dahil 5.günümdü. Bugün 6.gün. Sabah ilk idrarla test yaptım. Dünkü awox markaydı çok hafif silik bir çizgi vardı. Bugün sabah yaptığım freely diye bir markaydı ve negatif çıktı. Çok moralim bozuldu. Galiba olmayacak.
Daha çok erken moralini bozmayın 7. Ve 8, gün tekrar deneyin bence
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez vakitteKızlar benim kan sonucum negatif,cok ama cok uzgunum.
Yuh ya 500 nedirÖzellerde çok pahalı bende şimdi verdim 2. Kez 500 tl aldılar
Dün verdm bugün cıktı sabahAsla çıkmıyor. İkindiye anca çıkar ben cuma verdim daha bugün düştü e nabıza saçma sapan.
Sizinki muhtemelen ikindi
Düşer
Çok üzgünüm canım. Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla gönlüne göre nasip etsinKan sonucum negatif kızlar biliyodum zaten.
Sizlerinki hayırlı olsun inşallah kucagınıza alın sağlıkla
Yok artık 500 tl mi :0 Kıbrıs da bile o kdr pahalı deilYuh ya 500 nedir
Kıbrıstamısın??Yok artık 500 tl mi :0 Kıbrıs da bile o kdr pahalı deil