• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Evet evet görünüyor çizgi.🩷 2gun sonra yine yapın koyulasmayi takip edersiniz. Çok erken olduğu için silik çizgi
Sizin son adet tarihiniz ne zamandı acaba. ? Sizinle hemen hemen aynı zamanda transfer olmuşuz da o yüzden merak ettim 🥰 son adet tarihine göre hesaplıyorlar demiştiniz ya haftamı hesapladıgımda 5. Hafta içinde görünüyorum 20
Ağustostu benim sat.

Selam kizlar, temmuzda yumurta toplatip dollenmisti, agustosta rahim dinlendirmede kendiliginden hamile kaldim, son adet 19 agustos. gecen persembe bhcg 550 idi, dun yani pazarteus sabah 7200 cikti. Keseyi 6.6 mm olarak gorduk. Doktor fazla artmis degerin ama bunun sebebi testi iki farkli yerde yaptirman da olabilir dedi, cuma tekrar bakalim, duzgun buyuyorsa sorun yok dedi ama internete bakinca cok arttiginda mol gebelik yaziyor. birden fazla bhcg baktirdiniz mi, sizin degerler nasildi? tup bebek tedavisi olanlarda da fazla artiyor olabilir dedi o nedenle sormak istedim. cok tesekkurler

Test gününden önce lekelenme yaşayıp pozitif olan arkadaslar lekelenmeleriniz nasıldı benım cumartesi ve pazar iç çamasırına cok az geldi dün gelmedi ama biraz peçete ile yokladım içerde kahverengilik var ama iç çamasırına gelen bişey yok bu yerleşme lekelenmesi mi yoksa adet olucam ilaç yüzünden olamıo ondan mı anlayamıyorum ilk lekeyide 5. Gün görmüştüm dr da dün ilaç kullanırken o kadar erken regl baslamaz dedi

Test gününden önce lekelenme yaşayıp pozitif olan arkadaslar lekelenmeleriniz nasıldı benım cumartesi ve pazar iç çamasırına cok az geldi dün gelmedi ama biraz peçete ile yokladım içerde kahverengilik var ama iç çamasırına gelen bişey yok bu yerleşme lekelenmesi mi yoksa adet olucam ilaç yüzünden olamıo ondan mı anlayamıyorum ilk lekeyide 5. Gün görmüştüm dr da dün ilaç kullanırken o kadar erken regl baslamaz dedi
Merhaba yol arkadaşım.8.günü sabah kanama başlayınca mecburi test verdim ve pozitifi gördüm.Önce pembe gibi geldi sonra kahverengi gibi.Dün 10. günüm çok az peçeteye bulaşan bir kanama vardı.Ama bu normal bir kanama mı yoksa fitilden dolayı mı bilmiyorum.Fitil bende alerji yaptı şişti itemiyorum artık.Bazı gebeliklerde 9 ay bile sürüyormuş bu lekelenmeler.Kafaya takmayın değeriniz düzgün bir şekilde artıyor mu ona odaklanalım

Merhabalar ayni gun transfer olmusuz insallah birlikte pozitif haberlerimizide paylasiriz saglikla kucagimiza aliriz.. benm ilk transferim ne yapacagimi da cok bilmiyorum.. hareketlerime dikkat ediyorum kendimi yormamaya calisiyorum.. carsamba gunu de calismaya baslayacagm.. doktorum dikkat et ama evde kalip kafana takmani istemiyorum dedi.. siz neler yapiyorsunuz
Günaydın cnm bugün nasılız ? :)

Selam canim ben 6 haftaligim ve bendede pazar günü olmustu suan ise cok az kahve yinede geliyo o olurmus hersey yolunda canim bebegin sana simsiki tutunuyo korkma. 🤲🏻❤️🥰
Adet istesende olamazsin o ilaclari kesmedigon sürece o yönden korkma.

Back