• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Oksaparın iğnesi çok kalın ben o yüzde doktorumdan enox istedim daha az canım yanıyor morarmasına çözüm bulamıyoruz çünkü kan sulandırıcı içtiğimiz için kan yayılıyor hemen inşallah bu dönem hemen geçer 💙
Oksopardan oluyor çok sızlıyor cilt altı şiş Zaten kalçadan prolutun oluyorm 🤲🤲🤲 koldan mi yapsam oksopari

Ederim canım etmem mi inanki bebek isteyen herkese cok cok dua ediyorum benim ikinci denemem ilki de tuttu ama yanlış yerde tuttu dıs gebelik oldu😂
Allah'ım yüzümüze baksın çok zor Bir Allah'ım bilir neler yaşadığımızı benimde bir tane kimyasal gebeliğim var kısmet olmadimi olmuyor Sağlıkla nasip etsin Allah'ım mübarek günde Rabbim emeklerimizin karşılığını versin🤲🤲🤲

Ederim canım etmem mi inanki bebek isteyen herkese cok cok dua ediyorum benim ikinci denemem ilki de tuttu ama yanlış yerde tuttu dıs gebelik oldu😂
Dış gebeliği o dönem ne zaman nasıl anladınız acaba? Değerler falan nasıldı ? Lekelenme sürekli devam edince benim aklıma da ister istemez geliyor korkuyorum

Dış gebeliği o dönem ne zaman nasıl anladınız acaba? Değerler falan nasıldı ? Lekelenme sürekli devam edince benim aklıma da ister istemez geliyor korkuyorum
Değerlerim hep iki kat arttı kanamam hiç olmadı sadece ara sıra yumurtlama sancısı cektim bu beni rahatsız etti normalfe keseyi görmek içşn randevuma daha varken bir sorun olabilir diye doktora gittim ve dıl gebelik dendi iyiki beklememiş be gitmişim diyorum

Çok teşekkür ederim sizlere evet bencede vuruş kaynaklı ama oksopardan morardı tahriş oldu artık göbek bölgesi Allah'ım yardımcımız olsun
Oksapar bildiğim kadarıyla koldan da buluşabiliyor bi de onu danışın isterseniz doktora gerekirse aile hekiminden eğitimini de alırsınız hangi
Bölgeye vurmak konusunda

Değerlerim hep iki kat arttı kanamam hiç olmadı sadece ara sıra yumurtlama sancısı cektim bu beni rahatsız etti normalfe keseyi görmek içşn randevuma daha varken bir sorun olabilir diye doktora gittim ve dıl gebelik dendi iyiki beklememiş be gitmişim diyorum
Geçmiş olsun öncelikle. Neden ki
Müdahale durumu mu farklı olurdu sizce bekleseydiniz ?

Canım annişler yarın kan verme günüm. Benim için dua eder misiniz? Yani olmadığını biliyorum ama içimde iğne ucu kadarda olsa bir umut var. Belki benimde bu dünya üzerinde bir mucizem olur 🐣 Hayırlı geceleriniz olsun🤍
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim heyecan vardir sende bendede var Çarşamba da Benim test günüm yarın bende evde bir idrar yapım diyorum yaa

Herkese merhaba, 21 eylülde çift transfer oldum bu sabah dayanamayıp erkenden test yaptım sabah ilk idrar hafif bir çizgi çıktı gibi geldi sizde bakar mısınız acaba
IMG_9294.jpeg
IMG_9291.jpeg

Back