- 19 Eylül 2023
- 223
- 419
- 23
- 40
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #4.841
Rabbim aratmadan nasip etsin canı gönülden olmayan sonuc bekleyen herkese hep dua ediyorum Allah hepimin yardımcısı olsunAnladım canım amin inşallah darısı bizlerin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim aratmadan nasip etsin canı gönülden olmayan sonuc bekleyen herkese hep dua ediyorum Allah hepimin yardımcısı olsunAnladım canım amin inşallah darısı bizlerin başına
Aynen 450 lik alıyodum 3günde iki kutu kullanıyodum yaklasık 10 gün 12 gün kullandım 3bin küsur lira çok zor maddi manevi Allah herkesin yardımcısı olsun ama oksapar ile progestan mahvediyor ben her gün 3 tane vurulmaya devam edeceğim çocugum için her çileye razıyımGonaf bende kullandım en pahalı iğneydi.
Sanki bana yan etkimi yaptı bilmiyorum karnım çok şiş birde bugün nefes almakta zorlanıyorum sanki prolutex progestan iğne kullanıyorum bendeAynen 450 lik alıyodum 3günde iki kutu kullanıyodum yaklasık 10 gün 12 gün kullandım 3bin küsur lira çok zor maddi manevi Allah herkesin yardımcısı olsun ama oksapar ile progestan mahvediyor ben her gün 3 tane vurulmaya devam edeceğim çocugum için her çileye razıyım
Amin canım Allah razı olsun. Dualar çok değerliRabbim aratmadan nasip etsin canı gönülden olmayan sonuc bekleyen herkese hep dua ediyorum Allah hepimin yardımcısı olsun
Opuda herkes gonalf kullanıyor yumurta büyütmek için malesef cok pahalı devlet karşılamıyorGonaf bende kullandım en pahalı iğneydi.
Konu neydi canım ben görmedim yazdığınıKimse yokmu ya bilen eden bi cevap verecek arkadaşlar
Hic üzülmeyin kese 6,5 7 haftada gorunen var bos gebelıkte bu kadar artıs olmazİlk değer 126
İkinci 836
Üçüncü 4563
4 er gün arayla verdim şimdi artmış olabilir 4 gün geçti
Ne kadar doz çıktığını bilmediğiniz için yeniden yapmanız tam tersi iyi de olmayabilir.Kimse yokmu ya bilen eden bi cevap verecek arkadaşlar
Göbek bölgem çok morardı canım progestan igne yaptım akşam moraran yerin üzeride değildi bu öyle aksamdir sıvı geliyor geri ilaçmı geri geliyor anlamadım hemşireye yazdım geride dönmüyorKonu neydi canım ben görmedim yazdığını
İlacmi geri gelen hemşire de geri dönmüyor ki geçen günde oksopardan sora kanama oldu kan toplamıştı ... İlaç baya geri geldi vallahi ayy kafayı yiyecemNe kadar doz çıktığını bilmediğiniz için yeniden yapmanız tam tersi iyi de olmayabilir.
Yani hemşirenize danışın bence
Tedavi gördüğünüz yer hastaneyse acil servise baglanıp sorun geçen gün ben öyle cevap buldumAçayım hemşireye fırçayı döşeyeyim diyorm bu ney sorumsuzluk tabikide oda insan ama bende mağdur niye oluyorm bir şey olsa acil umurlarında değil ...
Bana hemşire progestan iğne yaptıktan sonra bir süre bastırılması gerek yağlı bı iğne ilaç dışa gelir doz eksik kalır demişti ama bence de danışmadan yapmayın tekrarİlacmi geri gelen hemşire de geri dönmüyor ki geçen günde oksopardan sora kanama oldu kan toplamıştı ... İlaç baya geri geldi vallahi ayy kafayı yiyecem
İğneyi soktuktan sonra içinde kıpırdatmayın. Kıpırdatırsanız farkında olmadan yada çevirirseniz hani şırıngaya güç uygularken o da kanamaya sebep oluyor hatta şırıngada bile farkedebililirsiniz o kanı. Muhtemelen vuruştan kaynaklı bir sorun var.İlacmi geri gelen hemşire de geri dönmüyor ki geçen günde oksopardan sora kanama oldu kan toplamıştı ... İlaç baya geri geldi vallahi ayy kafayı yiyecem
Değerle ikiz olup olmadığı anlaşılmıyor benim 461 ikiz daha düşük olup ikiz olanda olabiliyor inşallah iki bebişte tutunmuştur annesinekızlar merhaba transfer gününü de sayarsak 10. gün sonucum 552 geldi ikiz olabilir mi?
Ederim canım etmem mi inanki bebek isteyen herkese cok cok dua ediyorum benim ikinci denemem ilki de tuttu ama yanlış yerde tuttu dıs gebelik olduBence ikiz 9 .cu gün transfer günü sayılmıyor canım gözün aydın canım ayy ne güzel çok sevindim canım senin adına sağlıkla kucağına al. Banada dua et gebe kadınların duaları kabul olurMuş ...
Oksaparın iğnesi çok kalın ben o yüzde doktorumdan enox istedim daha az canım yanıyor morarmasına çözüm bulamıyoruz çünkü kan sulandırıcı içtiğimiz için kan yayılıyor hemen inşallah bu dönem hemen geçerKızlar bişey soracağım oksapardan göbek bölgem morardı geçen akşamda çok kanadı. Yaptıktan sora progestan dexs yaptım akşam ilacın yarısı geri çıkmış herhalde ilaç ıslanmış üzerim bir tane daha yapsammi acaba progestan ...
Çok teşekkür ederim sizlere evet bencede vuruş kaynaklı ama oksopardan morardı tahriş oldu artık göbek bölgesi Allah'ım yardımcımız olsunİğneyi soktuktan sonra içinde kıpırdatmayın. Kıpırdatırsanız farkında olmadan yada çevirirseniz hani şırıngaya güç uygularken o da kanamaya sebep oluyor hatta şırıngada bile farkedebililirsiniz o kanı. Muhtemelen vuruştan kaynaklı bir sorun var.