• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Gonaf bende kullandım en pahalı iğneydi.
Aynen 450 lik alıyodum 3günde iki kutu kullanıyodum yaklasık 10 gün 12 gün kullandım 3bin küsur lira çok zor maddi manevi Allah herkesin yardımcısı olsun ama oksapar ile progestan mahvediyor ben her gün 3 tane vurulmaya devam edeceğim çocugum için her çileye razıyım

Aynen 450 lik alıyodum 3günde iki kutu kullanıyodum yaklasık 10 gün 12 gün kullandım 3bin küsur lira çok zor maddi manevi Allah herkesin yardımcısı olsun ama oksapar ile progestan mahvediyor ben her gün 3 tane vurulmaya devam edeceğim çocugum için her çileye razıyım
Sanki bana yan etkimi yaptı bilmiyorum karnım çok şiş birde bugün nefes almakta zorlanıyorum sanki prolutex progestan iğne kullanıyorum bende

Açayım hemşireye fırçayı döşeyeyim diyorm bu ney sorumsuzluk tabikide oda insan ama bende mağdur niye oluyorm bir şey olsa acil umurlarında değil ...

İlacmi geri gelen hemşire de geri dönmüyor ki geçen günde oksopardan sora kanama oldu kan toplamıştı ... İlaç baya geri geldi vallahi ayy kafayı yiyecem
Bana hemşire progestan iğne yaptıktan sonra bir süre bastırılması gerek yağlı bı iğne ilaç dışa gelir doz eksik kalır demişti ama bence de danışmadan yapmayın tekrar🤷🏻‍♀️

İlacmi geri gelen hemşire de geri dönmüyor ki geçen günde oksopardan sora kanama oldu kan toplamıştı ... İlaç baya geri geldi vallahi ayy kafayı yiyecem
İğneyi soktuktan sonra içinde kıpırdatmayın. Kıpırdatırsanız farkında olmadan yada çevirirseniz hani şırıngaya güç uygularken o da kanamaya sebep oluyor hatta şırıngada bile farkedebililirsiniz o kanı. Muhtemelen vuruştan kaynaklı bir sorun var.

Bence ikiz 9 .cu gün transfer günü sayılmıyor canım gözün aydın canım ayy ne güzel 🥳🤩🥳🤩🤩🤗🤗 çok sevindim canım senin adına sağlıkla kucağına al.🤲🤲 Banada dua et gebe kadınların duaları kabul olurMuş ...
Ederim canım etmem mi inanki bebek isteyen herkese cok cok dua ediyorum benim ikinci denemem ilki de tuttu ama yanlış yerde tuttu dıs gebelik oldu😂

Kızlar bişey soracağım oksapardan göbek bölgem morardı geçen akşamda çok kanadı. Yaptıktan sora progestan dexs yaptım akşam ilacın yarısı geri çıkmış herhalde ilaç ıslanmış üzerim bir tane daha yapsammi acaba progestan ...
Oksaparın iğnesi çok kalın ben o yüzde doktorumdan enox istedim daha az canım yanıyor morarmasına çözüm bulamıyoruz çünkü kan sulandırıcı içtiğimiz için kan yayılıyor hemen inşallah bu dönem hemen geçer 💙

İğneyi soktuktan sonra içinde kıpırdatmayın. Kıpırdatırsanız farkında olmadan yada çevirirseniz hani şırıngaya güç uygularken o da kanamaya sebep oluyor hatta şırıngada bile farkedebililirsiniz o kanı. Muhtemelen vuruştan kaynaklı bir sorun var.
Çok teşekkür ederim sizlere evet bencede vuruş kaynaklı ama oksopardan morardı tahriş oldu artık göbek bölgesi Allah'ım yardımcımız olsun

Back