• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

8.gün kan tahlili verdim kanamadan dolayı doktorum negatif çıkarsa ben kendi verdiğim test tarihine bakarım saymam dedi.Benim de 3. Gün embriyosuydu.kanda görene kadar umut var canım.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
İçimden bir ses o benimlw diyor zaten,😍sizden pozitifleri duyunca da çok mutlu oluyorum.

Kızlar benim doktorum bir daha kana gerek yok 10 gün sonra ultrasona gidin dedi . Ama ben önceki de kimyasal olduğu için çok gerginim . Kahverengi akıntılarım da devam ediyor . Keseyi ve kalbi en erken ne zman gördünüz . Birdaha ara bi beta baktırayım diyorum 10 gün çok uzun geçmek bilmez bu endişeyle 🤣

Benm yerleşme kanamam hiç olmamıştı onun haricindeki bütün belirtiler ara ara olmuştu ama senin kanaman oldumu hiç yerleşme kanaması canım
Benimde olmadı hiç kanamam. Karnım sert kasıklarımda ağrı göğüslerim ona keza ayakta çok kalınca belim ağrıyor

Bnm de aynı kanama olmayınca acaba gebe değilmiyimdir tutmamışmıdır diye düşünmedim diil umut oldun canım🥰🌹
Herkezde olmuyormuş kanama ben sordum doktoruma öyle dedi benden bıktı sürekli bişey soruyorum iğnelerden nasıl ödem yaptı karnım şişti vucut anatomim değişti 😂 güzel değişimler bebeklerimiz sağlıkla gelsin 🥰🧿

Herkezde olmuyormuş kanama ben sordum doktoruma öyle dedi benden bıktı sürekli bişey soruyorum iğnelerden nasıl ödem yaptı karnım şişti vucut anatomim değişti 😂 güzel değişimler bebeklerimiz sağlıkla gelsin 🥰🧿
Emeklerimizin karsılığını alacagız inşallah inanıyorum.. ben günde iki defa oksapar oluyorum göbeğimin iki tarafı da mosmor oldu birde 16gündür progestan iğne oluyorum bu da hergün . Daha devam valla o iğnede mahvediyor birde bi dünya hap var minik mucizelerimize değer bence 🥰🥰🤲🤲

Emeklerimizin karsılığını alacagız inşallah inanıyorum.. ben günde iki defa oksapar oluyorum göbeğimin iki tarafı da mosmor oldu birde 16gündür progestan iğne oluyorum bu da hergün . Daha devam valla o iğnede mahvediyor birde bi dünya hap var minik mucizelerimize değer bence 🥰🥰🤲🤲
Bende prolutex göbekten progestan kalçadan birde fitil olarak kullanıyorum çok acıyor ve kanıyor şifa olsun hepimize uzun süreç ama az kaldı kavuşmaya diye düşünüyorum 🥰

Kızlar benim doktorum bir daha kana gerek yok 10 gün sonra ultrasona gidin dedi . Ama ben önceki de kimyasal olduğu için çok gerginim . Kahverengi akıntılarım da devam ediyor . Keseyi ve kalbi en erken ne zman gördünüz . Birdaha ara bi beta baktırayım diyorum 10 gün çok uzun geçmek bilmez bu endişeyle 🤣
Bana da öyle dediler geçen Salı vermiştim en son ben de dayanamayıp cuma aile hekimine verdim 😂 sonuçta pazartesiye çıkıyormuş bekle ki geçsin 😂😂 ama sizin gibi düşündüm bende. Eğer başka doktora gidilse kese görünür ama bence

Çok tatlısınız,aslında burda olmak bile sizlerle her anı paylaşmak o kadar dostane ki. Sevgileriniz ve destekleriniz yeter.🙏🙏🧿🧿🧿♥️♥️♥️
Evet iyiki burası var bir birimize yardımcı oluyoruz morâl oluyor hepimize yaşadıklarımızı bir tek bizler anlayabiliyoruz rabbim hepimizin kucağını doldursun🥰🌸🧿

Çok tatlısınız,aslında burda olmak bile sizlerle her anı paylaşmak o kadar dostane ki. Sevgileriniz ve destekleriniz yeter.🙏🙏🧿🧿🧿♥️♥️♥️
Aslında güzel bir platform burası ben mesela bi kendi ailem bide eşimin ailesi biliyor durumu kimselere anlatamıyoruz en azından burada bilgi alışverişi yapıyoruz birbirimize moral oluyoruz sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz. İnşallah her birimiz bir gün güzel haberler de paylaşırız 🙏

Kizlar tekrar selam. Benim 3. gun taze embriyo transferiydi. Yarin transfer gunu haric 7. gunum olacak. Sizce yarin idrarda cikar mi yoksa beklesem mi? Bir de aranizda 3. gun taze transfer olup tutan var mi ya da bi tanidigimin tutmustu diyen 🙈😅 azcik moral ariyorum da 😊

Back