• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

inşaAllah canım Alllah razı olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲 inşallah ... Neler yiyorsunuz ben bu gün yarım saat yürüyüş yaptım çünkü hareket edin mutlaka diyorlar yemeğimi kendim yapıyorum evde geziniyorum bol su içiyorum ...
Aynen canim bende öyleyim yemek yapmiyorun abimin esinin yaninda kaliyorum bu sürecte o destekcim o konuda ama olabildigince yürüyüsler yapiyorum dikkat ediyorum kendini yorma sürekli dinlen❤️🙏🏻

Benim ikinci denemem ilkinde çok dikkat ettim hicbisey yapmadim yemek bile ama sonuç negatifti bu sefer kendim yaparım dedim sabahları yumurta yiyorum haşlama ya da omlet avokado aldım onuda denedim ara öğünler meyve fındık ceviz kayısı incir olabilir sebze et yeşillik yemek gerekiyormuş benim demir düşük olduğu için çay kahve içme dedi doktor sizde kendinize göre beslenme düzeni oluşturabilirsiniz
Cok güzel besleniyosun canim evet bende öyleyim suan icin❤️🙏🏻

Aynen canim bende öyleyim yemek yapmiyorun abimin esinin yaninda kaliyorum bu sürecte o destekcim o konuda ama olabildigince yürüyüsler yapiyorum dikkat ediyorum kendini yorma sürekli dinlen❤️🙏🏻
Ailemden kimse bilmiyor bu sefer benim bilsede herkesin kendi işi gücü var kimse yok anlayacağın temizlik vs hiç birşey yapmıyorum kendi kendime idare ediyorum bakalım eşim çok pinpirikli hayırlısı yaa olacağı varsa Rabbim nasip ettiyse inşallah olur ...Allah'a sığındım

Cok güzel besleniyosun canim evet bende öyleyim suan icin❤️🙏🏻
Ben çay kahve asla icmiyorum dışardan paketli gıda kesinlikle tüketmiyorm zaten dondurma yemisimdir bu yaz en fazla yoğurt bile kendim evde yapıyorum hep sebze ağırlıklı besliniyorm makarna pilav normal ekmek tatlı asla zaten yemem bende elimden geldiğince işte kabak çekirdeği yiyorum işte kefir içiyorm kabız olmamak için yapacak bir şey yok ..

Sadece çok su içemiyorum ona çözüm bulamadım inşallah hayırlı sonuçlarımızı sevinçlerimizi de paylaşırız 😍
Olabildigince icmelisin kuzum su cok önemliymis ben 1bucuk sabahtan bitiriyorum 1bucuk aksamdan , baktim errken bitiriyom 1 litre daha ekleniyo yatasiya kadar 😂 ben baya seviyorum suyu zorlanmiyorum hic

Olabildigince icmelisin kuzum su cok önemliymis ben 1bucuk sabahtan bitiriyorum 1bucuk aksamdan , baktim errken bitiriyom 1 litre daha ekleniyo yatasiya kadar 😂 ben baya seviyorum suyu zorlanmiyorum hic
Ay ben toplam 1 buçuk içsem çok derim içemiyorum ama zorlanan lazım kendimi ama çok tuvalete kalkmak gerekiyor 😄😄🫣

Ben kasılma iğnesi yapıldı transfer günü transferden 5 gün önce rahîm bir işlem uygulandı adını unuttum bağışıklık serumu uygulandı birde emriyolari çözüldükten sora bir sıvı varmış orda bekletildi sonra transfer işlemi gercekleşti hayırlısı Allah'tan

Ben çay kahve asla icmiyorum dışardan paketli gıda kesinlikle tüketmiyorm zaten dondurma yemisimdir bu yaz en fazla yoğurt bile kendim evde yapıyorum hep sebze ağırlıklı besliniyorm makarna pilav normal ekmek tatlı asla zaten yemem bende elimden geldiğince işte kabak çekirdeği yiyorum işte kefir içiyorm kabız olmamak için yapacak bir şey yok ..
Cok güzel yaa ben sabah iciyorum bi bardak cay ama cok acik baska icmem zatende bi sabah ariyorum, olabildigince su icmeye calisin o cok önemliymis ve tabiki yürüyüs❤️🤲🏻 Rabbim güzel güzel haberlerle doldursun bu gurubumuzu insalllahhhh

Ben kasılma iğnesi yapıldı transfer günü transferden 5 gün önce rahîm bir işlem uygulandı adını unuttum bağışıklık serumu uygulandı birde emriyolari çözüldükten sora bir sıvı varmış orda bekletildi sonra transfer işlemi gercekleşti hayırlısı Allah'tan
Rabbim burdaki herkezi sevincten aglatsin canim insallah❤️🥹🤲🏻 güzel haberlerle dolsun tasssin burasiii

Back