• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Iyim canim senin nasl gidiyor valla oyle belirtim pek yok sadece ara ara kasiklarimda agri oluyor o kadar sende durum nasil
Al benden de o kadar canim benim öyle bariz bi belirtim yok arada karnima batmalar oluyor ve kasiklarimda hafif ağrı oluyor o kadar hayırlısı bakalım sen ne zaman kan vereceksin?

Rabbim sizin bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 dualarımdasınız , hepimiz aynı yoldayız . Ve en iyi yaşayan bilir bu yolun zorluğunu,verilen emekleri 🌸
İnşallah sizinde pozitiftir pozitif değilse de rabbim daha fazla aratmadan emek veren sizle birlikte herkese nasip etsin 🙏🏻🌸

Al benden de o kadar canim benim öyle bariz bi belirtim yok arada karnima batmalar oluyor ve kasiklarimda hafif ağrı oluyor o kadar hayırlısı bakalım sen ne zaman kan vereceksin?
Haftaya cuma vericem oncesinden test yaparin diyordum ama yapmicam obeyaz sayfada yukssk degeeimi gormek istiyorum 😀 senin de cuma dimi

Allah razı olsun inşallah oradadır biraz tedirginim aslında testin yanılma durumundan korkuyorum inşallaj yanıltmaz 🙏🏻
Aynen en sağlıklı olanı bez enfeksiyon riskimiz yüksek şu dönemde o yüzden koruyor bizleri.
Güzle düşünün güzel olsun şuan ki modumuz böyle olmalı iyiyi çağırmalıyız her zaman

Back