• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bende transfer için sıra bekliyorum hastanedeyim.
İnan şu 1 hafta nasıl geçecek diye düşünüyorum en zor kısmı çünkü 🥲
Evet en zoru ve insan stres yapıyor vallahi sağlımızdan olacazzz ya 😔
Hadi bakalım hayırlısıyla al bebişleri gel bize buradan bildir 😍

kızlar çayla sodayla aranız nasıl soda ıcmeyın yazıyo asitli oldugunıcın ıcmedım ama caysız olmıyo
Sabah kahvaltısında bir tane akşam yemekten sonra bir tane açık olmak kaydıyla içiyorum drum açık içebilirsin demişti canım. Ama soda içip riske girmem geçenlerde midem çok ağrıyordu dayandım içmedim.

Evet kuzum evin içinde yapıyorum dün de asansörle markete indim bakındım öyle yavaş yürüdüm bana iyi geldi kendimi yormadan havam değişmiş oldu
İyi yapıyorsun canım ben ilk transferimde hep yatıp uzanmıştım ikinci de ilk günler kendimi yormam ama sonra ara ara evin içinde yürüyüş yapıcam kanda pıhtılaşma yatkınlığı var yatmaktan kan yoğunlaşır:/

İyi yapıyorsun canım ben ilk transferimde hep yatıp uzanmıştım ikinci de ilk günler kendimi yormam ama sonra ara ara evin içinde yürüyüş yapıcam kanda pıhtılaşma yatkınlığı var yatmaktan kan yoğunlaşır:/
Bunun Dr oksapar ve coraspin veriyor benim de pıhtılaşmam ilk bebeğimi kaybettiğim de ortaya çıktı

Hasta gibi yatmıcaksın zaten canım.
Her saat başı evde yürüyüş yapıcaksın 15 dakika kan akışı lazım

Merhaba arkadaşlar ben bugün transfer oldum 3. Gün embriyosu inşallah sağlıkla hayırlısıyla pozitif görmek nasip olur 😍 daha yeni transfer oldum ama kasıklarımda ağrı başladı normal mi
Benimde olmuştu hastanede yatarken batmalar ilk 3 gün hafif hafif oldu sonra yoktu iki gündür tekrar arttı kasıgımda batmalar bazen uzun sürdüğü oluyor korkuyorum bu arada hayırlı olsun transferiniz

Benimde olmuştu hastanede yatarken batmalar ilk 3 gün hafif hafif oldu sonra yoktu iki gündür tekrar arttı kasıgımda batmalar bazen uzun sürdüğü oluyor korkuyorum bu arada hayırlı olsun transferiniz
Sizin sonucunuz belli mi eski mesajları tam okumadım da bilemedm inşallah bir sıkıntınız olmaz teşekkür ederim 🤗

Back