• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

HEpimiz guzel haberleri alalim kendimizde dahil olmak uzere ben belirti filanda aramiyorum hic hissediyorum icimde benm ikizler 😀 sende inan ve oyle dusun hep
Aynen öyle canım belirti aricam diye insan dahada strese giriyor en iyisi pozitif düşünüp enerjik olmak bende inanıyorum güzel haberler alacağız inşallah 🤲🏻🥰

Aynen öyle canım belirti aricam diye insan dahada strese giriyor en iyisi pozitif düşünüp enerjik olmak bende inanıyorum güzel haberler alacağız inşallah 🤲🏻🥰
Ben zaten normal hayatima dondum sayilir simdi aksam yemegi yapiyorum br tek agir kaldirmiyorm ani hareket etmiyorum dikkat ediyorm ama normale dondum

Ben zaten normal hayatima dondum sayilir simdi aksam yemegi yapiyorum br tek agir kaldirmiyorm ani hareket etmiyorum dikkat ediyorm ama normale dondum
Aynen bende öyleyim kizlar cok sükür normal hayatiniza dönün dier türlü bisi oldu olacak laygisi oluyo bence rahat birak kendinizi ha tabiki dikkat edin agir kaldirmayin vs vs 🥰❤️
Rabbim gönlünüze göre versin🤲🏻

Kızlar bişey sorucam bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim çift transferde biri tutup biri tutmazsa tutmayan nasıl dışarı atılıyor?

Aynen bende öyleyim kizlar cok sükür normal hayatiniza dönün dier türlü bisi oldu olacak laygisi oluyo bence rahat birak kendinizi ha tabiki dikkat edin agir kaldirmayin vs vs 🥰❤️
Rabbim gönlünüze göre versin🤲🏻
Aminnn 🤲Aynen oyle valla yoksa insan beynini durduramiyor sanki beni ele geciriyor gibi 😀

Back