- 13 Eylül 2023
- 227
- 311
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #2.661
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla bereketle hayırlarla gelsin inşallahBen bebeğimi aldım kızlar dua edin bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla bereketle hayırlarla gelsin inşallahBen bebeğimi aldım kızlar dua edin bana
Bence çok güzel hayırlı olsun canımKızlar 7 eylül transfer 14 eylül kan 36.5 16 eylül 81 mormalmi?
İnşallah verebilirim canım inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla bereketle hayırlarla gelsin inşallah
Rahat olmak daha iyi oluyor bence. Biraz akışına bırakmalı insanAmin inşallah canımm inşallah
Bunda aşırı rahatım ya kasmıyorum hiç önceden olsa direk eve gider uzanırdım şimdi dışarda yemek yedik geldk üstümü değiştim filan oh
Aynen öyle canım belirti aricam diye insan dahada strese giriyor en iyisi pozitif düşünüp enerjik olmak bende inanıyorum güzel haberler alacağız inşallahHEpimiz guzel haberleri alalim kendimizde dahil olmak uzere ben belirti filanda aramiyorum hic hissediyorum icimde benm ikizler sende inan ve oyle dusun hep
Evet canım şimdi geldik hastaneden Allah'ım hayırlısını yazsin inşallahGünaydın güzel hanımlar
listeye baktığımda bugün P Papatyammkuzumm
Ve karamel Latte bebişlerinizi alacağınızı görüyoruuuum
Sağlıkla tutunsunlar size inşallah
Amiiiin inşallaaah sağlıkla pozitif haberini alın inşallahEvet canım şimdi geldik hastaneden Allah'ım hayırlısını yazsin inşallah
Ben zaten normal hayatima dondum sayilir simdi aksam yemegi yapiyorum br tek agir kaldirmiyorm ani hareket etmiyorum dikkat ediyorm ama normale dondumAynen öyle canım belirti aricam diye insan dahada strese giriyor en iyisi pozitif düşünüp enerjik olmak bende inanıyorum güzel haberler alacağız inşallah
Kesinlikle öyle canım inşallah bu şekilde devam ederRahat olmak daha iyi oluyor bence. Biraz akışına bırakmalı insan
Aynen öyle güzelim hic üzme tatli canini olucaktir insallah Rabbim gönlüne göre versin insallahİnan daha kan testi vermedim diyerek teselli ediyorum kendimi canım.yinede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Aynen bende öyleyim kizlar cok sükür normal hayatiniza dönün dier türlü bisi oldu olacak laygisi oluyo bence rahat birak kendinizi ha tabiki dikkat edin agir kaldirmayin vs vsBen zaten normal hayatima dondum sayilir simdi aksam yemegi yapiyorum br tek agir kaldirmiyorm ani hareket etmiyorum dikkat ediyorm ama normale dondum
Teşekkür ederimBence çok güzel hayırlı olsun canım
22 Eylül'de de benim varBenimde 23 eylül inşallah
Biz ayni gunuz, neyse ki Eylül sonlarinda birlikte bekleriz22 Eylül'de de benim var
Bende ayni canim yat yat nereye kadar hem biseylerle meşgul olmak daha iyi oluyorBen zaten normal hayatima dondum sayilir simdi aksam yemegi yapiyorum br tek agir kaldirmiyorm ani hareket etmiyorum dikkat ediyorm ama normale dondum
Aminnn heyecanla yarını bekliyorumGüzel haberlerle dönesin insallah canim benimm
Aminnn Aynen oyle valla yoksa insan beynini durduramiyor sanki beni ele geciriyor gibiAynen bende öyleyim kizlar cok sükür normal hayatiniza dönün dier türlü bisi oldu olacak laygisi oluyo bence rahat birak kendinizi ha tabiki dikkat edin agir kaldirmayin vs vs
Rabbim gönlünüze göre versin
Valla yoksa aldigim nefesfen bile hamile oldugmu dusuncemBende ayni canim yat yat nereye kadar hem biseylerle meşgul olmak daha iyi oluyor