• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Haftaya cuma vericem oncesinden test yaparin diyordum ama yapmicam obeyaz sayfada yukssk degeeimi gormek istiyorum 😀 senin de cuma dimi
Benim pazar gününe denk geliyorda canım cuma vericem kan 10.gunum oluyor zaten varsa çıkar hayırlısı bakalım ikimizde güzel haberler alırız inşallah yapma evde test boşver kan daha garanti

Benim pazar gününe denk geliyorda canım cuma vericem kan 10.gunum oluyor zaten varsa çıkar hayırlısı bakalım ikimizde güzel haberler alırız inşallah yapma evde test boşver kan daha garanti
HEpimiz guzel haberleri alalim kendimizde dahil olmak uzere ben belirti filanda aramiyorum hic hissediyorum icimde benm ikizler 😀 sende inan ve oyle dusun hep

Rabbim sizin bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 dualarımdasınız , hepimiz aynı yoldayız . Ve en iyi yaşayan bilir bu yolun zorluğunu,verilen emekleri 🌸
Gercekten öyle canim bu sürecleri yasamayan bilemez hepimiz burda birbirimize destegiz. Hic sikma tatli canini Rabbim büyük bi kan testini ver bakalim daha hic bisi belli dil dimi ama 🤲🏻❤️🥹

Yarın kan vereceğim idrar testi silik çıktı baya yarın netleşecek canım
Sizin sonucunuz belli mi eski mesajları tam okumadım da bilemedm inşallah bir sıkıntınız olmaz teşekkür ederim 🤗
Sizin sonucunuz belli mi eski mesajları tam okumadım da bilemedm inşallah bir sıkıntınız olmaz teşekkür ederim

Gercekten öyle canim bu sürecleri yasamayan bilemez hepimiz burda birbirimize destegiz. Hic sikma tatli canini Rabbim büyük bi kan testini ver bakalim daha hic bisi belli dil dimi ama 🤲🏻❤️🥹
İnan daha kan testi vermedim diyerek teselli ediyorum kendimi canım.yinede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🤲🏻❤️❤️

Back