- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.520
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #2.641
Bence gayet normal. 9. Gün zaten bu aralıklarda çıkıyor değerlerKızlar 7 eylül transfer 14 eylül kan 36.5 16 eylül 81 mormalmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet normal. 9. Gün zaten bu aralıklarda çıkıyor değerlerKızlar 7 eylül transfer 14 eylül kan 36.5 16 eylül 81 mormalmi?
Hayırlı olsun insanlah pozitif sonuç alırsınMerhaba benim ikinci denemem bugün transfer oldum daha sonuç belli değil ama inşallah pozitif görürüz Gebze Anadolu hastanesi Tayfun kutlu doktorum memnun kaldım ilgisinden
Çok teşekkür ederim inşallah iyidir yaaBence gayet normal. 9. Gün zaten bu aralıklarda çıkıyor değerler
Benim pazar gününe denk geliyorda canım cuma vericem kan 10.gunum oluyor zaten varsa çıkar hayırlısı bakalım ikimizde güzel haberler alırız inşallah yapma evde test boşver kan daha garantiHaftaya cuma vericem oncesinden test yaparin diyordum ama yapmicam obeyaz sayfada yukssk degeeimi gormek istiyorum senin de cuma dimi
Çok güzel canım tebrik ederimKızlar 7 eylül transfer 14 eylül kan 36.5 16 eylül 81 mormalmi?
HEpimiz guzel haberleri alalim kendimizde dahil olmak uzere ben belirti filanda aramiyorum hic hissediyorum icimde benm ikizler sende inan ve oyle dusun hepBenim pazar gününe denk geliyorda canım cuma vericem kan 10.gunum oluyor zaten varsa çıkar hayırlısı bakalım ikimizde güzel haberler alırız inşallah yapma evde test boşver kan daha garanti
Teşekkür ederim hemşire çok iyi konusmadı 100ün üstüne çıkmadan bişry diyemem dedi kafama takıldıÇok güzel canım tebrik ederim
Yok ya bence öyle düşünme yani 100 e ne kalmış şurda yani 81 az mı 2 gün sonra zaten rahat 130 140 olacak.Teşekkür ederim hemşire çok iyi konusmadı 100ün üstüne çıkmadan bişry diyemem dedi kafama takıldı
Amin inşallah canımm inşallahHadi bakalım annesi
Sağlıkla tutunsun bebişin sana inşallah
Gercekten öyle canim bu sürecleri yasamayan bilemez hepimiz burda birbirimize destegiz. Hic sikma tatli canini Rabbim büyük bi kan testini ver bakalim daha hic bisi belli dil dimi amaRabbim sizin bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarımdasınız , hepimiz aynı yoldayız . Ve en iyi yaşayan bilir bu yolun zorluğunu,verilen emekleri
Sizin sonucunuz belli mi eski mesajları tam okumadım da bilemedm inşallah bir sıkıntınız olmaz teşekkür ederim
Sizin sonucunuz belli mi eski mesajları tam okumadım da bilemedm inşallah bir sıkıntınız olmaz teşekkür ederim
Yarın kan vereceğim idrar testi silik çıktı baya yarın netleşecek can
Dualarimiz seninle canimmm gözün aydinnnBen bebeğimi aldım kızlar dua edin bana
Amiiin insalllahultrason fotoğrafıyla evlerimize dönelim inşallah
Güzel haberlerle dönesin insallah canim benimmYarın kan vereceğim idrar testi silik çıktı baya yarın netleşecek canım
Sağol canımmDualarimiz seninle canimmm gözün aydinnn
İnan daha kan testi vermedim diyerek teselli ediyorum kendimi canım.yinede hakkımızda hayırlısı neyse o olsunGercekten öyle canim bu sürecleri yasamayan bilemez hepimiz burda birbirimize destegiz. Hic sikma tatli canini Rabbim büyük bi kan testini ver bakalim daha hic bisi belli dil dimi ama
Canım dua edeceğim sana Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklaBen bebeğimi aldım kızlar dua edin bana
Amiin inşallah canım benimCanım dua edeceğim sana Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla