2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Evet canım 7eylül transferdi çift çizgi görünce aradım 19unda olan test tarihimi 16sına çektiler

İnsanlah yani gerçekten çok zor keskenin faydası yok ama henüz yapmayanlara tavsiyem erken yapmayın ilk gundrn beri erken test yapmiycam diyen ben bi an yaptim keşke yapmasaydim moralif sifir
Kesinlikle katılıyorum gec tutunan embriyolar var doktorların bir bildiği var ki test günü veriyorlar hepimiz sabırsız heyecanla anne olmayı bekliyoruz pozitif olmaya çalışın ve sürekli yatmayın kan dolaşımı için arada yürüyüşler yapın ben sadece ilk iki gün yattım normal hayatıma devam ediyorum yemek yapıyorum kendime hobi malzemeleri aldım boya falan yapıyorum tavsiye ederim

Ne kadar güzel seyler planlamissin Umarimm simsiki tutunur bebegin ve güzel haberini alirsin canim masallah cok taktir ettim seni

Tşk ederim ben çalışıyorum arada yürüyüşler yapıyorum evde 3 gün dinlendim normal hayatıma devam ediyorum

Beta hcg yi yükseltmek için yapabileceğimiz ya da yiyeceğimiz birşeyler var mı ? Kasıklarımda hafif ağrı gibi gerginlik devam ediyor. 14. Gün test sonucum 126

Ben üzulurken kasıklarımda ani ağrılar oluyor sanki anne ben burdayım üzülme boşuna der gibi
Ne kadar güzel seyler planlamissin Umarimm simsiki tutunur bebegin ve güzel haberini alirsin canim masallah cok taktir ettim
Ne kadar güzel seyler planlamissin Umarimm simsiki tutunur bebegin ve güzel haberini alirsin canim masallah cok taktir ettim seni
Teşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri tutunmuştur umarım Eylül ayı hepimize şans getirir

Yaşım 29

Kizlar hepinize selam ağustos ayı grubundan ben bugün 6+1 olduk çok şükür kese gördük haftaya kalp atışına gideceğiz ve ben transfer gününden bugüne kadar hiçbir belirti yaşamadım hala da tık yok asla belirti aramayın kendinizi üzmeyin normal hayatınıza devam edin bence inşallah hepiniz pozitiflenirsinizz

Kızlar transferimin 3. Günü hiçbir şey hissetmiyorum bomboşum sanki ufacık bir kıpırtıya razıyım 3Cc kalite embriyo Dr iyi dedi ama burada okudum en kötü kalite deniyor
Benim de 3 bc canm ben de pek ümitli değilim bu nedenle . Ama kaliteye takılma dediler bana da hiç bilemiyorum . İnşallah korktuğumuz gibi olmaz

Keseyi bugunmu gördünüz tebrik ediyorum saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eylesin Rabbim canim peki kalp atisi ne zaman gidiceksin? Keseyi hördün an kalp atisi olmuyormu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…