- 24 Ocak 2022
- 621
- 356
- 53
- 27
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.061
Evet canım 7eylül transferdi çift çizgi görünce aradım 19unda olan test tarihimi 16sına çektilerBen tekrar yapmadım dünkü gördüğüm silik çizgiyede hala inanamıyorumayın 17 si test günüm ama 16 sı gitmeyi düşünüyorum dr hastanede olur hem sizi 16 da mı çağırdılar Y Yardmlslm16
Bencede yapmayin daha cok erken bence neden kendinize bunu yapiyorsunuz anlamiyorimTransfer gununu saymiyorum bugün 6. Günum erken gebelik testi yaptim çıkmadı modum düştü tabiki canim sıkıldı
Kesinlikle katılıyorum gec tutunan embriyolar var doktorların bir bildiği var ki test günü veriyorlar hepimiz sabırsız heyecanla anne olmayı bekliyoruz pozitif olmaya çalışın ve sürekli yatmayın kan dolaşımı için arada yürüyüşler yapın ben sadece ilk iki gün yattım normal hayatıma devam ediyorum yemek yapıyorum kendime hobi malzemeleri aldım boya falan yapıyorum tavsiye ederimİnsanlahyani gerçekten çok zor keskenin faydası yok ama henüz yapmayanlara tavsiyem erken yapmayın ilk gundrn beri erken test yapmiycam diyen ben bi an yaptim keşke yapmasaydim moralif sifir
Ne kadar güzel seyler planlamissin Umarimm simsiki tutunur bebegin ve güzel haberini alirsin canim masallah cok taktir ettim seniKesinlikle katılıyorum gec tutunan embriyolar var doktorların bir bildiği var ki test günü veriyorlar hepimiz sabırsız heyecanla anne olmayı bekliyoruz pozitif olmaya çalışın ve sürekli yatmayın kan dolaşımı için arada yürüyüşler yapın ben sadece ilk iki gün yaptım normal hayatıma devam ediyorum yemek yapıyorum kendime hobi malzemeleri aldım boya falan yapıyorum tavsiye ederim
Tşk ederim ben çalışıyorum arada yürüyüşler yapıyorum evde 3 gün dinlendim normal hayatıma devam ediyorumKesinlikle katılıyorum gec tutunan embriyolar var doktorların bir bildiği var ki test günü veriyorlar hepimiz sabırsız heyecanla anne olmayı bekliyoruz pozitif olmaya çalışın ve sürekli yatmayın kan dolaşımı için arada yürüyüşler yapın ben sadece ilk iki gün yaptım normal hayatıma devam ediyorum yemek yapıyorum kendime hobi malzemeleri aldım boya falan yapıyorum tavsiye ederim
Ben üzulurken kasıklarımda ani ağrılar oluyor sanki anne ben burdayım üzülme boşuna der gibi
Ne kadar güzel seyler planlamissin Umarimm simsiki tutunur bebegin ve güzel haberini alirsin canim masallah cok taktir ettim
Teşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri tutunmuştur umarım Eylül ayı hepimize şans getirirNe kadar güzel seyler planlamissin Umarimm simsiki tutunur bebegin ve güzel haberini alirsin canim masallah cok taktir ettim seni
Evet ilaçlar içinde bu fiyat özel için söylüyorum devleti bilmemToplam 80 90 bin mi ilaçlar falan hepsi. Yoksa sadece işlemlerin ücreti mi 90 bin?
Devlette işlem ücreti ödenmiyormuş sanırım ilaçları biz alıyormuşuz galiba.
Yaşım 29Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül @Pharmacist12 12 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan 34 15 Eylül @ayse vera 34 8 Eylül -kuzeyildizi- 28 9 Eylül @dorcha1 33 8 Eylül @sedakaraaslan 29 1 Eylül @busra262 26 6 Eylül @jojumis 33 14 Eylül @Papatyammkuzumm 41 16 Eylül @ebrar0635 28 1 Eylül @mirayyy12 28 25 Ağustos karamel Latte 26 16 Eylül @izmrgl 33 15 Eylül @Sibelll 37 4 Eylül @yumukgulsah 29 2 Eylül @aysimam1993 29 4 Eylül @birmucizeistiyorum 32 4 Eylül @Macengcans 28 20 Eylül @zaraam 39 7 Eylül @Yasbel 31 9 Eylül @Senosunuzzzz 24 6 Eylül @neolurneolmaz 33 5 Eylül @tupbebekseruvenim 7 Eylül @kafadadelisorular 38 1 Eylül @ggllssrrnn 30 1 Eylül @complex 36 1 Eylül @geceyagmuru 26 11 Eylül Y Yardmlslm16 25 7 Eylül @melikekoz 27 6 Eylül @albatros23 45 9 Eylül Themiscan 22 Eylül @Melegim3 27 5 Eylül A ay1515 42 7 Eylül lunalucy 39 8 Eylül @enerrciiii 30 7 Eylül ilyada35 37 11 Eylül @Evrimdisi 27 8 Eylül zeus93 33 1 Eylül @husna16 28 20 Eylül
Benim de pzt idi ben bugün akıntıyla birlikte çok az bi kan gördüm ama iyiye mi kötüye mi yormalıyım bilemiyorumpazArtesı transfer gunumdu bugun 4.gun lekelenme yazıyor cogu yerde bn de bi belırtı yok lekelenme yasayan var mı 4.gununde
Anladım çok teşekkür ederimEvet ilaçlar içinde bu fiyat özel için söylüyorum devleti bilmem
Maalesef öyle bir şey yok canım beta kendisi yükselir ilaçla veya yiyecekle yükselmez.Beta hcg yi yükseltmek için yapabileceğimiz ya da yiyeceğimiz birşeyler var mı ? Kasıklarımda hafif ağrı gibi gerginlik devam ediyor. 14. Gün test sonucum 126
Benim de 3 bc canm ben de pek ümitli değilim bu nedenle . Ama kaliteye takılma dediler bana da hiç bilemiyorum . İnşallah korktuğumuz gibi olmazKızlar transferimin 3. Günü hiçbir şey hissetmiyorum bomboşum sankiufacık bir kıpırtıya razıyım 3Cc kalite embriyo Dr iyi dedi ama burada okudum en kötü kalite deniyor
Keseyi bugunmu gördünüz tebrik ediyorum saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eylesin Rabbim canim peki kalp atisi ne zaman gidiceksin? Keseyi hördün an kalp atisi olmuyormu yaaKizlar hepinize selam ağustos ayı grubundan ben bugün 6+1 olduk çok şükür kese gördük haftaya kalp atışına gideceğiz ve ben transfer gününden bugüne kadar hiçbir belirti yaşamadım hala da tık yok asla belirti aramayın kendinizi üzmeyin normal hayatınıza devam edin bence inşallah hepiniz pozitiflenirsinizz
Insallah canim ben müjdemi aldim darisi sizlere olsun insallah kizlar cok cok duâ ediyorummmTeşekkür ederim umarım hepimizin bebişleri tutunmuştur umarım Eylül ayı hepimize şans getirir
evet devlette de alıyorlar10500 işlem ücreti mi?
Ben hep 3bc ile gebe kaldım 5aa lar tutmadı hiç.Benim de 3 bc canm ben de pek ümitli değilim bu nedenle . Ama kaliteye takılma dediler bana da hiç bilemiyorum . İnşallah korktuğumuz gibi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?