- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
Evet öyleymiş geçicek inşaallah8-9-10 en zirve haftalar oluyormuş Allah yardımcımız olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyleymiş geçicek inşaallah8-9-10 en zirve haftalar oluyormuş Allah yardımcımız olsun inşallah
6. Haftada başladı hafiften bu hafta çok kötü oldu
7+0 da bende lekelenme yaşadım 1 gün bile sürmedi doktorum olabilir bol su iç demişti olabiliyor demek kiKızlar merhaba bendede kahve leke oldu. Dr progestan verdi zaten bi leke yaşamasam şaşarım ilk hamilelikte leke kanama düşük oldu. İkinçide direkt kanama oldu allahtan doğdu kızım. Şimdi de leke . Bazı kadınlar hassas herhalde. 7+1 olduk banim ğibi olan var mı. Bu arda dr ikiz gebelik dedi ama birinde daha kalp atışı oluşmamıştı
Bende aynı durumu yaşıyorum bulantı iştahsızlık halsizlik vs. Ne zaman geçer acaba yaSelam eylül anneleribulantılar ne durumda iştahınız açıkmı ben hiç kilo almadım iştah sıfır bulantılar devam
![]()
Bir an evvel geçer umarım ağrılarBende de oluyor canım, normal diye düşünüyorum doktorum öyle dedi,
7+0 da bende lekelenme yaşadım 1 gün bile sürmedi doktorum olabilir bol su iç demişti olabiliyor demek ki![]()
Benimde 7+1 bugün pembe kanama şuandada kahve lekelenme olarak devam ediyor tüp bebek olduğu için çok korkuyorum senin ağrı vs varmıydı ne kadar devam etti
Rica ederim ne demekBende de görünmüyordu çok teşekkür ederim![]()
5+3 daha kuzu yeniyizAmiiiin amin insallahsen kaçıncı haftadasin?
Bende kız çıktı ama kendi yaşımızı da Çin takvimine göre bakmak gerekiyormuş ben ona dikkat etmedim canımkizlar cin takviminden cinsiyet hesaplamasi yaptinizmi cok merak ediyorum erkek cikti bende hayirlisi ile o zamanlar gelsin bakalim dogrumu yanlismi![]()
Duyarsın canım bence yani 7 den sonra net duyuluyor zatenKızla herkese merhaba, bende bugün tam 8+0ım. 6+5 iken özel hastaneye gitmiştik keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık(vajinal ultrasonda bile duyulmadı) Doktorum 1 hafta sonra gel duyarız dedi ama sadece kalp atışı için özele gitmek istemedim. Yarın tıp fakültesinde randevum var 8+1 olacağım. Sizce artık duyabilir miyim kalp atışını? Duyamadıkça tedirginliğim artıyor.
Bende bakım dur merak ettim şimdikizlar cin takviminden cinsiyet hesaplamasi yaptinizmi cok merak ediyorum erkek cikti bende hayirlisi ile o zamanlar gelsin bakalim dogrumu yanlismi![]()
Kahve lekelenme gibi oldu 3 saat sonra kahve pembe arası akıntı gibi oldu. İlaç içtim bende bekliyorum cuma randevum var benimde ama ilkgebeliğimde kanama olmuştu direkt bordo renkli düşük yapmıştım inşş iyidir bebeklerimizMerhaba inşalllah şimdi herşey yolundadır
Sormak istediğim kanama yoğunluğunuz nasıl oldu acaba
Benimde 5. Haftada oldu.
Yarın doktoruma gidicem ama çok endişe ediyorum
Bende kız çıktikizlar cin takviminden cinsiyet hesaplamasi yaptinizmi cok merak ediyorum erkek cikti bende hayirlisi ile o zamanlar gelsin bakalim dogrumu yanlismi![]()
Benimde erkek çıktı kızımda tutmuştu bakalım bunda ne olacak ikiz olabilir bakalımkizlar cin takviminden cinsiyet hesaplamasi yaptinizmi cok merak ediyorum erkek cikti bende hayirlisi ile o zamanlar gelsin bakalim dogrumu yanlismi![]()
herkesin kız çıkmış benimde kız çıktıBende kız çıktı ama kendi yaşımızı da Çin takvimine göre bakmak gerekiyormuş ben ona dikkat etmedim canım![]()
Birçok kişi yaşıyor demekki7+0 da bende lekelenme yaşadım 1 gün bile sürmedi doktorum olabilir bol su iç demişti olabiliyor demek ki![]()