• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar merhaba bendede kahve leke oldu. Dr progestan verdi zaten bi leke yaşamasam şaşarım ilk hamilelikte leke kanama düşük oldu. İkinçide direkt kanama oldu allahtan doğdu kızım. Şimdi de leke . Bazı kadınlar hassas herhalde. 7+1 olduk banim ğibi olan var mı. Bu arda dr ikiz gebelik dedi ama birinde daha kalp atışı oluşmamıştı
7+0 da bende lekelenme yaşadım 1 gün bile sürmedi doktorum olabilir bol su iç demişti olabiliyor demek ki 🤷🏻‍♀️

Kızlar eşim yanımda diye cok yazamıyorum da okudum simdi tüm mesajları.
Lekelenmeleri olan arkadaşlar canınızı sıkmayın topigin yarısı söyle boyle kanama lekelenme yaşadı doktor hatta oran %70 artık dedi canınızı sıkmayın bebisleri üzmeyin.
Ben 10. Haftaya girdim sukur sadece sabah bulantısı yaşıyorum arada midem ekşiyor ama kusmam kalmadı şükür 2 kilo vermiştim ben de . Göğüslerim hala büyük ama sertliği geçti ucu açıyor yine sarılırken yada yüz üstü yatarken sızlıyor ama ilk acısı yok bununla karşılaşan olursa da üzülmesin diye yazıyorum. Bende durumlar böyle hepinizi öpüyorum 🌸🌸

Benimde 7+1 bugün pembe kanama şuandada kahve lekelenme olarak devam ediyor tüp bebek olduğu için çok korkuyorum senin ağrı vs varmıydı ne kadar devam etti

Bulantı hiç geçmiyor ben bugün bide durup dururken ishal oldum ,karın ağrısı eklendi. Hep halsizim elim ayağım tutmuyor, ağzımın tadı yok. Her geçen gün daha kötü oluyor. Her şeye razıyım yeter ki bebişler iyi olsun. Ama çoğu kişide benzer belirtiler görmek rahatlatıyor.

Kızla herkese merhaba, bende bugün tam 8+0ım. 6+5 iken özel hastaneye gitmiştik keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık(vajinal ultrasonda bile duyulmadı) Doktorum 1 hafta sonra gel duyarız dedi ama sadece kalp atışı için özele gitmek istemedim. Yarın tıp fakültesinde randevum var 8+1 olacağım. Sizce artık duyabilir miyim kalp atışını? Duyamadıkça tedirginliğim artıyor.
Duyarsın canım bence yani 7 den sonra net duyuluyor zaten 😀👍❤️

Merhaba inşalllah şimdi herşey yolundadır
Sormak istediğim kanama yoğunluğunuz nasıl oldu acaba
Benimde 5. Haftada oldu.
Yarın doktoruma gidicem ama çok endişe ediyorum
Kahve lekelenme gibi oldu 3 saat sonra kahve pembe arası akıntı gibi oldu. İlaç içtim bende bekliyorum cuma randevum var benimde ama ilkgebeliğimde kanama olmuştu direkt bordo renkli düşük yapmıştım inşş iyidir bebeklerimiz

kizlar cin takviminden cinsiyet hesaplamasi yaptinizmi cok merak ediyorum erkek cikti bende hayirlisi ile o zamanlar gelsin bakalim dogrumu yanlismi 🥰
Bende kız çıkti ☺️ sağlıklı olsun da 🌸hiç farketmez, ama ben nedense erkek hissediyorum 🙈 hislerime de pek güvenmem ama 😆

Back
X