2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Doktora söyledim iştahım yok bulantı kusma var bişey olmaz bebek üç ay anneden besleniyor kilo vermediğin sürece problem olmaz dedi bende gecen ay bir kilo vermiştim hiç beslenemiyorum valla gün boyu bulantı ve öğürme oluyo Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
açlık etkilemiyor mu seni de? ben aç kalınca daha kötü oluyorum ağzımın tadı bozuluyor, bulantı başlıyor yemek yiyince geçiyor, işte yemeyince daha kötü oluyor

evet baktım ilk 3 ay anneden besleniyormuş, hatta atıyorum anne yeterli kalsiyum almayınca annenin kemiklerindeki kalsiyumu çekiyormuş 😬 yani endişelenme bebek her türlü ihtiyacını karşılıyor olan anneye oluyor, onlar iyi olsun da 💕 ama işte eksikleri yerine koymak lazım yoksa sonradan yoksa bel vücut ağrıları diş çürükleri vs kaçılılmaz oluyor

Selam bu hafta benim bulantı zirvede dün gece kabus gibiydi hiçbişe yiyemiyorum bulantıdan dolayı. İştahım var aslında ama midem almıyor. Bu sabah daha iyiydim bişeler yiyebildim inşaallah geçer midem acıyor artık 🙁
8-9-10 en zirve haftalar oluyormuş Allah yardımcımız olsun inşallah

açlık etkilemiyor mu seni de? ben aç kalınca daha kötü oluyorum ağzımın tadı bozuluyor, bulantı başlıyor yemek yiyince geçiyor, işte yemeyince daha kötü oluyor

evet baktım ilk 3 ay anneden besleniyormuş, hatta atıyorum anne yeterli kalsiyum almayınca annenin kemiklerindeki kalsiyumu çekiyormuş 😬 yani endişelenme bebek her türlü ihtiyacını karşılıyor olan anneye oluyor, onlar iyi olsun da 💕 ama işte eksikleri yerine koymak lazım yoksa sonradan yoksa bel vücut ağrıları diş çürükleri vs kaçılılmaz oluyor
Yesemde yemesemde mide bulantısı var kötü bakalım bı hafta 10. Haftaya geçiyorum haftaya nasıl olucak merak ediyorum 10 dan sonra hafifliyor diye okumuştum

Benim 5. Hafta start verdi en zoru 8 ve 9. Haftalar oldu şimdi 10 a girdim muhtemelen bu haftada aynı devam eder
Kolaylıkla geçsin inşallah az kalmıştır 🥰 bende daha bisey yok merak ettim o yüzden. Kızımda 1 ay boyunca cektim ama ne zaman başladığını hic hatırlamıyorum kaydetmemisim 😊

İnternette okudum. Bebeğin gelişimiyle alakalı değil diyor ama genede çok takıyorum ya. Göğüslerim patlayacak gibiydi şimdi fıs söndü sanki.. bu belirtiler hep olsa keşke insan rahat ediyor ama internette şey diyo ‘vücut progesteron hormonuna alışıyormuş ondan böyle oluyormuş, düzen oturdukça vücut rahatlıyormuş’ işte öyle birşey

Kızlar merhaba bendede kahve leke oldu. Dr progestan verdi zaten bi leke yaşamasam şaşarım ilk hamilelikte leke kanama düşük oldu. İkinçide direkt kanama oldu allahtan doğdu kızım. Şimdi de leke . Bazı kadınlar hassas herhalde. 7+1 olduk banim ğibi olan var mı. Bu arda dr ikiz gebelik dedi ama birinde daha kalp atışı oluşmamıştı

Bende de vajinal kasinti ve yeşil akıntı var umarım bebeğe zararı yoktur randevum 1hafta sonra yeşil akinti bayağı yoğun beni korkutuyor

Kızlar merhaba bendede kahve leke oldu. Dr progestan verdi zaten bi leke yaşamasam şaşarım ilk hamilelikte leke kanama düşük oldu. İkinçide direkt kanama oldu allahtan doğdu kızım. Şimdi de leke . Bazı kadınlar hassas herhalde. 7+1 olduk banim ğibi olan var mı. Bu arda dr ikiz gebelik dedi ama birinde daha kalp atışı oluşmamıştı
çok var 7.haftalarda lekelenme yaşayan bende de olmuştu, plasental shift denen bir olay yaşanıyor , progesteron hormonu yumurtalıklar yerine plasentadan salgılanmaya başlıyor başlarda yeterli gelmediği için bu tarz lekelenmeler olabiliyormuş , ama yinede dr una haber ver miktarı artarsa kontrole git ve bol bol dinlen 🌸

çok var 7.haftalarda lekelenme yaşayan bende de olmuştu, plasental shift denen bir olay yaşanıyor , progesteron hormonu yumurtalıklar yerine plasentadan salgılanmaya başlıyor başlarda yeterli gelmediği için bu tarz lekelenmeler olabiliyormuş , ama yinede dr una haber ver miktarı artarsa kontrole git ve bol bol dinlen 🌸
Teşekkürler canım evet dr danıştım o verdi inş artmaz

Merhaba inşalllah şimdi herşey yolundadır
Sormak istediğim kanama yoğunluğunuz nasıl oldu acaba
Benimde 5. Haftada oldu.
Yarın doktoruma gidicem ama çok endişe ediyorum

kizlar cin takviminden cinsiyet hesaplamasi yaptinizmi cok merak ediyorum erkek cikti bende hayirlisi ile o zamanlar gelsin bakalim dogrumu yanlismi 🥰
Benimde kız çıktı. Çevremdeki arkadaşlarımda hep takvime bakmıişlar tutmuş bakalım bizde durumlar nasıl olacak 🥰

X