2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Selam bu hafta benim bulantı zirvede dün gece kabus gibiydi hiçbişe yiyemiyorum bulantıdan dolayı. İştahım var aslında ama midem almıyor. Bu sabah daha iyiydim bişeler yiyebildim inşaallah geçer midem acıyor artık 🙁
Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun ilaç kullanıyor musun? Doktorum bana nane limon veya ıhlamur tüketebilirsin günde sadece 1 çay fincanı dedi, nanenin içine çok az çat kaşığı ucuyla zancefil iyi geliyor az da bal at biraz rahatlatıyor. Ben öyle yapardım. Rabbim dirayet versin zor zmanlar 🥺

aman işte meraktan bakıyoruz😁, aslında ben cinsiyetinden çok kaşını burnunu saçını başını her şeyini merak ediyorum 😍
Evet yaa ☺️🌸 benim babası ve kız biraz çekik, ben pek umutlu değilim bana benzemesinden 😆 ama benzesin tabi, onu da burada konuşmak nasib olsun 🙏✨

Kahve lekelenme gibi oldu 3 saat sonra kahve pembe arası akıntı gibi oldu. İlaç içtim bende bekliyorum cuma randevum var benimde ama ilkgebeliğimde kanama olmuştu direkt bordo renkli düşük yapmıştım inşş iyidir bebeklerimiz
Hımmm ben önceki gebeliğinizde kanama oldu ama bebek sağlıkla doğru diye anlamışım 😕
Allah hepimize yardım etsin inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun ilaç kullanıyor musun? Doktorum bana nane limon veya ıhlamur tüketebilirsin günde sadece 1 çay fincanı dedi, nanenin içine çok az çat kaşığı ucuyla zancefil iyi geliyor az da bal at biraz rahatlatıyor. Ben öyle yapardım. Rabbim dirayet versin zor zmanlar 🥺
Yaa teşekkür ederim dediğinizi yapıcam iyi gelir inşallah 🤲 evet zor zamanlar bebişlerimiz iyi olsun yeterki bunlar geçicek biliyorum 🥲

Merhaba. Bugün bende 5+0 haftayim.😊 kese sizde ne zaman görüldü acaba. Bu hafta gitsem mi erken mi bilemiyorum.
5 haftalık kese göründü bende canım 5+1 de ama kalp atışı için 6+1 de bakacak bence ikisini bir git ekstra bir durumun yoksa, hatta 7 de git kalp atışını da duyarsın 👍

5 haftalık kese göründü bende canım 5+1 de ama kalp atışı için 6+1 de bakacak bence ikisini bir git ekstra bir durumun yoksa, hatta 7 de git kalp atışını da duyarsın 👍
28 ocak adet günümdü o günden beri kahverengi akintilar geliyor ara ara sorun bu bilmiyorum o yüzden gitsem mi diye düşündüm.

Merhaba. Bugün bende 5+0 haftayim.😊 kese sizde ne zaman görüldü acaba. Bu hafta gitsem mi erken mi bilemiyorum.
Benim de 5+0 bugün. Çarşamba günü keseyi görmüştük biz. Bence riske atmayın bekletmeden gidin.
28 ocak adet günümdü o günden beri kahverengi akintilar geliyor ara ara sorun bu bilmiyorum o yüzden gitsem mi diye düşündüm.

Kızlar bir şey soracağım. Aranızda hemşire olan ya da bilgisi olan var mı bilmiyorum ama benim progestan ve Prolüton iğneler yüzünden kalçamda beze ve morluklar oluştu kaskatı kaldı orada. İlaçlar çok yağlı zor gidiyor diyor hemşireler hep. Acaba hemşireler mi yanlış uyguluyor yoksa her gün vurulduğum için mi böyle oldu? Acaba ilaçlar dağılıyor mu o katı bezelerden sonra şüphe oluştu fayda etmiyor mu acaba diye..

X