2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hakkınızda hayırlısı olsun, rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kavuşturacaktır.

Merhabalar
2.5 yıldan fazladır bu anı yaşamak için her ay uğraşıp her ay hüsranla gözyaşları döktüm. Sonunda şükür ilk tüp bebek denememizde pozitifi gördük
Rabbime binlerce şükür bu uğurda uğraşan emek veren her kadın en yakın zamanda kavuşsun bebeğine inşallahh
10 ocakta transferim oldu 9. Gün 215 11. Gün yani bugün değerim şükür 597 geldi.
30 ocakta da kese randevumuz var
Biliyorum endişelerim bebeğimi sağlıkla kucağıma alana kadar devam edecek ama şuan o kadar büyülü bir rüyada gibiyim ki inanamıyorum hala
Tahmini doğum eylül sonu ekim başı görünüyor

çocuğu olanlar akıl verebilirmi benim oğlan pantolonunu çıkarmayı öğrenmiş bezinide çıkarıyor ne yapmalıyım

Yaşım 30
İlk çocuk
Son regl tarihi 20 Aralık
Tahmini doğum 28 Eylül

Hoşgeldiniz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah

Ben de bugün kontrole gittim, bebek tam 6 haftalık ama kese 7+4’te. doktor da bebeğe göre 16 Eylül dedi doğum tarihi için. Ben adet olacağım tarihe çok yakın bi zamanda yumurtlamışım, o sebeple tarihler birbirini tutmuyor. Hayırlısı olsun inşallah

Maşallah kuzuma
Canımm
Canım nasıl geçti doktor randevun bide ne zaman gel dedi
Kuzum baktı kalp atışını dinletti haftaya cuma gel sabah erken aç karnına tahlilleri yapıcaz dedi. Tekrar bi ultrason yapar sonra testleri ister haftasıyla uyumlu dedi. ilaçlarına düzenli devam et dedi o kadar. İnşallah sağlıklı devam eder öncesinde iki kaybım var haliyle tedirgin oluyorum

Amin inşallah canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına oy kuzunu dinledin demek maşallah ben hiç ilaç kullanmıyorum sadece folik asit değerlerime baktı gerek görmedi sanırım. Bana 12. Hafta görüşürüz dedi çok uzun geldi süre bana iki hafta sonra başka bir doktor yaparım 12. hafta tekrar kendi doktoruma giderim

Kizlar 6 haftalık hamileyim keseyi gorduk ancak daha bebegi goremedik.
1 Saat once hafif 1 2 damla acik pembe lekelenmem oldu. Doktorum ilk kontrolde uyarmisti aslinda hafif kanamalarim olabilir korkup gelmene gerek yok diye ama yinede cok tedirgin oldum. Birşey olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…