Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa gerçekten mi üzüldüm adına canım inşallahh sağlıklı bir şekilde bir sonraki aya nasip olurKizlar bu sefer gitti galiba bugün yine hafif kanamam oldu test verdim değer 667den 460lara düşmüş artık iğneyi ilacı kesiyorum adetim sökülsün çünkü progestandan dolayı gelemiyor galiba. Cuma günü de doktorum çağırdı rahimde birşey var mı kalmış mi diye bakacak sonra ekime Allah kerim bakalım. Allah'ım hepinizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer yine gebelik olursa buraya müjde vermeye gelirim kalın sağlıcakla
İnşallah canım aminAaa gerçekten mi üzüldüm adına canım inşallahh sağlıklı bir şekilde bir sonraki aya nasip olur
Hayırlısı olsun canım Rabbim tekrardan sağlıkla nasip eylesinKizlar bu sefer gitti galiba bugün yine hafif kanamam oldu test verdim değer 667den 460lara düşmüş artık iğneyi ilacı kesiyorum adetim sökülsün çünkü progestandan dolayı gelemiyor galiba. Cuma günü de doktorum çağırdı rahimde birşey var mı kalmış mi diye bakacak sonra ekime Allah kerim bakalım. Allah'ım hepinizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer yine gebelik olursa buraya müjde vermeye gelirim kalın sağlıcakla
Hayırlısı olsun canım en kısa sürede tekrar olur Allah’ın izniyle kendine dikkat etKizlar bu sefer gitti galiba bugün yine hafif kanamam oldu test verdim değer 667den 460lara düşmüş artık iğneyi ilacı kesiyorum adetim sökülsün çünkü progestandan dolayı gelemiyor galiba. Cuma günü de doktorum çağırdı rahimde birşey var mı kalmış mi diye bakacak sonra ekime Allah kerim bakalım. Allah'ım hepinizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer yine gebelik olursa buraya müjde vermeye gelirim kalın sağlıcakla
Hoşgeldin canım, benimde sat a göre 6 haftalıkken 5 haftalık çıktı doktorum geç döllenme dedi, ben kiloluyum insülin direnci var mı yok mu bilmiyorum ama diyet yaparken hamile kaldım devam et dedi doktor ama kilo söylemedi biraz pimpirikli bir doktora denk gelmiş olabilirsin daha yolun başındayız kafana yatmadıysa değiştir bence ayrıca ultrason kağıdı vermedi mi orada kaç hafta gözüktüğü yazıyor canım kese gözükmüş işte ne güzelMerhaba kizlar bende aranıza yeni katıldım
Sat 5 aralığa gore 6.haftamda olmam lazimdı. Bugun ilk kontrolume girdim kese gorundu ancak bebek daha gorunmuyor 4 yada maksimum 5. Haftandasin daha erken dedi 25inde tekrar gidecegım umarim boş gebelik degildir.
Ayrıca kanamam olmamasina ragmen tutunmasi icin progestan başlattı.
RIske girmeyelim diyerekten 3 ay cinsel iliskiyide yasakladı.
Ve insulin direncim olması sebebi ile hamileligin ilk 4 ayı 8 kilo vermem gerektigini daha sonra istemesemde kilo alacagımı soyledi.
Bu kadar onlem alinca gerildim acıkcası düsük riskimi var dedigimde hayir suanlik herhangi bir sıkınti yok sadece riske atmayalim hicbirseyi dedi. Acaba sizdede bu tarz seyler soyledilermi ?
Canım ben çalışıyorum ve devam edeceğim ben avukatım kendi ofisim var arkadaşlarımdan destek alacağım gerektiğindeKızlar kimler çalışıyor işiniz gebeliğe müsait bir iş alanı mı? Ben çalışıyorum ama aynı zamanda vicdan yapıyorum sürekli ayaktayım korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye acaba işten çıksam mi diye düşünüyorum sürekli
Tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişArkadaşlar ben yine dayanamadım gittim bugün kan verdim 3 günde değerim 307 den 986 ya çıkmış normal değil mi arkadaşlar
Yani ben cok anlayamadim buraya atilanlarda hafra gun olarak gozkuyordu ama ben goremedim kendiminkinde sende bakarmisin birdeHoşgeldin canım, benimde sat a göre 6 haftalıkken 5 haftalık çıktı doktorum geç döllenme dedi, ben kiloluyum insülin direnci var mı yok mu bilmiyorum ama diyet yaparken hamile kaldım devam et dedi doktor ama kilo söylemedi biraz pimpirikli bir doktora denk gelmiş olabilirsin daha yolun başındayız kafana yatmadıysa değiştir bence ayrıca ultrason kağıdı vermedi mi orada kaç hafta gözüktüğü yazıyor canım kese gözükmüş işte ne güzel
Evet yazmıyor seninkinde bence cm yazanlar kese evet canım doktorun makinesinden herhaldeYani ben cok anlayamadim buraya atilanlarda hafra gun olarak gozkuyordu ama ben goremedim kendiminkinde sende bakarmisin birde
Ayrica cm yazanlar kese boyutumu acaba
Ben radyoloji teknikeriyim radyasyon olduğu için suan sekreterlik yapıyorum. Memur olduğum icin işten çıkma durumum yok ama müsamaha gösteriyorlar Allah’a emanet ya kanama vs yoksa eğer hareketsiz kalmamak gerekiyor zaten bence cok yorulmuyorsanız çalışınKızlar kimler çalışıyor işiniz gebeliğe müsait bir iş alanı mı? Ben çalışıyorum ama aynı zamanda vicdan yapıyorum sürekli ayaktayım korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye acaba işten çıksam mi diye düşünüyorum sürekli
Benim dün olmuştu düşük riski dediler ama kana bakınca değil dediler iki gün sonra kontrolüm var inşallah bebeği görürüm şuan azda olsa kanamam var doktor çok olursan gel dedi acile ilaç verdi progesteron verdi içiyorum inşallah cogalmaz kanamam iki gün sonra betaya tekrar bakılacak bugün çıktım hastaneden iki gün evde dinlencem inşallah kalbimize göre verir Allah bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin rabbimKızlar pembemsi akıntılar normal mi ya böyle bordo gibi pembe gibi. Bugün çok kasigim ağrıyordu bıçak gibi.
Alt karında hep ağırlık hissi var. Şimdi geçti o bıçak hissi ama WC de silince Pembe akıntı geldi
Ben çalışıyorum kuzum ben de avukatım, kendi ofisim var. Şu hafta duruşmalar harici diğer işlerimi evden takip ettim ama pazartesi doktor randevumdan sonra her şey yolunda ise normal çalışma tempoma geri döneceğim Allah nasip ederseKızlar kimler çalışıyor işiniz gebeliğe müsait bir iş alanı mı? Ben çalışıyorum ama aynı zamanda vicdan yapıyorum sürekli ayaktayım korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye acaba işten çıksam mi diye düşünüyorum sürekli
Ağrınız vs var mıydı. Korkutmayin beniBenim dün olmuştu düşük riski dediler ama kana bakınca değil dediler iki gün sonra kontrolüm var inşallah bebeği görürüm şuan azda olsa kanamam var doktor çok olursan gel dedi acile ilaç verdi progesteron verdi içiyorum inşallah cogalmaz kanamam iki gün sonra betaya tekrar bakılacak bugün çıktım hastaneden iki gün evde dinlencem inşallah kalbimize göre verir Allah bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin rabbim
Bende calisiyorum kuzum.Kızlar kimler çalışıyor işiniz gebeliğe müsait bir iş alanı mı? Ben çalışıyorum ama aynı zamanda vicdan yapıyorum sürekli ayaktayım korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye acaba işten çıksam mi diye düşünüyorum sürekli
Canım benim geçen hafta dediğin gibi tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye gelen hafif pembemsi bir kan olmuştu hemen doktoruma yazdım. Ben zaten progestan kullanıyordum ona aynen devam et dedi. Ben hem lam sulandırıcı hap hem de kan sulandırıcı iğne kullanıyordum bana hapı kullanmayı bırak dedi o günden beri hapı kullanmadım bi daha hiç olmadı doktorum yerleşme kanaması olmuş dedi, o günden sonra 2 kere daha kan verdim değerlerim 2 günde bir 2 katından fazla artmaya da devam ettiAğrınız vs var mıydı. Korkutmayin beni
Lekelenmeye bazen normal diyorlar ama hangisi normal hangisi değil nerden bileceğiz. Acile mi gitmem lazım.