2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ağrınız vs var mıydı. Korkutmayin beni 😧
Lekelenmeye bazen normal diyorlar ama hangisi normal hangisi değil nerden bileceğiz. Acile mi gitmem lazım.
Benim ağrım yoktu ben hastene dün gece yattım bugün öğlen çıktım hastanede yatmaya devam edicekmisin dedi yok dedim şuan pamuk hala leke geliyor dün pembeydi bugün kırmızı ama hala perşembeyi beklmekden çarem yok bence bı acile git onlem alsınlar kanına baksınlar yerleşme olabilir benim değerim 215 den 1070 çıkınca düşük gözükmüyor dedi sadece kontrol altında olucam ilaç verdi eve geldim ama gece hiç iğne felan vurmadilar doktorum sonuç çıkana kadar hiç bir şey yaptirmadi acilde kendi doktoruma geldim çok şükür kan degeri ver bence ağrın olduğunu söyle

Merhaba kızlar dünkese gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı asağıda 1l ve 2 l yazan yerler kese ölçüsümü bilginiz varmıdır Kese nasıl sizce boş gebelik olur diye korkuyorum
2D142496-3F4B-4B5D-B730-E75D8BC1FFE4.jpeg

Amin 🙏🏼 zor süreçler gerçekten ama inşallah harika haberlerinizi alırız .Cem bey çok tatlı bi insan eminim bu güzel haberleri onun ağzından siz de duyacaksınız dualarım sizinle 🥰
İnşallah 🙏🏻çok teşekkür ederim 🥰 evet Cem Bey çok sakin bir doktor 🫶🏻

Kızlar kimler çalışıyor işiniz gebeliğe müsait bir iş alanı mı? Ben çalışıyorum ama aynı zamanda vicdan yapıyorum sürekli ayaktayım korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye acaba işten çıksam mi diye düşünüyorum sürekli
Bende çalışıyorum kuzum otelde üst yönetici olarak çalışıyorum bırakmayı düşünmüyorum bende riskli bı durum olmadığı sürece ayrıca ayakta olmak çalışmak vicudu dirençli tutmak doğum için çok faydalı aksi takdirde evde ye iç yata dönecek bunu pek istemiyorum doğrusu işim de engel deil bu sürece bu yüzden şimdilik devamm işe

Bende calisiyorum kuzum.
Hasar danışmanıyım sözde masa başı ama yarim saatte bir bir kalkmak zorunda kaliyorum.
Surekli ayakta olmak sıkıntı olmazmi acaba bilemedim senin icin
Bilmiyorum sürekli ayaktayım yoruluyorum endişe ediyorum bende gittiği yere kadar çalışırım zorlanirsam bırakırım diye düşünüyorum şu kesekyi kalp atışını bor duysaydık hayırlısıyla

Merhaba kizlar bende aranıza yeni katıldım
Sat 5 aralığa gore 6.haftamda olmam lazimdı. Bugun ilk kontrolume girdim kese gorundu ancak bebek daha gorunmuyor 4 yada maksimum 5. Haftandasin daha erken dedi 25inde tekrar gidecegım umarim boş gebelik degildir.
Ayrıca kanamam olmamasina ragmen tutunmasi icin progestan başlattı.
RIske girmeyelim diyerekten 3 ay cinsel iliskiyide yasakladı.
Ve insulin direncim olması sebebi ile hamileligin ilk 4 ayı 8 kilo vermem gerektigini daha sonra istemesemde kilo alacagımı soyledi.
Bu kadar onlem alinca gerildim acıkcası düsük riskimi var dedigimde hayir suanlik herhangi bir sıkınti yok sadece riske atmayalim hicbirseyi dedi. Acaba sizdede bu tarz seyler soyledilermi ?
Doğru canım ne güzel dr ilgili davranmış. Benimde tüp bebek bende hep fitil hem de iğne progesteron kullanıyorum önlem amaçlı zaten bulantılar başladığı için kiloda vermeye başladım😩

Herkese merhabalar foruma yeni üye oldum. Eylül annelerine dahil olmayı çok isterim. Ancak içimi kemiren tereddütlerim var. belki başına gelen olmuştur tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. Son adet tarihim 25 Kasım.
Yılbaşında hamile olduğumu öğrendim.
7 Ocakta hastaneye gittim. Sat 6+1 olması gerekirken usg ye göre 5+3 haftalık gebelik kesesi 8,21 mm
14 ocakta sat 7+1 olması gerekirken usg ye göre 5+6 haftalık gebelik kesesi 9,28 mm
16 ocakta devlet hastanesine gittim. sat 7+3 olması gerekirken 5+5 haftalık gebelik kesesi ise 9,8 mm çıktı.
Sanki kese hiç büyümüyor. ilk 2si özel 3.sü devlet bu durum sonradan değişebilir mi? yoksa boş gebelik midir?? Cumartesi doktor randevum var gitmeden kendimi hazırlamak istiyorum. Çok çaresizim. Şimdiden teşekkürler.
Canım bende 5+1 de gittiğimde doktor 4 5 haftalık dedi daha bebek görünmez dedi.. 3 hafta sonra gel dedi. Bende neden o kadar geç dedim 1 hafta 10 güne gelsem dedim , bazen bebek hemen görünmüyor ve anneler 2. geldiklerinde görmezlerse çok üzülüyorlar bunun normal olduğunu da kabullenemiyorlar o nedenle direk 20 gün sonra gel bebekte büyür kalpte net görülür. Hiç arada görünmedi duyulmadı derdi olmaz dedi. Şu nedenle anlattım demek ki böyle durumlar sık yaşanıyor ki böyle anlattı bana. Sen sıkma canını. Bir sorun olsa zaten vücudumuz bunu bir şekilde belli ediyor. Hepimiz sabırsızlanıyoruz qma sabretmedikçe kendi kendimizi yiyoruz.

Doğru canım ne güzel dr ilgili davranmış. Benimde tüp bebek bende hep fitil hem de iğne progesteron kullanıyorum önlem amaçlı zaten bulantılar başladığı için kiloda vermeye başladım😩
Bende 1bucuk sene korunmadim ama olmadi hem seker hem tiroid hastasiyim ustune pcos var ve tek tupumde kapali kist ameliyatlari oldum catlatma igneleri oldum ama tutmadi
Sonra ara verdim caksir suyu diye birsey kullandim 10 gunde tuttu artik ne vesile oldu bilmiyorum. Tek sansin tup bebek demisti doktorum cok sasirdi. Belki bu sepeplerle hicbirseyi riske atmak istemiyordur bilmiyorum acikcasi. Benim daha baslamadi bulantilar sacma ama bulantiyi bile heycanla bekliyorum😂

Herkese merabalar. Daha önce 2020 nisan annelerindeydim şimdi 2023 Eylül 😊 6 aralık son adet tarihim geçen hafta gittiğimde keseyi gördük haftaya cuma kalp atımı için gideceğim. Bi sıkıntı yok ama düşük yaşadığım için corasprin clexane kullanıyorum. Sağlıkçıyım aktif çalışıyorum. Sıkıntısız sorunsuz geçeceğini umuyorum. Güzel bir 9 ay geçirmemiz dileğiyle 🙏

Kızlar selam ben 29 aralıkta çatlatma ignesi kullandım ilk denemem di sonrasında 12.günü kan verdim

10.01 19.30 Beta 5.78
11.01 08.30 Beta 9.12
12.01 15.30 Beta 15.89
16.01 13.30 Beta 21.66

Bu şekilde yükseldi fakat doktorum saglıklı olmadıgını ama cumaya kadar bekleyip tekrar kan vermemi söyledi sizce bu yaşadığım olay dış gebelik mi kimyasal mı nedir bu bilen varmı aranızda

Kızlar selam ben 29 aralıkta çatlatma ignesi kullandım ilk denemem di sonrasında 12.günü kan verdim

10.01 19.30 Beta 5.78
11.01 08.30 Beta 9.12
12.01 15.30 Beta 15.89
16.01 13.30 Beta 21.66

Bu şekilde yükseldi fakat doktorum saglıklı olmadıgını ama cumaya kadar bekleyip tekrar kan vermemi söyledi sizce bu yaşadığım olay dış gebelik mi kimyasal mı nedir bu bilen varmı aranızda
Selam canım kimyasal oluyor herhalde dış gebelikte beta yükseliyor diye biliyorum hayırlısı olsun

Herkese merabalar. Daha önce 2020 nisan annelerindeydim şimdi 2023 Eylül 😊 6 aralık son adet tarihim geçen hafta gittiğimde keseyi gördük haftaya cuma kalp atımı için gideceğim. Bi sıkıntı yok ama düşük yaşadığım için corasprin clexane kullanıyorum. Sağlıkçıyım aktif çalışıyorum. Sıkıntısız sorunsuz geçeceğini umuyorum. Güzel bir 9 ay geçirmemiz dileğiyle 🙏
Hoşgeldin canım

Kimyasal yaşıyor olmam hamile de kalabildigme işaret demi aslında 7 senedir olmuyor ama hiç tedavi olmadım
Evet canım benim doktorum öyle der kimyasal gebelik oluşabildiği anlamına gelir bizim için olumludur der içini ferah tut kimyasaldan sonra hamile kalan çok oluyormuş

Evet canım benim doktorum öyle der kimyasal gebelik oluşabildiği anlamına gelir bizim için olumludur der içini ferah tut kimyasaldan sonra hamile kalan çok oluyormuş
İnşallah kuzum ya bi arkadaş deger artabilir demiş inşallah artar doktorum kanama olursa mutlaka haberim olsun dedi ama kanamam falanda yok sadece kasıklarımda batma var

X