2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kizlaaarr öncelikle Allah herkese bu duyguyu yaşatsın saglikla buyutsun bebelerini ben duydum bugün kalp atışını 6+6 haftalik dedi cok ritmik ve saglikli dedi cok şükür Allah'ıma cok mutluyum kizlarr🥰
canım maşallah duygulandım. bende cuma günü gitcem 6+3 olacak acaba duyar mıyım kalp atışını . aslında daha geç gidecektim doktorum bir hafta tatile gidecek mecbur erken gidiyorum.

canım maşallah duygulandım. bende cuma günü gitcem 6+3 olacak acaba duyar mıyım kalp atışını . aslında daha geç gidecektim doktorum bir hafta tatile gidecek mecbur erken gidiyorum.
Canim benim teşekkürler ben inanın ne hissedecegimi bilemedim çıkınca sevinçten agladim 🥰 bence 3 günden bise olmaz

Kızlar dün gece çalışıyordum aşırı sitresli geçti ne uyudum ne yemek yiyebildim sabah bi baktım bulantılarım kaybolmuş sırtımın alt kısmı ağrıyor baya bide bacaklarım sizce ters giden bir durum olabilirmi kontrol cumartesi

Arkadaşlar düşük olabilir dediler benim daha kese için betam düşüktü normalde Perşembe gidcektim doktora şuan öyle ahım şahm kanamam olmuyor 215 den değerim 1070 çıkmış ucgunde doktor çok iyi dedi perşembe yanıma gel dedi çikmak istermisin hastaneden dedi evet dedim şuan çıkış işlemlerini bekliyorum ilaç yazarmisiniz dedim progestoron yazdı eve gidcem perşembe kontrole gelicem inşallah yerleşme kanaması olrak kalır egerkan değerim düşmeye baslasaydi kürtaj yapılacak di kandeger yükselince yerleşme olabilir dediler kontorle gidip gelicem evde dinlencem
Canım miniğim yerleşiyor hayırlısıyla bence betan çok güzel yükselmiş dualarımız seninle 🙏

Kizlaaarr öncelikle Allah herkese bu duyguyu yaşatsın saglikla buyutsun bebelerini ben duydum bugün kalp atışını 6+6 haftalik dedi cok ritmik ve saglikli dedi cok şükür Allah'ıma cok mutluyum kizlarr🥰
Maşallah size ya annesi pıt pıt kalbide atıyormuş Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu gözün aydın canım

Kızlar dün gece çalışıyordum aşırı sitresli geçti ne uyudum ne yemek yiyebildim sabah bi baktım bulantılarım kaybolmuş sırtımın alt kısmı ağrıyor baya bide bacaklarım sizce ters giden bir durum olabilirmi kontrol cumartesi
Canım Allah ın izniyle yoktur bir sıkıntı fırsat bulunca hemen dinlen bana doktorum dün diyorki her fırsatta otur öyle eskisi gibi ayakta dikilme ben avukatım adliye de hiç oturmazdım şimdi alışmaya çalışıyorum hemen oturuyorum 2 dk bile zamanım olsa 🤣

Canım Allah ın izniyle yoktur bir sıkıntı fırsat bulunca hemen dinlen bana doktorum dün diyorki her fırsatta otur öyle eskisi gibi ayakta dikilme ben avukatım adliye de hiç oturmazdım şimdi alışmaya çalışıyorum hemen oturuyorum 2 dk bile zamanım olsa 🤣
Çok yoruldum inan 32 saat çalıştırıyorlar bugün isyan bayrağını çektim inşallah bişey olmamıştır miniğime

Amin canim benim sizlerinde mutlu haberlerini bekliyorum ben artık ayda 1 gidicem geçmez artık 1 ay bana 😁
Ya dimi başka gruplarda gördüm millet hem devlette hem özelde takip yapıyor daha sık görmek için annelik delilik birazda yani bir şey olsa doktor zaten çağırır dimi ama 🤣

Zaten iki gün hiç kalkmycam Perşembeye kadar inşallah düzene girerim 🥰🥰

Kızlar merhaba, ben de geçen hafta gittim doktora testleri bırak artık dedi ama içime sinmedi bugün tekrar kan verdim son değer biraz az artmış gibi geldi. Sizce nasıl değerlerim test yapmayi birakamiyorum 🥺

İnşallah hepimiz hayırlısı ile bir kalp atışını duysak😍

5 ocak:23,52
7 ocak:39,11
9 ocak:78,59
11 ocak:168,0
14 ocak:624,9
16 ocak:1010
dun kan testi istedi doktor 10536 cikti cok mu yuksek benimki

Ya dimi başka gruplarda gördüm millet hem devlette hem özelde takip yapıyor daha sık görmek için annelik delilik birazda yani bir şey olsa doktor zaten çağırır dimi ama 🤣
Bir aksilik acil durum olmadığı sürece ayda 1 dedi 🥰🥰 eveeet delilik insan özlüyor bir hastaneye süslene puslene gittim görseniz bebegim beni guzel görsün dedim 🤣

Kızlar pembemsi akıntılar normal mi ya 😥😥😫 böyle bordo gibi pembe gibi. Bugün çok kasigim ağrıyordu bıçak gibi.
Alt karında hep ağırlık hissi var. Şimdi geçti o bıçak hissi ama WC de silince Pembe akıntı geldi 😫

Akıntısı olan var mi ıslaklığı gibi benim ilk günler vardı da şuan hiç bir şey yok normal mi acaba henüz doktora da gitmedim çok merak ediyorum umarım sağlıklıdır ve oradadır içimi açıp bakıp görebilsem keşke ne zormuş bilmeden beklemek 😖

X