- 13 Aralık 2022
- 1.097
- 3.626
- 32
Hahah erkek kiz hic farketmez saglikli olsun yeter kiAyy maşallah maşallahhh şimdi buradaki atılan rahimin hangi konumunda tutunduguna göre cinsiyet tahmini diye bir fotoğraf vardi ya ? Ona göre sizinki erkek heheheh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah erkek kiz hic farketmez saglikli olsun yeter kiAyy maşallah maşallahhh şimdi buradaki atılan rahimin hangi konumunda tutunduguna göre cinsiyet tahmini diye bir fotoğraf vardi ya ? Ona göre sizinki erkek heheheh
canım maşallah duygulandım. bende cuma günü gitcem 6+3 olacak acaba duyar mıyım kalp atışını . aslında daha geç gidecektim doktorum bir hafta tatile gidecek mecbur erken gidiyorum.Kizlaaarr öncelikle Allah herkese bu duyguyu yaşatsın saglikla buyutsun bebelerini ben duydum bugün kalp atışını 6+6 haftalik dedi cok ritmik ve saglikli dedi cok şükür Allah'ıma cok mutluyum kizlarr
Geçmiş olsun Rabbim korktuklarınızdan emin kılsınEdiyorum canım teşekkür ederim sizlerin duasida kabul olur dizinde duasına ihtiyacim var
Canim benim teşekkürler ben inanın ne hissedecegimi bilemedim çıkınca sevinçten agladim bence 3 günden bise olmazcanım maşallah duygulandım. bende cuma günü gitcem 6+3 olacak acaba duyar mıyım kalp atışını . aslında daha geç gidecektim doktorum bir hafta tatile gidecek mecbur erken gidiyorum.
Canım miniğim yerleşiyor hayırlısıyla bence betan çok güzel yükselmiş dualarımız seninleArkadaşlar düşük olabilir dediler benim daha kese için betam düşüktü normalde Perşembe gidcektim doktora şuan öyle ahım şahm kanamam olmuyor 215 den değerim 1070 çıkmış ucgunde doktor çok iyi dedi perşembe yanıma gel dedi çikmak istermisin hastaneden dedi evet dedim şuan çıkış işlemlerini bekliyorum ilaç yazarmisiniz dedim progestoron yazdı eve gidcem perşembe kontrole gelicem inşallah yerleşme kanaması olrak kalır egerkan değerim düşmeye baslasaydi kürtaj yapılacak di kandeger yükselince yerleşme olabilir dediler kontorle gidip gelicem evde dinlencem
Maşallah size ya annesi pıt pıt kalbide atıyormuş Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu gözün aydın canımKizlaaarr öncelikle Allah herkese bu duyguyu yaşatsın saglikla buyutsun bebelerini ben duydum bugün kalp atışını 6+6 haftalik dedi cok ritmik ve saglikli dedi cok şükür Allah'ıma cok mutluyum kizlarr
Canım Allah ın izniyle yoktur bir sıkıntı fırsat bulunca hemen dinlen bana doktorum dün diyorki her fırsatta otur öyle eskisi gibi ayakta dikilme ben avukatım adliye de hiç oturmazdım şimdi alışmaya çalışıyorum hemen oturuyorum 2 dk bile zamanım olsaKızlar dün gece çalışıyordum aşırı sitresli geçti ne uyudum ne yemek yiyebildim sabah bi baktım bulantılarım kaybolmuş sırtımın alt kısmı ağrıyor baya bide bacaklarım sizce ters giden bir durum olabilirmi kontrol cumartesi
Amin canim benim sizlerinde mutlu haberlerini bekliyorum ben artık ayda 1 gidicem geçmez artık 1 ay banaMaşallah size ya annesi pıt pıt kalbide atıyormuş Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu gözün aydın canım
Çok yoruldum inan 32 saat çalıştırıyorlar bugün isyan bayrağını çektim inşallah bişey olmamıştır miniğimeCanım Allah ın izniyle yoktur bir sıkıntı fırsat bulunca hemen dinlen bana doktorum dün diyorki her fırsatta otur öyle eskisi gibi ayakta dikilme ben avukatım adliye de hiç oturmazdım şimdi alışmaya çalışıyorum hemen oturuyorum 2 dk bile zamanım olsa
Ya dimi başka gruplarda gördüm millet hem devlette hem özelde takip yapıyor daha sık görmek için annelik delilik birazda yani bir şey olsa doktor zaten çağırır dimi amaAmin canim benim sizlerinde mutlu haberlerini bekliyorum ben artık ayda 1 gidicem geçmez artık 1 ay bana
İnşallah inşallah Allah razı olsunCanım miniğim yerleşiyor hayırlısıyla bence betan çok güzel yükselmiş dualarımız seninle
Zaten iki gün hiç kalkmycam Perşembeye kadar inşallah düzene girerimCanım Allah ın izniyle yoktur bir sıkıntı fırsat bulunca hemen dinlen bana doktorum dün diyorki her fırsatta otur öyle eskisi gibi ayakta dikilme ben avukatım adliye de hiç oturmazdım şimdi alışmaya çalışıyorum hemen oturuyorum 2 dk bile zamanım olsa
dun kan testi istedi doktor 10536 cikti cok mu yuksek benimkiKızlar merhaba, ben de geçen hafta gittim doktora testleri bırak artık dedi ama içime sinmedi bugün tekrar kan verdim son değer biraz az artmış gibi geldi. Sizce nasıl değerlerim test yapmayi birakamiyorum
İnşallah hepimiz hayırlısı ile bir kalp atışını duysak
5 ocak:23,52
7 ocak:39,11
9 ocak:78,59
11 ocak:168,0
14 ocak:624,9
16 ocak:1010
Bir aksilik acil durum olmadığı sürece ayda 1 dedi eveeet delilik insan özlüyor bir hastaneye süslene puslene gittim görseniz bebegim beni guzel görsün dedimYa dimi başka gruplarda gördüm millet hem devlette hem özelde takip yapıyor daha sık görmek için annelik delilik birazda yani bir şey olsa doktor zaten çağırır dimi ama
Keseyi gördü mü doktor canım neden beta istedi acabadun kan testi istedi doktor 10536 cikti cok mu yuksek benimki
ultrasonla bakmadi evde test yapmistim emin olmak icin kan istedi subat 1 inde randevum var insallah gorurum keseyiKeseyi gördü mü doktor canım neden beta istedi acaba
Gebelik takvimine ve betana göre kalp atışını bile duyarsınultrasonla bakmadi evde test yapmistim emin olmak icin kan istedi subat 1 inde randevum var insallah gorurum keseyi