2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bu sabah taharetlenince çok az kahverengi akıntı geldi peçeteye. Ara ara silince geliyor. Doktorumu aradım ulaşamadım. Normal değil mi?

Çok teşekkür ederim. İlk hamileliğim sürekli yürek çarpıntısıyla geçiyor.
Valla benim sürecim o kadar yıpratıcı ki artık saldım canım 2 kere bildiğin kırmızılı kanamam oldu şu anda da hala mesela kahverengi lekelenmem var rahim kalinligim iyi içeride herhangi bir kanama bulgusu yok ama lekelenme devam ediyor keseyi de henüz göremedigimiz için sadece bekliyoruz artık hop oturup hop kalkiyorduk vallahi saldım yeter ya hangi duygu durumuna girecegimizi şaşırdık geliyorsa gelsin napim diyorum hahaha 😅

Arkadaşlar düşük olabilir dediler benim daha kese için betam düşüktü normalde Perşembe gidcektim doktora şuan öyle ahım şahm kanamam olmuyor 215 den değerim 1070 çıkmış ucgunde doktor çok iyi dedi perşembe yanıma gel dedi çikmak istermisin hastaneden dedi evet dedim şuan çıkış işlemlerini bekliyorum ilaç yazarmisiniz dedim progestoron yazdı eve gidcem perşembe kontrole gelicem inşallah yerleşme kanaması olrak kalır egerkan değerim düşmeye baslasaydi kürtaj yapılacak di kandeger yükselince yerleşme olabilir dediler kontorle gidip gelicem evde dinlencem

Arkadaşlar düşük olabilir dediler benim daha kese için betam düşüktü normalde Perşembe gidcektim doktora şuan öyle ahım şahm kanamam olmuyor 215 den değerim 1070 çıkmış ucgunde doktor çok iyi dedi perşembe yanıma gel dedi çikmak istermisin hastaneden dedi evet dedim şuan çıkış işlemlerini bekliyorum ilaç yazarmisiniz dedim progestoron yazdı eve gidcem perşembe kontrole gelicem inşallah yerleşme kanaması olrak kalır egerkan değerim düşmeye baslasaydi kürtaj yapılacak di kandeger yükselince yerleşme olabilir dediler kontorle gidip gelicem evde dinlencem
Canım çok geçmiş olsun gerçekten icon rahat olsun daha yeni bir arkadaşa da yazdım benim 2 kere kanamam oldu ve benim değerim daha 667 yarın tekrar kan vericem bak seninki ne güzel kanaman olmasina rağmen artmış önce içini rahatlatman lazım ve bak ASLA ama ASLA başka bir doktora da görünmeden kürtaj fln kabul etme ayrıca daha kese görünmüyor bebek yok dış gebelik değil ne kürtajı yahu bu doktorlar çıldırmış mi

Hadi güzel haber almışsın canım bak değerin artmış bebiş seninle tutunmaya çalışıyor annesi sen de stres yapma ona güven başaracaksınız inş. :nazar:

Arkadaşlar kese görmek için gittiğinizde tuvalete sıkışık olarak gidersek kese daha net görünüyor diyorlar ama doğru mu acaba hiç aramızda bunu deneyen oldu mu 😇
Evet idrar kesesi rahmin hemen altında bulunuyor. Karından bakıldığında daha rahat görülmesi için çok sıkışık olmanızı ister doktor ki rahim tukarı kalkıp görünsün diye. Benim gibi göbüşü biraz yağlı olanlar kesin denesin 😊

Canım çok geçmiş olsun gerçekten icon rahat olsun daha yeni bir arkadaşa da yazdım benim 2 kere kanamam oldu ve benim değerim daha 667 yarın tekrar kan vericem bak seninki ne güzel kanaman olmasina rağmen artmış önce içini rahatlatman lazım ve bak ASLA ama ASLA başka bir doktora da görünmeden kürtaj fln kabul etme ayrıca daha kese görünmüyor bebek yok dış gebelik değil ne kürtajı yahu bu doktorlar çıldırmış mi
Öyle kuzum Allah herkesin istediğini yerine getirsin valla geceden beri bir gram uyumadım aglmaktan heba oldum ama doktor azda olsa rahatlatdi inşallah kanamam durur valla hala kokruyorum

Kızlar şuan acile geldim alel acele gece iki buçuk da lekenme geldi şuan kan geliyor ara baktılar kese görmediler şuan yatış verdiler ne düşük ne de bişey demediler kan aldılar sabah bakılacak doktor karar vericek
Canım benm dua et Allah büyün inşallah sağlıkla ilerlesin her şey

Öyle kuzum Allah herkesin istediğini yerine getirsin valla geceden beri bir gram uyumadım aglmaktan heba oldum ama doktor azda olsa rahatlatdi inşallah kanamam durur valla hala kokruyorum
İnşallah canım lütfen kendini daha çok strese sokma şöyle evet bu duruma kim olsa uzulur hepimiz yüreğimiz agzimizda bekliyoruz bebeğimize bişey olacak diye ama şöyle düşün ağlayıp kendini strese sokunca bebeginin kesesini hemen görebilecek misin ya da kanaman duracak mı ? Kendini böyle teselli etmeye çalış güçlü olmaya çalış bebeğin için

İnşallah canım lütfen kendini daha çok strese sokma şöyle evet bu duruma kim olsa uzulur hepimiz yüreğimiz agzimizda bekliyoruz bebeğimize bişey olacak diye ama şöyle düşün ağlayıp kendini strese sokunca bebeginin kesesini hemen görebilecek misin ya da kanaman duracak mı ? Kendini böyle teselli etmeye çalış güçlü olmaya çalış bebeğin için
Olucam inşallah inşallah bu hafta bebeğimi görürüm ben inanıyorum 🥰🙏

Kizlaaarr öncelikle Allah herkese bu duyguyu yaşatsın saglikla buyutsun bebelerini ben duydum bugün kalp atışını 6+6 haftalik dedi cok ritmik ve saglikli dedi cok şükür Allah'ıma cok mutluyum kizlarr🥰

Eklentiler

• 20230117_110113.jpg
    20230117_110113.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20230117-WA0003.jpeg
    IMG-20230117-WA0003.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 71
Kizlaaarr öncelikle Allah herkese bu duyguyu yaşatsın saglikla buyutsun bebelerini ben duydum bugün kalp atışını 6+6 haftalik dedi cok ritmik ve saglikli dedi cok şükür Allah'ıma cok mutluyum kizlarr🥰
Ayy maşallah maşallahhh 😍 şimdi buradaki atılan rahimin hangi konumunda tutunduguna göre cinsiyet tahmini diye bir fotoğraf vardi ya ? Ona göre sizinki erkek heheheh 🤭

X