2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Şimdi çıktık doktordan. Tabii değer düşük olduğu için hala kese görünmüyor ama rahim kalınlığı iyi içerde de herhangi bir kanama yok dedi. Eğer bu kanamanın iki katı gelirse kan testi ver mesela 600 den 400e 300 e düşerse progestan kuanmayi bırak kendiliğinden sökülsün dedi

Kızlar bana cevap vermediniz acaba lütfen fikriniz varmı benim gibi olan varmı beta hcg daha üç var hastane rabdavume ilk adetten önce beta hcg 5.43 adet günüm ayın dokuzu beta hcg 47.77 dört gün sonra tekrar gittim beta hcg 215 şimdi ki rabdavume var sizce değerler nasıl bugünle itibaren adettim geceli sekiz gün oluyor doktorum iyi dedi ama sizce nasıl sizde böyle yavaş ilerledimi beta hcg çok anlamıyorum lütfen birisi cevap verirmi

Canım kan değerlerin 2 günde en az %60 artarsa sıkıntı olmuyor tarihleri nedir değerlerin benimde adetin 2.günü 9, 4.günü 49 şeklinde artmıştı geç döllenme dedi doktor keseyi görünce adetimi 6 hafta geçmişti ama 5 haftalıktı

Canım takip edeceğiz artık hayırlısı ne ise o olur zaten içerde kanama olmaması sevindirici yerleşme mi oluyor acaba 9 ay adet görende var sen içini ferah tut

Değerin gaye iyi bence yükselmesi normal

selam kizlar benim deli gibi midem bulaniyor, kanamam oldugu icin yatis vermisti zaten doktor. Hic bisey yiyemeyip icemeyip oylece yatiyorum bulantisi benim kadar fazla olan var mi
Ben varım sabah içtiğim suyu kustum gün içinde zaten birşey tüketemiyorum

Belki yerleşme kanaması da gelmis olabilir kuzum merak etme

Arkadaşlar kese görmek için gittiğinizde tuvalete sıkışık olarak gidersek kese daha net görünüyor diyorlar ama doğru mu acaba hiç aramızda bunu deneyen oldu mu
Canım alttan ultrasonda sıkışık olmamak lazım karından ultrasonda sıkışık olmak gerekiyor vajinal ultrasonda rahim içine kadar girmiyor korkmayın

Canım gayet normal bende başta evham yaptım benimde ilk verdim 11 ocakta 23 sonraki 14 ocakta164 tü 2 günde bir 2 katına çıkması lazımmış bence erken öğrenmekte sıkıntı çok düşününce kafada kuruyoruz ama çok şükür herşey yolunda bende bugün tekrar kan vermeye gittim veremedim sabah alıyorlarmış test yaptım iyice kırmızı çıktı yani artık kan vermiycen taki randevuya kadar çünkü psikolojik olarak kötüyü çağırıyorum stres yapıyorum yapmaya gerek yok herşeyin hayırlısı Allahın izniyle kucaklarımıza alacaz o bebişler gelecek ve biz anne olacağız

Canım alttan ultrasonda sıkışık olmamak lazım karından ultrasonda sıkışık olmak gerekiyor vajinal ultrasonda rahim içine kadar girmiyor korkmayın
Tamamdır canım benim, ben ilk etapta tedavi görmüştüm yumurtalarımın büyümesine bakıyorduk devamlı vajinal ultrasona gayet alışığım o yüzden o da olur benim için farketmez yeterki miniğimi ve kesemi göreyim Allahın izni ile

İnşaAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…