2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bana cevap vermediniz acaba lütfen fikriniz varmı benim gibi olan varmı beta hcg daha üç var hastane rabdavume ilk adetten önce beta hcg 5.43 adet günüm ayın dokuzu beta hcg 47.77 dört gün sonra tekrar gittim beta hcg 215 şimdi ki rabdavume var sizce değerler nasıl bugünle itibaren adettim geceli sekiz gün oluyor doktorum iyi dedi ama sizce nasıl sizde böyle yavaş ilerledimi beta hcg çok anlamıyorum lütfen birisi cevap verirmi 🥰🥰🥰
yavaş değil canım gayet iyi artmış. 50yken 2 gün sonra 100 olmalı 2gün sonra 200... Seninde 215 olmuş çok iyi artmış üzme kendini

Doğal olarak biseyleri güncelledim benim bat tarihi 10aralikti ama ben 1aralikta hamile kalmışım erken yumurtlama olmuş üstünde adet gördum 7aralik ta başlayıp 10unda bitti yani bebeğim eylül ün 3ünde doğacak hayırlısıyla insallah

Eklentiler

• 16738813667713369116232410990965.jpg
    16738813667713369116232410990965.jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 72
Sevgili anneler nasılsınız? Alıştınız mı hamileliğe. Kesemiz tam 7.72 mm olmuş. Maşallah mide bulantılarım yok ama belim öldürüyor. Doktur teyzemizi de bulduk çok şükür. İyi olduğumuzu söyledi.

Doğal olarak biseyleri güncelledim benim bat tarihi 10aralikti ama ben 1aralikta hamile kalmışım erken yumurtlama olmuş üstünde adet gördum 7aralik ta başlayıp 10unda bitti yani bebeğim eylül ün 3ünde doğacak hayırlısıyla insallah
Ay annesi 1 cm olmuş bu ya maşallah 🧿 bir teori var ya ona göre erkek bakalım tutacak mı karından değil mi canım baktılar

Ay annesi 1 cm olmuş bu ya maşallah 🧿 bir teori var ya ona göre erkek bakalım tutacak mı karından değil mi canım baktılar
Ayyy benimkisine de bakabilir misiniz? Ben rüyamda erkek gördüm ama doğru mudur bilemiyorum tabii. Benim ki alttan görüntü ama. Olur mu?

At canım bakayım alttasa tam tersi ama bebeğin de görünmesi gerekiyor
Aayy sanırım o görünmüyor çünkü ben geç yumurtladım. Reglin 17-18. Günü falandı yumurtalmam. Yine atayım dursun Hoppa muayeneden sonra fotoğrafını çektim doktorumun çıktısı sıkıntı çıkardı.

B1557E2A-373E-4687-8122-5E3776E472C1.jpeg

Canım gayet normal bende başta evham yaptım benimde ilk verdim 11 ocakta 23 sonraki 14 ocakta164 tü 2 günde bir 2 katına çıkması lazımmış bence erken öğrenmekte sıkıntı çok düşününce kafada kuruyoruz ama çok şükür herşey yolunda bende bugün tekrar kan vermeye gittim veremedim sabah alıyorlarmış test yaptım iyice kırmızı çıktı yani artık kan vermiycen taki randevuya kadar çünkü psikolojik olarak kötüyü çağırıyorum stres yapıyorum yapmaya gerek yok herşeyin hayırlısı Allahın izniyle kucaklarımıza alacaz o bebişler gelecek ve biz anne olacağız :KK50::anne:
Amin inşallah kuzum sağol elimde değil sürekli araştırma biseylere bakmaya calsyrm keseyi bebeği görene kadar rahat edemiycem galiba

X