2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım bu kese sanırım bebeğin içinde ki konumuna göre cinsiyet teorisi var ramzi teorisi yazınca çıkıyor

Kızlar selamlar
Ara ara kremsi akıntınız oluyor mu sizinde Hafif krem gibi. Beni 1 hafta önce ki kadar korkutmuyor ama yine de ay kanamami diye aklım çıkmıyor değil

Kızlar selamlar
Ara ara kremsi akıntınız oluyor mu sizinde Hafif krem gibi. Beni 1 hafta önce ki kadar korkutmuyor ama yine de ay kanamami diye aklım çıkmıyor değil
Selam canım benim oldu bir iki kez en son koyu kahve bordo gibi oldu doktor istirahat ve progesteron verdi şimdi yok kesildi bekleriz bu haftalarda dedi

Selam canım benim oldu bir iki kez en son koyu kahve bordo gibi oldu doktor istirahat ve progesteron verdi şimdi yok kesildi bekleriz bu haftalarda dedi
Geçmişler olsun.
Aslında benim renksiz beyaz. Yumurtlama zamanı gibi. Islaklık hissi falan hala var hatta. Arada peceteye silince geliyor. Normal o zaman

selamlar bende katildim araniza 5+5 haftaligiz benim regl e gore 13 eylul gorunuyor bugun doktor randevumuz vardi kesemiz tam 8 mm ama bebegi henuz goremedik subatin 1 inde tekrar randevum var insallah kalp atislarini da duyarim
Biz de 5+6 da bebeği görememiştik 6+4 te hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk telaşlanmayın ne kadar geç giderseniz endişeye mahal vermezsiniz okadar iyi

Kızlar selamlar
Günlük ped zararlı diye kullanmıyorum günde 5 6 kere iç camasiri değiştiriyorum nolur nolmaz enfeksiyon mantar olmasın diye. Doktor cok normal dedi

Kızlar merhaba, ben de geçen hafta gittim doktora testleri bırak artık dedi ama içime sinmedi bugün tekrar kan verdim son değer biraz az artmış gibi geldi. Sizce nasıl değerlerim test yapmayi birakamiyorum

İnşallah hepimiz hayırlısı ile bir kalp atışını duysak

5 ocak:23,52
7 ocak:39,11
9 ocak:78,59
11 ocak:168,0
14 ocak:624,9
16 ocak:1010

Maşallah senin ki çok güzel ilerlemiş benim degerlerim daha düşük hala bini göremedim a ilerliyor ama sıkıntı yok diyor doktor bu perşembe rabdavum var Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

Maşallah senin ki çok güzel ilerlemiş benim degerlerim daha düşük hala bini göremedim a ilerliyor ama sıkıntı yok diyor doktor bu perşembe rabdavum var Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Ah insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah hep dua ediyorum hepimiz icin ben 2 kat artis olmadi diye endise ediyorum da biraz panikledim o yuzden

Merhaba sol kasığınızda batma oluyor mu . Başka hiçbir şikayetim yok ama bu batma beni çok huzursuz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…