Ekledim sizi de evet benim de gördüğüm en küçük sizsiniz şimdiye kadar. Hayırlısı olsunNewMamaa beni de ekler misiniiiiz galiba topiğin en küçüğü benim
1. Çocuk
Son adet tarihi: 16.12.2022
Doğum tarihi : 22.09.2023
yavaş değil canım gayet iyi artmış. 50yken 2 gün sonra 100 olmalı 2gün sonra 200... Seninde 215 olmuş çok iyi artmış üzme kendiniKızlar bana cevap vermediniz acaba lütfen fikriniz varmı benim gibi olan varmı beta hcg daha üç var hastane rabdavume ilk adetten önce beta hcg 5.43 adet günüm ayın dokuzu beta hcg 47.77 dört gün sonra tekrar gittim beta hcg 215 şimdi ki rabdavume var sizce değerler nasıl bugünle itibaren adettim geceli sekiz gün oluyor doktorum iyi dedi ama sizce nasıl sizde böyle yavaş ilerledimi beta hcg çok anlamıyorum lütfen birisi cevap verirmi
Ben normalde de tuvalete çok sık giden biriyim hamileliğin verdiği etkiyle öyle gidersem altıma yaparımArkadaşlar kese görmek için gittiğinizde tuvalete sıkışık olarak gidersek kese daha net görünüyor diyorlar ama doğru mu acaba hiç aramızda bunu deneyen oldu mu
Ay canım maşallahKızlarrrben bugün doktora gittim mm bebisimin kalp atışlarını duydum
O kadar güzel birşey ki rabbim herkeze nasip etsin
Kuzum benim kini tablodan güncelleyebilirmisinEkledim sizi de evet benim de gördüğüm en küçük sizsiniz şimdiye kadar. Hayırlısı olsun
Ay annesi 1 cm olmuş bu ya maşallahDoğal olarak biseyleri güncelledim benim bat tarihi 10aralikti ama ben 1aralikta hamile kalmışım erken yumurtlama olmuş üstünde adet gördum 7aralik ta başlayıp 10unda bitti yani bebeğim eylül ün 3ünde doğacak hayırlısıyla insallah
MaşallahSevgili anneler nasılsınız? Alıştınız mı hamileliğe. Kesemiz tam 7.72 mm olmuş. Maşallah mide bulantılarım yok ama belim öldürüyor. Doktur teyzemizi de bulduk çok şükür. İyi olduğumuzu söyledi.
Ayyy benimkisine de bakabilir misiniz? Ben rüyamda erkek gördüm ama doğru mudur bilemiyorum tabii. Benim ki alttan görüntü ama. Olur mu?Ay annesi 1 cm olmuş bu ya maşallahbir teori var ya ona göre erkek bakalım tutacak mı karından değil mi canım baktılar
At canım bakayım alttasa tam tersi ama bebeğin de görünmesi gerekiyorAyyy benimkisine de bakabilir misiniz? Ben rüyamda erkek gördüm ama doğru mudur bilemiyorum tabii. Benim ki alttan görüntü ama. Olur mu?
Bebeğin kesedeki konumu ile ilgiliAt canım bakayım alttasa tam tersi ama bebeğin de görünmesi gerekiyor
Ayy ne güzel ya zaman çabuk geçse bizde duysak hayırlısıylaKızlarrrben bugün doktora gittim mm bebisimin kalp atışlarını duydum
O kadar güzel birşey ki rabbim herkeze nasip etsin
Aayy sanırım o görünmüyor çünkü ben geç yumurtladım. Reglin 17-18. Günü falandı yumurtalmam. Yine atayım dursunAt canım bakayım alttasa tam tersi ama bebeğin de görünmesi gerekiyor
EvetAy annesi 1 cm olmuş bu ya maşallahbir teori var ya ona göre erkek bakalım tutacak mı karından değil mi canım baktılar
Ne teorisi bı söylesene kuzum catladim meraktanAy annesi 1 cm olmuş bu ya maşallahbir teori var ya ona göre erkek bakalım tutacak mı karından değil mi canım baktılar
İnşallah kuzumAyy ne güzel ya zaman çabuk geçse bizde duysak hayırlısıyla
Amin inşallah kuzum sağol elimde değil sürekli araştırma biseylere bakmaya calsyrm keseyi bebeği görene kadar rahat edemiycem galibaCanım gayet normal bende başta evham yaptım benimde ilk verdim 11 ocakta 23 sonraki 14 ocakta164 tü 2 günde bir 2 katına çıkması lazımmış bence erken öğrenmekte sıkıntı çok düşününce kafada kuruyoruz ama çok şükür herşey yolunda bende bugün tekrar kan vermeye gittim veremedim sabah alıyorlarmış test yaptım iyice kırmızı çıktı yani artık kan vermiycen taki randevuya kadar çünkü psikolojik olarak kötüyü çağırıyorum stres yapıyorum yapmaya gerek yok herşeyin hayırlısı Allahın izniyle kucaklarımıza alacaz o bebişler gelecek ve biz anne olacağız
Teşekkür ederim Allah razı olsun bu perşembe gidcem insllah bebeğimi görürümyavaş değil canım gayet iyi artmış. 50yken 2 gün sonra 100 olmalı 2gün sonra 200... Seninde 215 olmuş çok iyi artmış üzme kendini