- 13 Aralık 2022
- 1.097
- 3.626
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güzel canım ya bize de haber ver bakalım kaç olacaksın tam olarak yarınKizlar yarin sabah 11 de kalp atisi için randevum var dr saglikli bebis olup olmadığını anlayacağız demişti ay çok heyecanliyim 1 haftadır günler geçmedi insallah pitir pitir guzel atan kalbini duyarım eşimi tembihledim videosunu çekecek
Kac haftalik oldugunu unuttum ama yarin sorarim tam kac haftaya denk geldiğini haber veririm yarinAy ne güzel canım ya bize de haber ver bakalım kaç alacaksın tam olarak yarın
Ultrason çıktısında da yazar zaten güzel haberlerini bekliyoruz canımKac haftalik oldugunu unuttum ama yarin sorarim tam kac haftaya denk geldiğini haber veririm yarin
Insallah birbirimize cinsiyet bildirdigimiz günler de gelirUltrason çıktısında da yazar zaten güzel haberlerini bekliyoruz canım
15000 hcg gayet yuksek benek bile gorunebilirmis nerdeyseMerhaba kizlar bugün doktora gittim 5+3 bthcg 15000cikti fakat kese arkada tam görünmüyor dedi istersen allttan bakalım dedi onuda istemedim normalmi bilemedim
Eğer karindan bakılıyorsa sıkışık olmak gerek vajinal ise mesanesi boş olsun istiyolarArkadaşlar kese görmek için gittiğinizde tuvalete sıkışık olarak gidersek kese daha net görünüyor diyorlar ama doğru mu acaba hiç aramızda bunu deneyen oldu mu
Ben hep sıkışığım zaten başından beri doktor idrar torbasını gösterdi önce bana bak dediArkadaşlar kese görmek için gittiğinizde tuvalete sıkışık olarak gidersek kese daha net görünüyor diyorlar ama doğru mu acaba hiç aramızda bunu deneyen oldu mu
Ben o zaman sıkışık gideyim eğer ki vajinadan bakacağız derse tuvalete girerim artıkEğer karindan bakılıyorsa sıkışık olmak gerek vajinal ise mesanesi boş olsun istiyolar
Çok su içiyorum devamlı tuvaletim geliyor dedim o gün de böyle gideyim doktor hayır gerek yok derse giderim artık orda tuvalete diye düşündümBen hep sıkışığım zaten başından beri doktor idrar torbasını gösterdi önce bana bak dedi
bize haber ver canım doktor ne diyecek hayırlısı ne ise o olsun diye dua edelimKanamam başladı doktora geldik bakalım ne diyecek sıra bekliyoruz şimdi
Biraz arakada kalıyor dedi anlamadım bthcg iyi gibi sankiCanım içine sinmediyse istersen başka bir doktora git kese görünmüş ama tam görünmemiş anladığım kadarıyla anormal bir şey olsa söylerdi bence ama doktor
Anlamadım ki canım devlet hastanesi ultrason cihazı baya eski kendimi öyle teselli ediyorum15000 hcg gayet yuksek benek bile gorunebilirmis nerdeyse
Evet gayet yüksekBiraz arakada kalıyor dedi anlamadım bthcg iyi gibi sanki
Devlet hastanesinde yani bir kere ilk seferde muayene olmak zorunda kaldım resmen baştan savıyorlar canım ve makineleri çok eski benim gittiğim öyleydi o yüzden hiç kafana takma bence yani burda ben plesantayı ikinci bebek diyen de gördüm devlette birileri yazmıştıAnlamadım ki canım devlet hastanesi ultrason cihazı baya eski kendimi öyle teselli ediyorum
Bizi habersiz bırakma kuzum inşallah iyi haberlerle gelKanamam başladı doktora geldik bakalım ne diyecek sıra bekliyoruz şimdi
Aynen cok heyecanlı hadi hayırlısı olsunBen o zaman sıkışık gideyim eğer ki vajinadan bakacağız derse tuvalete girerim artık