2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım doktorun makinesinin bile fark ettiğini söylüyorlar bilemiyorum o yüzden benim ki 7+0 da çağırdı yüksek ihtimalle duyarız demişti
Evet cihaz çok önemli her doktorun cihaz hassasiyeti aynı değil ileri teknolojiye sahip güncel cihazlar daha rahat ve kolaylıkla gösteriyor her seyi

Bende perş yada cuma kesin veririm yoksa bekleyemem eminim yani testlerden anlaşılmıyo artık böyle tedirgin oluyorum resmen ya
Ben dün hatıra kalsın diye erken gebelik testi yaptım sadece bir de ilk hamile olduğumu silik çizgi ile öğrenmiştim. Başka test yapmadım hiç,hep kan verdim

Canım doktorun makinesinin bile fark ettiğini söylüyorlar bilemiyorum o yüzden benim ki 7+0 da çağırdı yüksek ihtimalle duyarız demişti

Ben bebeği de görememiştim zaten sadece keseyi görmüştük. 3 hafta sonra gel herşeyi kesin görelim net olsun demişti. Ama rapor için bir doktora gidicem zaten ya gitmişken görür müyüz acaba dedim :)

Kızlar benim değerim bu sefer az artmış ya 4gun önce 218 2 gün önce 445 bugün 667 kese için de daha çok erken olduğu için sadece kan baktirabiliyorum kendimi telkin ediyorum ama endiselenmeli miyim acaba doktorum cuma günü gel gelene kadar da kan baktır demişti

Endişelenme canım her seferinde iki kat artması değil en az %60 oranında artması yeterli bu bir sorun olduğunu göstermez. Sen yinede iki günde bir tekrarla içşn rahat etsin

Endişelenme canım her seferinde iki kat artması değil en az %60 oranında artması yeterli bu bir sorun olduğunu göstermez. Sen yinede iki günde bir tekrarla içşn rahat etsin
Ya zaten bebeğimi zor tutuyoruz ilk başta kanamam vardı onu duedurdular şimdi hala lekelenmem var ben ömrüm boyunca muallakta kalmayı sevmediğim için eğer sonu beklemekse mesela hiç şansa birakmadim kötü de olsa garanti olanı seçtim çünkü ucunda beklemek ve sabır vardi şimdi beklemek zorundayım ya al işte bu da senin sınavın diyorum kendime Allah sana zor yoldan sabretmeyi öğretiyor diyorum

Ya evet beklemek en zoru. Hele erken öğrenilen gebelikte çok daha zor oluyor günler geçmiyor. Bende 14 ile öğrendim gebeliğimi son hcg225 sanki artmıyor gibi geliyor insana vakit geçmiyor. Ben kızlarımla vakit geçirip unutmaya çalışıyorum

Evet gerçekten vakit geçmiyor aslında geriye dönüp bakınca öğreneli 13 gün olmuş bile ama işte nasıl geçti bir biz biliyoruz ben de köpeğime sarmış durumdayım onunla vakit geçiriyorum

Yeterli şekilde artmış canım benim bence sen takibini yap Allah ın izni ile bebişin sana tutunacak

NewMamaa beni de ekler misiniiiiz galiba topiğin en küçüğü benim
1. Çocuk
Son adet tarihi: 16.12.2022
Doğum tarihi : 22.09.2023

Merhaba kizlar bugün doktora gittim 5+3 bthcg 15000cikti fakat kese arkada tam görünmüyor dedi istersen allttan bakalım dedi onuda istemedim normalmi bilemedim

Canım inşallah bu saatten sonra kimyasal olmaz ama dış gebelikten şüphelenmeye başladım
Valla kafayı sıyıracağız herhalde düşün düşün bana da şimdi dinlenme verdi aklıma her şey geliyor geri atmaya çalışıyorum düşünceleri stres olmasın diye olumlu düşünmeye çalış canım zor olduğunu biliyorum ama başka çaremiz yok kafanı dağıtmaya çalış bebeğin seninle hep dualarımdasınız

Merhaba kizlar bugün doktora gittim 5+3 bthcg 15000cikti fakat kese arkada tam görünmüyor dedi istersen allttan bakalım dedi onuda istemedim normalmi bilemedim
Canım içine sinmediyse istersen başka bir doktora git kese görünmüş ama tam görünmemiş anladığım kadarıyla anormal bir şey olsa söylerdi bence ama doktor

Evet evet çok haklısın biz de burada kafa dağıtıyoruz vallahi iyi ki var kadınlar kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…