- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende battan önce öğrendim. 25ti. Bizimde tablomuz olsun yaYaa evet tablomuz bile yokk ben battan önce öğrendiğim için bekliyorum kaçla öğrendin
Valla 2 günde bir 2 katına çıkıyormuş.. en az bin olunca görünüyormuş. Bende sizin gibi meraktayım ne zaman gideyim diye de araştırdıklarımdan anladığım bu. Sizin ctesi 180 se. Ptesi 360 çarşamba 720 cuma 1440 olmalı.. cuma ve sonrası gidin bence.Kızlar perşembe değerim 180di haftaya perşembe yada cuma gitsem kese görünür mü
Gün gün gebelik takibi galiba ismi onu indirdim ama daha güzeli varsa ben de indireyimKızlar hamilelik takibi için hangi uygulama güzel?
Hyır değil ben de öyle sanıyordum ama 48 saatte en az %66 olması fln gerekiyormus sorun yok benceKızlar bir sorum var cumartesi kan verdim 466 çıktı bugün 48 saat dolduktan sonra da kan verdim 724 çıkmış kötü mü bu değer
Değerin çok güzel yükselmiş canımSelam kızlar ben de geldim.
Bat 31 Aralık
28 Aralık 17,6
29 Aralık 35,8
31 Aralık 98,2
2 Ocak 411,2
9 Ocak’a randevu aldım bakalım
Değerin çok güzel yükselmiş canım
Aynı laboratuvar da mı yaptırdın hepSelam kızlar ben de geldim.
Bat 31 Aralık
28 Aralık 17,6
29 Aralık 35,8
31 Aralık 98,2
2 Ocak 411,2
%58 artmış canımHyır değil ben de öyle sanıyordum ama 48 saatte en az %66 olması fln gerekiyormus sorun yok bence
Sadece ilkini farklı yerde yaptırdım ondan sonrakiler aynı canımAynı laboratuvar da mı yaptırdın hep
Yüzde 60 mış tm tuttu hiç dert etmeyin siz de%58 artmış canım
Kimseyle karşılaştırmayın kendinizi herkesin bünyesi vücudu hormonları farklı. Az az artıp birden çok artanlar da var. 1 gün arayla tekrar verin içinizi ferah tutun benim daha sizin kadar yükselmeri şuan daha düşün günlerdeyim. Moralimizi yüksek tutalım kızlar%58 artmış canım
Benim artış oranlarıma benziyor seninki de kuzum. İnşallah ben de daha artsın randevumu alayımSelam kızlar ben de geldim.
Bat 31 Aralık
28 Aralık 17,6
29 Aralık 35,8
31 Aralık 98,2
2 Ocak 411,2