2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Teşekkürler 🥰gittiğimde adetim 2 gun gecikmisti 204 beta hcg çıktı 2 gun sonra tekrar gel dedi 524 çıktı o gun alttan bakti gozukmedi 3 gun sonra tekrar kontrol vardi dun yani karin dan baktı kese gözüktü haftaya sali günü gidicem tekrar
Çok sevindim canım kese gözükmesine son adet tarihin neydi. Bide kaç günde bir adet oluyorsun

Teşekkürler 🥰gittiğimde adetim 2 gun gecikmisti 204 beta hcg çıktı 2 gun sonra tekrar gel dedi 524 çıktı o gun alttan bakti gozukmedi 3 gun sonra tekrar kontrol vardi dun yani karin dan baktı kese gözüktü haftaya sali günü gidicem tekrar
Ne güzel sevindim adınıza, darısı başımıza . Dün hcg kaç çıktı peki canım?

Ben de dün 340 çıktı cuma vericem herhalde artık ya da vermeden giderim haftaya pazartesi ya da salı versen stress vermesen stress dün rahatladım ama o yüzden bir sıkıntı olmazsa vermeyedebilirim

Ben de dün 340 çıktı cuma vericem herhalde artık ya da vermeden giderim haftaya pazartesi ya da salı versen stress vermesen stress dün rahatladım ama o yüzden bir sıkıntı olmazsa vermeyedebilirim
Stresli gerçekten ben hcg yükselmez diye ödüm patlamisti o 1 bucuk saat kan testi sonuçlanana kadar ödüm patlamisti

Dun hcg bakmadi direk karından ultrasona aldi canim benim ama ondan 3 gun önceki sonucum 524 du 2 günde bir iki katına çıktığını varsayarsak 1100 un üstündeydi hcg

Stresli gerçekten ben hcg yükselmez diye ödüm patlamisti o 1 bucuk saat kan testi sonuçlanana kadar ödüm patlamisti
Evet stresli bir bölümden geçiyoruz bakalım kolaylıkla atlatalım hepimiz güzel günleri görelim hepimiz .. Bende ne zaman gitsem bakalım karar vermeye çalışıyoruz

Ben bugün gittim ama görünmedi doktor kan da hcg istedi sonuç 1600cikti görünmemesi normalmi acaba
Canım 1000-3000 arası diyorlar ama ultrason cihazı çok önemliymiş içini sıkma bir daha ki kontrolde görürsün, bugün beni Ebe aradı sağlık ocağından haftaya kese ondan sonraki hafta kalp atışını duyarsınız dedi

X