2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba, doğum teminatlı veya normal sağlık sigortası düşünürseniz Anadolu sigortanin %50 indirim kampanyası var 24-35yas aralığına. Ben yaptircaktim fakat 1yasla kaçırdım ilgilenen arkadaşlara duyurulur
Merhaba nasıl bulabilirim düşünüyorum aslında bugün hamile olduğumu öğrendim daha kan testi vermedim hamilelik yokken mi yapılıyor sigorta bilginiz varsa paylaşır mısınız veya link paylaşırsanız

İnşallah kuzucum valla soğuk da almışım öksürme fazla falan diyorlar gerçekten zararı oluyor mu oksurmenin bebise bitski çayı da içemiyorum ballı süt ile limonlu ılık su içtim onların üstüne iyi oldum kız biraz
çok geçmiş olsun benim şiddetli öksürüğüm var girpten kalan ve 2 haftadır sürüyor. Geceleri uyutmuyor. Hiç bir şey de kullanamıyorum. Hatta bugün eczacıya sordum kozalak şurubu, baby vicks kullanayım mı diye ilk 3 ay hiçbir şey önermiyoruz dedi :KK43:

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-28-11-33-02-941_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2022-12-28-11-33-02-941_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 153
Merhaba kızlar bende daha 30 dk önce hamile oldugumu öğrendim 16 aylık bebeğim var 🥲
Geçen ay 9 gün gecikmeli kimyasal gebelik yaşadım beta hcg 250 den düşüş olmaya başladı 22 kasımda regl oldum 12 gün sürdü sonra düzensiz bir ilişki oldu 1 2 kere korunmama durumu oldu ama bu süreçte bebeğim küçük bir ev kazası geçirdi röntgen çektirirken yanında bulundum bilmeden lazer epilasyon yaptırdım of kızlar ne yapacağım ben beynimde bir sürü şey döndü şu 30 dk da böyle şeyler yaşayan duyan var mı

Merhaba kızlar bende daha 30 dk önce hamile oldugumu öğrendim 16 aylık bebeğim var 🥲
Geçen ay 9 gün gecikmeli kimyasal gebelik yaşadım beta hcg 250 den düşüş olmaya başladı 22 kasımda regl oldum 12 gün sürdü sonra düzensiz bir ilişki oldu 1 2 kere korunmama durumu oldu ama bu süreçte bebeğim küçük bir ev kazası geçirdi röntgen çektirirken yanında bulundum bilmeden lazer epilasyon yaptırdım of kızlar ne yapacağım ben beynimde bir sürü şey döndü şu 30 dk da böyle şeyler yaşayan duyan var mı
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah.

Ay çok güzel artmış darısı bana. Herkes hemen sevinme dedi moralim bozuldu
Kuzum korkma Rabbim verecekse o bebeğin doğmasını hiçbir şey engelleyemez. HCG değerin iyi çıkmış zaten sanırım bebis rahme tutunali baya olmuş. Korkma. Benim yaşım 37 ailemde ne pko ne düşük yapan ne dış gebelik olan ne kan pıhtılaşmasi ne kan uyuşmazlığı hiç bişey yok bu gibi şeyler sende ve ailendeki kadınlarda yoksa Allah'ın izniyle bişey olmaz

Kuzum korkma Rabbim verecekse o bebeğin doğmasını hiçbir şey engelleyemez. HCG değerin iyi çıkmış zaten sanırım bebis rahme tutunali baya olmuş. Korkma. Benim yaşım 37 ailemde ne pko ne düşük yapan ne dış gebelik olan ne kan pıhtılaşmasi ne kan uyuşmazlığı hiç bişey yok bu gibi şeyler sende ve ailendeki kadınlarda yoksa Allah'ın izniyle bişey olmaz
Benim ailemde de yok çok şükür. Ben 10 yıl önce kist ameliyatı olmuştum o hamile kalmamı engeller mi dedim ama sıkıntı olmadı neyseki

Bebeğim 15 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrenmiştim ve hamile olduğumu bilmeden oğlumun eli içi röntgen odasına girdim. Sonrasında dr a danıştığımda sağlıksızsa düşer demişti çok şükür çok zeki bir kızım var siz de içimizi ferah tutun :KK66:

Bebeğim 15 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrenmiştim ve hamile olduğumu bilmeden oğlumun eli içi röntgen odasına girdim. Sonrasında dr a danıştığımda sağlıksızsa düşer demişti çok şükür çok zeki bir kızım var siz de içimizi ferah tutun :KK66:
Aynı şeyleri yaşamışız canım inşallah sağlıklıdır 🤲🤲 bugün kan vereceğim bakalım çok ta istemiyorum geçen kimyasal yaşadıktan sonra ama mecbur bu kan olayı 😔

Aynı şeyleri yaşamışız canım inşallah sağlıklıdır 🤲🤲 bugün kan vereceğim bakalım çok ta istemiyorum geçen kimyasal yaşadıktan sonra ama mecbur bu kan olayı 😔
İnşallah gönlünü ferah tut, dünyaya gelecek bebek her türlü annesine tutunur :KK66: sonuçtan bizi de haber et canim

Merhaba arkadaşlar erken gebelik testi silik çıktı bu sabah kan verdim 2.30 çıktı malesef benim

Kızlar merhaba, bende inşallah aranıza katıldım galiba :) 31 aralıkta erken gebelikte pozitif gördüm. Hemen kan verdim. BAT'a 5 gün vardı. Hcg 25.. ama yukarda bata 4 gün kala daha yüksekleri yazan olmuş ya. Düşük mü benim değerim anlamadım:KK43: ctesi verdim. Pazartesi yani yarın tekrar vereceğim

Merhabalar ben de eylül annelerinden oldum :))))bat 5 gün varken beta hcg 180 ile ögrendim 2 gün sonra hcg 370 çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhabalar ben de eylül annelerinden oldum :))))bat 5 gün varken beta hcg 180 ile ögrendim 2 gün sonra hcg 370 çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende 2. Testimi yarın yaptırcam inşallah benimki de artış göstermiştir. Çok sevindim adınıza..

X