2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım doktora için sinmediyse değiştir. Bu daha başlangıç 9 ay kim bilir nelele karşılaşacağız seni rahatlatmayacaksa aklında soru işareti varsa uyuşmamışsınız demektir. Sıkma canını hiç.

Bende aynısını düşündüm canım. İlk öğrendiğim gün yılbaşı ve annemler bendeydi söylesek söylemesek derken en yakın arkadaşım dedi ''diyelim kötü birşey oldu annene anlatmayacan mı? Kime anlatcan anne tutunamadı veya düştü diye'' öyle deyince doğru söylüyon dedim. ben herşeyimi anneme anlatırım bir de kötü olsa direk onu ararım yani o nedenle direk ilk günden söyledim :) Ama kayınvalideme daha söyleyemedik onlara da yüzyüze söyleyeceğiz diye şehir dışına gitmeyi bekliyoruz

Kızlar özele doktora gidenler, devlete de gidecek misiniz ekstradan? 2 doktora mı gidilmeli tek mi sizce? 2 göz daha iyi biri görmezse öteki görür diyorlar, bazıları da doktordan memnunsan ne gerek var boşuna enfeksiyon riski hastaneler diyorlar :S

Kızlar mide bulantısı yüzünden yemek görmek bile istemiyorum çok kötüyüm bugün iki adet patates attım ağzıma coraspin içmek için sizin ne durumda daha çok başında böyle olmak korkuttu beni

Kızlar mide bulantısı yüzünden yemek görmek bile istemiyorum çok kötüyüm bugün iki adet patates attım ağzıma coraspin içmek için sizin ne durumda daha çok başında böyle olmak korkuttu beni
Bende bulantı yok henüz bilmiyorum valla ama kilom olduğu için az sık yiyorum belki de ondan ya da henüz erken göreceğiz ablamın çok bulantısı olmuştu baya da uzun sürdü bakalım benim nasıl geçecek

Hiç hemde hiç. 10 gün sonraya başka bir doktora randevu aldım bakalım. Bu sefer miniği görmeyi umuyorum

Ben hastanede çalışıyorum diye hastanede de takipliyim ama özele de gidiyorum. Özele gittiğim doktor iyi devlet hastanesini tahlil vs için kullanıyorum sadece arada ultrason rica ediyorum zor tutuyorum kendimi kalp atışı icin ama eşime söz verdim carsamba kendi doktoruma gidicem. İki doktor yapabilirsiniz

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Kan sonuçlarında beta 230 çıktığını öğrendim ve sonra o hafta içinde en yakınlarımıza ailelerimize söyledik. Çünkü bir şey olursa Allah korusun yine birbirimizden destek alacağız, anca beraber kanca beraber. Hayat bu acısıyla tatlısıyla.. Kendi başıma içimde o acıyı yaşayıp etrafımdakilere hiç bir şey olmamış gibi davranamam ki. Hele ki bir de çoğunlukla neşeli bir insan olarak biliyorsanız.. O zaman da yine illaki söyleyeceksin. Ben şahsen anne olsam çocuğumun benimle böyle bir şeyi paylaşmadığına da üzülürdüm.. Şimdi hep birlikte heyecanlanıyoruz Tabiki herkes içinden nasıl geliyorsa, kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapsın, bunun doğrusu yanlışı yok

Bana saçma geliyor iki doktor biriyle devam etmek mantıklı

Merhaba kızlar yoğun kasık ağrım var normal değil mi bu durum tedirgin oluyorum aynı adet ağrısı gibi biraz artıyor 2 günde bir vericektim kanı vazgeçtim pazartesi günü giderim artık herşeyin hayırlısı evet aileye söylemeyi bende kesin kalp atışını duyayım söyleyeceğim şuan erken geliyor bana hatta 3 ay sonra ablamın düğünü var o zamana kadar bekleyeyim istiyorum ama zor gibi o kadar bekleyemem gibi herşey anlatan bir yapıda olduğum için sizler hemen mi söylediniz bekliyor musunuz hala çok heyecanlı ya

Doktorlara çok takılmayın ya onlarda saçmalıyorlar artık gerçekten ne dediklerini bilmeyenler var boşver başka doktor bulmaya çalış üzülmene stres yapmana değmez emin ol Allah iyilerle karşılaştırsın

Kizlar bugun kontrolum vardi. Minigimin kalp atislarini duyduk piti piti atiyor Gebelik kesesinin altinda Rahimde kanama devam ediyormus ama baya kuculmus. Igne, progestana ve yatmaya devam dedi. Onun disinda hersey yolunda cok sukur :) buda gorunen ilk resmi :)

Eklentiler

• 2271A83C-DF5D-4C1A-90DA-964C3C317458.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 58
İşine karışmak gibi olmasın ama fazla değil mi canım o kadar çay kahve bebislerimiz bizim yedik ictiklerimizden besleniyorlar
Ben normalde cok fazla cay ve kahve iciyordum. Doktorum 1 fincan turk kahvesi ve 1 small boy filtre kahve icebilecegimi soyledi. Kaldi ki caydan midem bulaniyor. Onun disinda ilk uc ay saglikli beslenmek cok zor zaten. Saglikli seyler yemekten ziyade biseyler yiyebilmeye odakliyim ben cunku herseyden inanilmaz midem bulaniyor. Ilk gebeligimdede boyle olmustu 3 aydan sonra herseye dikkat edilebiliyor zaten. Yani ben de boyle oluyor en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…