Canım doktora için sinmediyse değiştir. Bu daha başlangıç 9 ay kim bilir nelele karşılaşacağız seni rahatlatmayacaksa aklında soru işareti varsa uyuşmamışsınız demektir. Sıkma canını hiç.Ama benim doktor beni böyle rahatlatmiyor ki sizler rahatlatıcı konuşuyorsunuz. Bana aciklasa dese ki evet ilginç kanama yaşaman üstüne gormen, geç yumurtlama da olabilir.
Bana tek dediği 6 haftalık olması lazım ama kese 4 haftalık gibi. Eeee ben bu bilgiyle ne yapıyım düşük yapmayı mi bekliyim, üzüleyim mi iyi büyümedi diye. Hiç hesaplamayı bile düzgün yapmadı.
Bakal 10 gün sonra başka doktora gideceğim. Ama ben yumurtlama zamanından eminim. Şuan öyle söylediği gibi geriden gelen bişi yoktur umarım
Ay kızlar annemler geldi 2 gündür bende kalp atışı duymadan söylemiyim dedim ama artık o kadar yoruldum ki annemin memlekette işi çok bana gelince rahatlar dinlenir ama çok yoruldum dün akşam azcık leke geldi peçeteye doktoruma yazdım dinlen dedi sabah mecburen söyledim artık annemde dedi sanki kötü bir şey olsa bana söylemiycen mi napıcaksın Allah izin verirse olur biz sizde ne doktor bildik ne ultrasonlar öyle iyiydi diye Allah ona ömür ömür verdiyse sen ne yapsan hiç bir şey olmaz rahatladım da açıkçası
ben de hiç birşey yok valla bulantıya dahil. Normal devam ediyordum.Kızlar mide bulantısı yüzünden yemek görmek bile istemiyorum çok kötüyüm bugün iki adet patates attım ağzıma coraspin içmek için sizin ne durumda daha çok başında böyle olmak korkuttu beni
Bende bulantı yok henüz bilmiyorum valla ama kilom olduğu için az sık yiyorum belki de ondan ya da henüz erken göreceğiz ablamın çok bulantısı olmuştu baya da uzun sürdü bakalım benim nasıl geçecekKızlar mide bulantısı yüzünden yemek görmek bile istemiyorum çok kötüyüm bugün iki adet patates attım ağzıma coraspin içmek için sizin ne durumda daha çok başında böyle olmak korkuttu beni
Hiç hemde hiç. 10 gün sonraya başka bir doktora randevu aldım bakalım. Bu sefer miniği görmeyi umuyorumCanım doktora için sinmediyse değiştir. Bu daha başlangıç 9 ay kim bilir nelele karşılaşacağız seni rahatlatmayacaksa aklında soru işareti varsa uyuşmamışsınız demektir. Sıkma canını hiç.
Ben hastanede çalışıyorum diye hastanede de takipliyim ama özele de gidiyorum. Özele gittiğim doktor iyi devlet hastanesini tahlil vs için kullanıyorum sadece arada ultrason rica ediyorum zor tutuyorum kendimi kalp atışı icin ama eşime söz verdim carsamba kendi doktoruma gidicem. İki doktor yapabilirsinizKızlar özele doktora gidenler, devlete de gidecek misiniz ekstradan? 2 doktora mı gidilmeli tek mi sizce? 2 göz daha iyi biri görmezse öteki görür diyorlar, bazıları da doktordan memnunsan ne gerek var boşuna enfeksiyon riski hastaneler diyorlar :S
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Kan sonuçlarında beta 230 çıktığını öğrendim ve sonra o hafta içinde en yakınlarımıza ailelerimize söyledik. Çünkü bir şey olursa Allah korusun yine birbirimizden destek alacağız, anca beraber kanca beraber. Hayat bu acısıyla tatlısıyla.. Kendi başıma içimde o acıyı yaşayıp etrafımdakilere hiç bir şey olmamış gibi davranamam ki. Hele ki bir de çoğunlukla neşeli bir insan olarak biliyorsanız.. O zaman da yine illaki söyleyeceksin. Ben şahsen anne olsam çocuğumun benimle böyle bir şeyi paylaşmadığına da üzülürdüm.. Şimdi hep birlikte heyecanlanıyoruzAy kızlar annemler geldi 2 gündür bende kalp atışı duymadan söylemiyim dedim ama artık o kadar yoruldum ki annemin memlekette işi çok bana gelince rahatlar dinlenir ama çok yoruldum dün akşam azcık leke geldi peçeteye doktoruma yazdım dinlen dedi sabah mecburen söyledim artık annemde dedi sanki kötü bir şey olsa bana söylemiycen mi napıcaksın Allah izin verirse olur biz sizde ne doktor bildik ne ultrasonlar öyle iyiydi diye Allah ona ömür ömür verdiyse sen ne yapsan hiç bir şey olmaz rahatladım da açıkçası
Bana saçma geliyor iki doktor biriyle devam etmek mantıklıKızlar özele doktora gidenler, devlete de gidecek misiniz ekstradan? 2 doktora mı gidilmeli tek mi sizce? 2 göz daha iyi biri görmezse öteki görür diyorlar, bazıları da doktordan memnunsan ne gerek var boşuna enfeksiyon riski hastaneler diyorlar :S
Oyy kuzum başladı ni seni bulantı doktorundan prilam işte çok iyi gelmişti bana aşırı rahatlatıyorKızlar mide bulantısı yüzünden yemek görmek bile istemiyorum çok kötüyüm bugün iki adet patates attım ağzıma coraspin içmek için sizin ne durumda daha çok başında böyle olmak korkuttu beni
Doktorlara çok takılmayın ya onlarda saçmalıyorlar artık gerçekten ne dediklerini bilmeyenler var boşver başka doktor bulmaya çalış üzülmene stres yapmana değmez emin ol Allah iyilerle karşılaştırsınÇok teşekkür ederim
Doktor öyle korkunç ki bana diyor ki kesede daha bişi görmedim boş olabilir diyo ( tamam Beklicez ok ) dış gebelik olabilir!?? Dış gebelik olsa kese gormezdin neden bana böyle saçma şeyler.soyluyorsun yani di mi?? Sacmasapan bir kadın mahvetti beni
Tamam canım ekledim ben seni de. İlk postta görebilirsinBeni de ekler misin bilgileri vereyimsat:17 Aralık
Bdt:23 Eylül
1 çocuk olacak inşallah
Erzurum
Teşekkürler canımTamam canım ekledim ben seni de. İlk postta görebilirsin
İşine karışmak gibi olmasın ama fazla değil mi canım o kadar çay kahve bebislerimiz bizim yedik ictiklerimizden besleniyorlar
Ben normalde cok fazla cay ve kahve iciyordum. Doktorum 1 fincan turk kahvesi ve 1 small boy filtre kahve icebilecegimi soyledi. Kaldi ki caydan midem bulaniyor. Onun disinda ilk uc ay saglikli beslenmek cok zor zaten. Saglikli seyler yemekten ziyade biseyler yiyebilmeye odakliyim ben cunku herseyden inanilmaz midem bulaniyor. Ilk gebeligimdede boyle olmustu 3 aydan sonra herseye dikkat edilebiliyor zaten. Yani ben de boyle oluyor en azindanİşine karışmak gibi olmasın ama fazla değil mi canım o kadar çay kahve bebislerimiz bizim yedik ictiklerimizden besleniyorlar