2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben normalde cok fazla cay ve kahve iciyordum. Doktorum 1 fincan turk kahvesi ve 1 small boy filtre kahve icebilecegimi soyledi. Kaldi ki caydan midem bulaniyor. Onun disinda ilk uc ay saglikli beslenmek cok zor zaten. Saglikli seyler yemekten ziyade biseyler yiyebilmeye odakliyim ben cunku herseyden inanilmaz midem bulaniyor. Ilk gebeligimdede boyle olmustu 3 aydan sonra herseye dikkat edilebiliyor zaten. Yani ben de boyle oluyor en azindan
Doktorun onay vermişse sıkıntı yok o zaman canım ben hemen etkiliyor sanıyordum bir fincan da bile kestim hemen ve çok zorlanıyorum o zaman bende içeyim bir fincan :))

Ben normalde cok fazla cay ve kahve iciyordum. Doktorum 1 fincan turk kahvesi ve 1 small boy filtre kahve icebilecegimi soyledi. Kaldi ki caydan midem bulaniyor. Onun disinda ilk uc ay saglikli beslenmek cok zor zaten. Saglikli seyler yemekten ziyade biseyler yiyebilmeye odakliyim ben cunku herseyden inanilmaz midem bulaniyor. Ilk gebeligimdede boyle olmustu 3 aydan sonra herseye dikkat edilebiliyor zaten. Yani ben de boyle oluyor en azindan
Benimde bulanıyor yemek görmek istemiyorum ama benim 5+4 neden bu kadar erken yoğun başladı anlamış değilim

Kizlar bugun kontrolum vardi. Minigimin kalp atislarini duyduk piti piti atiyor ☺️ Gebelik kesesinin altinda Rahimde kanama devam ediyormus ama baya kuculmus. Igne, progestana ve yatmaya devam dedi. Onun disinda hersey yolunda cok sukur :) buda gorunen ilk resmi :)
Yaa çok tatlı maaşallah ne güzel görmüşsünüz herşeyini :emir_bebek: Sağlıkla büyüsün inşallah.. Kaç hafta kaç günlüktü canm. Bizler kalp atışı duymadık ya daha ondan meraklıyız :hangi görünür dye :)

Yaa çok tatlı maaşallah ne güzel görmüşsünüz herşeyini :emir_bebek: Sağlıkla büyüsün inşallah.. Kaç hafta kaç günlüktü canm. Bizler kalp atışı duymadık ya daha ondan meraklıyız :hangi görünür dye :)
Sat 2 aralik. Pazartesi gunu ultrasonda 6+2 demisti baska bir doktor. Bugunku doktorumda bugun icin 6+2 dedi :) yani 6,5 haftalik diyebiliriz

Merhaba kızlar yoğun kasık ağrım var normal değil mi bu durum tedirgin oluyorum aynı adet ağrısı gibi biraz artıyor 2 günde bir vericektim kanı vazgeçtim pazartesi günü giderim artık herşeyin hayırlısı evet aileye söylemeyi bende kesin kalp atışını duyayım söyleyeceğim şuan erken geliyor bana hatta 3 ay sonra ablamın düğünü var o zamana kadar bekleyeyim istiyorum ama zor gibi o kadar bekleyemem gibi herşey anlatan bir yapıda olduğum için 😂 sizler hemen mi söylediniz bekliyor musunuz hala çok heyecanlı ya🤲🥰
Ben test yaptigim anda doyledim butun dunyaya 😂

Kızlar karın bölgenizde ağrı oluyor mu böyle gaz ağrısı gibi
Evet canım benim oluyor WC ye çıkınca rahatlıyorum hatta bugün korktum dedim bu ne ağrısı acaba tuvalete çıkınca geçti yumurtayı falan omlet olarak yicem artık sabahları ve avokado yu unuttum iş yoğunlundan her gün çeyrek yiyordum sabahları iyi geliyordu

Evet canım benim oluyor WC ye çıkınca rahatlıyorum hatta bugün korktum dedim bu ne ağrısı acaba tuvalete çıkınca geçti yumurtayı falan omlet olarak yicem artık sabahları ve avokado yu unuttum iş yoğunlundan her gün çeyrek yiyordum sabahları iyi geliyordu
Canım avokado yiyorum o kadar çok yedim ki midem bulanıyor avokadodan. Biraz kabızlık filan oluyor ondan mı anlamadım. Korktum baya yarın sabahtan doktor randevum var bakalım ne olcak inşallah yarın karından görürüz kesesi göremezsek artık alttan baktıracağım

X