2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar benimde hcg Cumartesi 800 dü. Bugün dayanamadım doktora gittim. Çok minnacık kese göründü :) karından baktı

Eklentiler

• Screenshot_20230111_140840_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20230111_140840_com.whatsapp.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar size acil bisey danismam lazım hamilelik sürecinde mumbar sakatat yenir mi doktoruna danışan oldu mu uzun süredir planlamistij kayinvakidem yapacaktı yiyecektir bu cuma şuan hamileyim ve gizliyorum bu durumu nasıl içinden cikicam işin içinden hayır bide ben istedim ısrar ettim yapalım yiyelim diye ☹️şuan da da korkuyorum ya bisey olursa diye onermiyormus doktorlar

Kızlar size acil bisey danismam lazım hamilelik sürecinde mumbar sakatat yenir mi doktoruna danışan oldu mu uzun süredir planlamistij kayinvakidem yapacaktı yiyecektir bu cuma şuan hamileyim ve gizliyorum bu durumu nasıl içinden cikicam işin içinden hayır bide ben istedim ısrar ettim yapalım yiyelim diye ☹️şuan da da korkuyorum ya bisey olursa diye onermiyormus doktorlar
Sakatatlar yasak yine de sen bilirsin ben olsam risk almazdim

Piştiği için bişey olmaz bence ya

Kızlar benimde hcg Cumartesi 800 dü. Bugün dayanamadım doktora gittim. Çok minnacık kese göründü :) karından baktı
Yaa maaşallah ben de bugün gördüm kuzum aynen minicik daha :) BEnim de ctesi 1100 dü yakın bizim bıdıklar. Sİzin ne kadarlık şuan sata göre? Bir ne zaman çağırdı bir daha

Kızlar benim değerlerim içni bi yorumunuz olur mu? İlk deger 2 kat artmadı diye cok üzülmüştüm, doktorum da riskli demişti yarın gidicem inşallah. sizce nasıl şimdi?

5 ocak : 23,52
7 ocak: 39,11
9 ocak: 78,59
11 ocak: 168,00
Çok güzel canım 2 kat artmıl en sonda daha yüksek hatta güzel moralini yüksek tut tutunuyor bebişin sana

Canım ben bugün doktora gittim ciğer dahil hiç bir sakatat yok asla yasak dedi. Sen midem bozuk filan anne yapma de bir şekilde engelle :)

Ben de dayanamayıp gitmek istiyorum zaten de doktor çok net konuştu ya :) Erken gelip göremeyince üzülüyor hamileler bebek etkileniyor deyince bir dursam mı dedim :) Bir de eşim çok gitmeye karşı ultrasonun zararsız olduğunu anlatamadım :KK43:
canım bişey sorcam benim bugün karnıma kramp girdi sanki birkaç saniye sende de böyle ağrılar oluyor mu

5+0 dedi. :)) 2 hafta sonra çağırdı. Kese çok küçük geldi gözüme sizinki nasıl peki
Evet bende şok oldum içinde bebek görünüyor mu dedim hayır daha çok küçük dedi. Herşeyi normal güzel yere yerleşmiş dedi. Ama şubat başında çağırdı:KK43: O zaman her şeyi tam görürüz öncesinde acele etme dedi. Bende nasıl dayancam bilmem Benimde 5+1 bu arada

canım bişey sorcam benim bugün karnıma kramp girdi sanki birkaç saniye sende de böyle ağrılar oluyor mu
Benim kasıklarımda oluyor. İşten eve gidince artıyor bazı günler daha çok oluyor. Sordum doktora ayakta fazla kalma dedi. Ayaklarını uzat gün içinde dedi. 3 ay bunlar olur dedi.

Evet bende şok oldum içinde bebek görünüyor mu dedim hayır daha çok küçük dedi. Herşeyi normal güzel yere yerleşmiş dedi. Ama şubat başında çağırdı:KK43: O zaman her şeyi tam görürüz öncesinde acele etme dedi. Bende nasıl dayancam bilmem Benimde 5+1 bu arada
ne kötüsünüz benim randevum yarın dayanamayıp şimdi gitcem nasıl canım çekti. şaka bir Allah bağışlasın kuzularınızı

Benim kasıklarımda oluyor. İşten eve gidince artıyor bazı günler daha çok oluyor. Sordum doktora ayakta fazla kalma dedi. Ayaklarını uzat gün içinde dedi. 3 ay bunlar olur dedi.
bugün çok kötü oldum öyle uzun sürmedi ama korktum

X