Benim de bugün verdiğim kani erken vermek zorunda kaldim bende öğretmenim çalışıyorum 44 saat arayla vermiş oldum demekki 4 saat daha geç verseymisim 100 kusur olurmuş neyse önemli olan iki katı olmasıydı olmuş cok şükürCanım şu şekilde verdim normalde dikkat etmek gerekiyormuş ama ben avukatım o saatte duruşmam olduğu için biraz önce vermek zorunda kaldım 46 saatte ara ile verdim yani
Maşallah maşallah böyle ilerlesinler hep darısı kalp atışına kese görmeye olsun aminnBenimki de her gün %66 oranında yükseliyormuş canım çok iyi dedi doktorum maşallah inşallah hayırlı haberler almaya devam ederiz
Amin hepimiz için canım benimMaşallah maşallah böyle ilerlesinler hep darısı kalp atışına kese görmeye olsun aminn
Valla canım ben ilk 3 aylık dönem bittikten sonra başlamayı düşünüyorum o zamana kadar sadece internetten arada bakıyorum neler var diyeSevgili annişlerim grubu aktiflestirelim mi biraz diger gruplar dehşet sohbet muhabbet kaynaşma varilk soru b3nden gelsin o zaman.. bebislere alışverişe başlamayı ne zamana bırakıyorsunuz hemen almaya başlayan da var doğuma yakın alan da var
Ben gebelik yokken cinsiyetsiz şeyleri almaya başlamıştım görünce dayanamıyorum eşim de çok kızıyor önce sağlıkla.olsun ilerlesin sonra alırız diyeValla canım ben ilk 3 aylık dönem bittikten sonra başlamayı düşünüyorum o zamana kadar sadece internetten arada bakıyorum neler var diye
Ben sanırım beklerim bir süre daha, cinsiyetini öğrendikten sonra başlarım yavaş yavaş bir şeyler almaya. Şimdiden bebek arabalarını araştırmaya başladım bile ama, ne gibi özellikleri var falan önden bir fikrim olsun diyeSevgili annişlerim grubu aktiflestirelim mi biraz diger gruplar dehşet sohbet muhabbet kaynaşma varilk soru b3nden gelsin o zaman.. bebislere alışverişe başlamayı ne zamana bırakıyorsunuz hemen almaya başlayan da var doğuma yakın alan da var
Ben 6 ay geçince başlarım ufaktan Allah izin verirseSevgili annişlerim grubu aktiflestirelim mi biraz diger gruplar dehşet sohbet muhabbet kaynaşma varilk soru b3nden gelsin o zaman.. bebislere alışverişe başlamayı ne zamana bırakıyorsunuz hemen almaya başlayan da var doğuma yakın alan da var
Ben o kadar dayanamam galibaBen 6 ay geçince başlarım ufaktan Allah izin verirse
Bende yarın gideceğim. 5+1 yarın. kalp görünmüyor daha dimi?5 haftalık
aa benim de bugün 5+0 aynıyız sizinle :) Ben de yarın sabah gidicem bakalım inşallah görürüzzzOy maşallah canımbende perşembe gideceğim doktora kaç haftalık. Ben bugün 5+0
Kalp atışı daha duyulmuyormuş dimi canım ? Ben de yarın gidecem ya acaba duyulur mu diye heycan var :)Gözükür sizin de o zaman 5+6 yazıyor kağıtta sata göre 5+3 tu
Belki bende ama en erken 3 ayın geçmesini beklerimBen o kadar dayanamam galiba
ben 1100 gördüm bıraktım. 4 kere verdim:) Doktora mesaj attım haftaya gel demişti ona göre randevu aldım. 2bini geçince görünüyor kese diye biliyorum. Ona göre hesap edebilirsinz. Ben hemen kan vermeyi kesmedim çünkü ya artış az olur da ben fark etmezsem diye korktum. Az olursa belki doktor ileç verir filan diye. Bine çıkana kadar verdim.Mantıklı. Benimde bugünle birlikte iki defa vermiş olucam yüksek görüp öyle bırakmak istiyorum inşallahh yükselmiştir birde doktora hemen mi gittin yoksa biraz daha bekleyip mi gideceksin
Bende binleri görünce bırakıyim o zaman doktorla iletişime geçerimben 1100 gördüm bıraktım. 4 kere verdim:) Doktora mesaj attım haftaya gel demişti ona göre randevu aldım. 2bini geçince görünüyor kese diye biliyorum. Ona göre hesap edebilirsinz. Ben hemen kan vermeyi kesmedim çünkü ya artış az olur da ben fark etmezsem diye korktum. Az olursa belki doktor ileç verir filan diye. Bine çıkana kadar verdim.
aynı saatte vermesen de ona göre yorumlarsın canım çünkü her saat değişiyor değer. Diyelim 1. sabah verdin 10 2 gün sonra sabah 20 olmalı ama sen sabah değilde akşam verdiğinde 20 den yüksekse tamamdır.Çok soruyorum kusura bakma canımheyecannn 2 güne bir kan veriyorsunuz ya verdiğiniz gün saatkerin aynı olmasına dikkat ederek mi verdn yoksa herhangi bir saatte mi veriyosun
Evet en azından cinsiyet belli olana kadarBelki bende ama en erken 3 ayın geçmesini beklerim
Tamam canim teşekkür ederimaynı saatte vermesen de ona göre yorumlarsın canım çünkü her saat değişiyor değer. Diyelim 1. sabah verdin 10 2 gün sonra sabah 20 olmalı ama sen sabah değilde akşam verdiğinde 20 den yüksekse tamamdır.
Ben 25le öğrendim yani çok küçüktü o nedenle 4 kere verdim. En son ctesi verdim. 2 gün sonra ptesi vermem lazımdı. Hadi zaten çarşamba doktora gitçem diye vermedim. Ama ne yaptım İdrar :) Vermediğim günler idrar testiyle koyulaşma takip ettim :):) GEçen ay 10lu test almıştım internetten her ay lazım oluyor nasılsa diye :) Böyle kullanmak nasip oldu.Bende binleri görünce bırakıyim o zaman doktorla iletişime geçerim