2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Arkadaşlar merhaba. Benim son adet tarihim 15 aralıktan 20 aralığa kadardı. Sonra 26 aralıkta çatlatma iğnem vuruldu ve 28 aralıkta aşılama işlemi yaptırdım. Reglimin gelmesine 4 gün var ama bugün silik çizgi görünce doktorum kan ver dedi ve kan değerim 51.22 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğim nasipse
Benim hamileliğim kaç hafta oluyor şimdi bi türlü hesaplayamadım

Selam hoşgeldin canım, aşılama olunca aşılama olduğu gün mü oluyor vallahi bilemedim normalde son adet gördüğün tarih baz alınıyor

Merhaba arkadaşlar dünden beri yumurtlama zamanındaki gibi akıntım başladı. Normal mi acaba? 2. Gebeliğim ama aradan 9 yıl geçince herşeyi unutmuşum. Ve sabaha karşı bulantım oluyor çok erken değil mi?

2022 Mart annelerinden 2023 Eylül annelerine selam 9 aylık oğlum var, kasım ayında doğumdan sonra ilk defa adet olmuştum. Aralık sonuna doğru hamile kaldığımı öğrendim. Merha

Normal bir durum bence kimisinde bulantı hiç olmazken kimisi doguma gidene kadar kusarmis endişe etmeyin

Merhaba çok normal benim de aynı şekilde doktorum çok normal olduğunu hatta doğuma kadar bile devam edebileceğini söyledi. Şeffaf ve kokusuz ise sıkıntı yok ama yeşil ya da sarı kokulu ise doktora gitmeniz gerekiyor idrar yolu enfeksiyonu olabilirmiş ki bunun da çok normal olduğunu söyledi doktorum

Merhaba bugün doktora gittiniz mi keseyi görmek için D demdamla

Ayrıca kimler hangi gün gidecek??
Malesef benim daha Cook doktor bı 12sinde çağırdı rahim kalinligina bakmak için sonrada kese ve kalp atışını duymak için 24unde gelmem gerektiğini söyledi inşallah 12sinde gittiğimde keseyi görebiliriz senin ne zaman ?

Ben bu perşembe gitmeyi düşünüyorum. Sizin hcg en son kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…