Merhaba hoş geldinn2022 Mart annelerinden 2023 Eylül annelerineselam 9 aylık oğlum var, kasım ayında doğumdan sonra ilk defa adet olmuştum. Aralık sonuna doğru hamile kaldığımı öğrendim. Merhaba kızlar
Hoş buldumMerhaba hoş geldinn
Bende onu bilemedim canım, internette baktım değerimi göre 2-3 haftalık diyor ama daha aşılama yapılalı 11 gün olmuştuSelam hoşgeldin canım, aşılama olunca aşılama olduğu gün mü oluyor vallahi bilemedim normalde son adet gördüğün tarih baz alınıyor
Bence şimdi sende son adet tarihini baz alarak hesapla sonuçta bizlerinde öyle ne zaman döllendi bilemeyiz daha sonra netleşiyor ultrasonda diye biliyorumBende onu bilemedim canım, internette baktım değerimi göre 2-3 haftalık diyor ama daha aşılama yapılalı 11 gün olmuştu
Aynen en mantıklısı o olacak sanırımBence şimdi sende son adet tarihini baz alarak hesapla sonuçta bizlerinde öyle ne zaman döllendi bilemeyiz daha sonra netleşiyor ultrasonda diye biliyorum
2022 Mart annelerinden 2023 Eylül annelerineselam 9 aylık oğlum var, kasım ayında doğumdan sonra ilk defa adet olmuştum. Aralık sonuna doğru hamile kaldığımı öğrendim. Merha
Normal bir durum bence kimisinde bulantı hiç olmazken kimisi doguma gidene kadar kusarmis endişe etmeyinMerhaba arkadaşlar dünden beri yumurtlama zamanındaki gibi akıntım başladı. Normal mi acaba? 2. Gebeliğim ama aradan 9 yıl geçince herşeyi unutmuşum. Ve sabaha karşı bulantım oluyor çok erken değil mi?
Merhaba bende aranıza yeni katıldımMerhaba kızlar bugün itibariyle aranıza bende katıldım
Hoş geldiniz canimmMerhaba bende aranıza yeni katıldım
Merhaba bende aranıza yeni katıldım
Hoşbuldukkk ayy amin inşallaahhHoş geldiniz canimmsağlıkla al bebisini kucağına
Merhaba çok normal benim de aynı şekildeMerhaba arkadaşlar dünden beri yumurtlama zamanındaki gibi akıntım başladı. Normal mi acaba? 2. Gebeliğim ama aradan 9 yıl geçince herşeyi unutmuşum. Ve sabaha karşı bulantım oluyor çok erken değil mi?
Merhabaaa hoş geldin hayırlı olsunMerhaba bende aranıza yeni katıldım
Malesef benim daha Cook
Ben bu perşembe gitmeyi düşünüyorum. Sizin hcg en son kaçtıMalesef benim daha Cookdoktor bı 12sinde çağırdı rahim kalinligina bakmak için sonrada kese ve kalp atışını duymak için 24unde gelmem gerektiğini söyledi inşallah 12sinde gittiğimde keseyi görebiliriz senin ne zaman ?
Ben kısmetse yarın gideceğim canım
Karından görüldü kese ama bn baya su ictim sıkışık gitmistim sizin kac haftaNormal ultrason ile mi gördü alttan muayene ilemi. Benim beta hcg 2750 ama göremedik keseyi
Canım ne zaman gittin sen ben yarın 6+0 olucamKarından görüldü kese ama bn baya su ictim sıkışık gitmistim sizin kac hafta