Geçmiş olsun canımCanım size de çok geçmiş olsun ah bu yavrular tahlil zamanı asla yapmazlarbizde aynıyız idrar tahlili asla veremiyoruz daha çok ağlaya ağlaya eve geliyoruz enterogermina bize hep iyi geliyordu ama bu sefer durduramadı reflor da antibiyotik ile yazmışlardı aldım ama 1 kere kullanmistim galiba bunu şasesi ile veriyorsun ya kolay geliyor şuan bizim çok şükür geçti 20 gün gerçekten çok uzunmus canım zor gunler yasamissiniz, hastaneler full hep ishal kusma halsizlik nasıl bir mikropsa ben kolay kolay hasta olmam yıkıldık resmen benim vuruldugum Igne yüzünden çocuk kusma ishal yaşadı bence üstelik doktorun bana yazdığı ilaçlar da emziren birine uygun değil Allah'tan içmedim aman kizlar kendinize dikkat edin
By by damlayı buzdolabına koydun demi açınca? Bende kızıma almıştım uykuda işitme testi için sonra kullanmadım çok masum şeyler değilKızlar selam bir şey soracağım .. şimdi benimki 13 aylık doğduğundan beri uyumuyor neredeyse geceleri .. doktorumuz by by damla verdi ama bizde işe yaramadı
Sonra dedi ki melatonin diye bir ilaçtan(bitkisel) bahsettiler ama ben pek emin olamadım korktum açıkçası …
Siz ne düşünüyorsunuz acaba merak ettim ?
Yoo koymadım demedi ki öyle şeyler doktor . Mutfakta kaldı serin yerdeydi ama . Valla 13 aylığız hala uyumuyoruz ne yapacağımı şaşırdımBy by damlayı buzdolabına koydun demi açınca? Bende kızıma almıştım uykuda işitme testi için sonra kullanmadım çok masum şeyler değil
Üzerini bi oku bakalım yazması lazım. Yazmıyorsa sıkıntı yok. Bu arada doktorun kullan demiş madem çaresiz kalınca ver arada kuzenim iki çocuğunda da kullandı onlarda asla uyumuyordu. Yatmadan yoğurt süt verdin mi onlarda uyku yaparmışYoo koymadım demedi ki öyle şeyler doktor . Mutfakta kaldı serin yerdeydi ama . Valla 13 aylığız hala uyumuyoruz ne yapacağımı şaşırdımkazara uyursa 1 gece o işte ayda 1..
Ay masum şeyler değilse kullanmam bitkisel dedi falan ama bilemedim .
Bir şey yazmıyor ben korkudan almadım by by işine yaramayınca almadım .. 1 yıl hiç uyumuyorum desem yeridir . Üstüne hastaneye kaldırılmam cabasıÜzerini bi oku bakalım yazması lazım. Yazmıyorsa sıkıntı yok. Bu arada doktorun kullan demiş madem çaresiz kalınca ver arada kuzenim iki çocuğunda da kullandı onlarda asla uyumuyordu. Yatmadan yoğurt süt verdin mi onlarda uyku yaparmış
Tabi canı sağ olsunBir şey yazmıyor ben korkudan almadım by by işine yaramayınca almadım .. 1 yıl hiç uyumuyorum desem yeridir . Üstüne hastaneye kaldırılmam cabasıcanı sağolsun yavrumun , iyi olsun da..
yatmadan yoğurt veriyorum yani şöyle aslında . Yatmadan 1,5 saat önce gece maması yiyor , yatarken beni emiyor . Yatıyoruz ama yarım saatte 1 , 1 saatte 1 kalkıyor ..
ne yapacağımı şaşırdım …
Calpol veriyorum arada ama sık sık vermekte işe yaramaz sonuçta . Verdiğim zamanlar da da uyumuyor hatta dolveni bile denedimTabi canı sağ olsunbi yeri mi ağrıyor dicem de hep böyle diyosun sen yinede calpol ver arada bi ölçek. Geçmiş olsun hastaneye neden kaldırıldın
O kesinlikle şaşmıyor ya, büyük kızımda acıbadem kozyatağı önünde 1 gün boyunca arabada pineklemistik tahlil için. Arabada yok bizim kardeşimin izin gününde her gaz çıkmasına heyecan yapıp en son akşam döndük çocuk o gün kaka yapmadı. Ertesi gün babası taksiyle yetiştirdi mesafe nedeniyle hatırı sayılır bir parayı taksiye ödeyerekCanım size de çok geçmiş olsun ah bu yavrular tahlil zamanı asla yapmazlarbizde aynıyız idrar tahlili asla veremiyoruz daha çok ağlaya ağlaya eve geliyoruz enterogermina bize hep iyi geliyordu ama bu sefer durduramadı reflor da antibiyotik ile yazmışlardı aldım ama 1 kere kullanmistim galiba bunu şasesi ile veriyorsun ya kolay geliyor şuan bizim çok şükür geçti 20 gün gerçekten çok uzunmus canım zor gunler yasamissiniz, hastaneler full hep ishal kusma halsizlik nasıl bir mikropsa ben kolay kolay hasta olmam yıkıldık resmen benim vuruldugum Igne yüzünden çocuk kusma ishal yaşadı bence üstelik doktorun bana yazdığı ilaçlar da emziren birine uygun değil Allah'tan içmedim aman kizlar kendinize dikkat edin
Büyük kızım o kadar uyumuyordu ki 1 saat uykuyla ise giderdim. Hepsi geçiyor emzirmeyi kesince uyuyorlarCalpol veriyorum arada ama sık sık vermekte işe yaramaz sonuçta . Verdiğim zamanlar da da uyumuyor hatta dolveni bile denedimyok sanmam her gece her gece bi yeri ağrısın .
Uykusuzluktan vucudum artık kaldırmıyormuş . Bedenim ve zihnim kendimi yenilemiyormuş . Çoğunlukla bitkin ve halsiz hissediyorum zaten . Vitamin takviyesi yapılıyor genelde .. Annem ve eşim sayesinde Gündüzleri uyuyorum bazen ama etki etmiyormuş . Geceleri bazen eşim bakıyor yada annem ama onlar da da bizim oğlan durmuyor . Gene uykum sizlere ömür
Doktor kendisi söyledi halimi görünce eşim de dedi ya yardımcı olun 6 ay düzelir dediler olmadı 1 yaş düzelir dediler olmadı hayır kendisi de uyumuyor nasıl böyle enerjik dedik doktor by by verdi ama işe yaramadı .. sersem yapıyor ama uyumuyor Çakır keyfisonra melatonin dedi ama ben de korktum açıkçası . Sizde yan etkileri var dediniz aman neyse düzelir eninde sonunda yaa …
Ya kıyamam uyumayan ve yemeyen çocuk çok zor huy etmiş kendine demekki minik kuzuCalpol veriyorum arada ama sık sık vermekte işe yaramaz sonuçta . Verdiğim zamanlar da da uyumuyor hatta dolveni bile denedimyok sanmam her gece her gece bi yeri ağrısın .
Uykusuzluktan vucudum artık kaldırmıyormuş . Bedenim ve zihnim kendimi yenilemiyormuş . Çoğunlukla bitkin ve halsiz hissediyorum zaten . Vitamin takviyesi yapılıyor genelde .. Annem ve eşim sayesinde Gündüzleri uyuyorum bazen ama etki etmiyormuş . Geceleri bazen eşim bakıyor yada annem ama onlar da da bizim oğlan durmuyor . Gene uykum sizlere ömür
Doktor kendisi söyledi halimi görünce eşim de dedi ya yardımcı olun 6 ay düzelir dediler olmadı 1 yaş düzelir dediler olmadı hayır kendisi de uyumuyor nasıl böyle enerjik dedik doktor by by verdi ama işe yaramadı .. sersem yapıyor ama uyumuyor Çakır keyfisonra melatonin dedi ama ben de korktum açıkçası . Sizde yan etkileri var dediniz aman neyse düzelir eninde sonunda yaa …
Canım çok sağol size de çok geçmiş olsun biz de haftaya 1 yaş asilarimizi olacağız hastalıklardan olamadikO kesinlikle şaşmıyor ya, büyük kızımda acıbadem kozyatağı önünde 1 gün boyunca arabada pineklemistik tahlil için. Arabada yok bizim kardeşimin izin gününde her gaz çıkmasına heyecan yapıp en son akşam döndük çocuk o gün kaka yapmadı. Ertesi gün babası taksiyle yetiştirdi mesafe nedeniyle hatırı sayılır bir parayı taksiye ödeyerekçok geçmiş olsun bu arada benim hatunların ikisi de yine hasta. 1 yaş aşısını yaptırmadım hala toparlayamıyor ablası yüzünden
Bir şey yazmıyor ben korkudan almadım by by işine yaramayınca almadım .. 1 yıl hiç uyumuyorum desem yeridir . Üstüne hastaneye kaldırılmam cabasıcanı sağolsun yavrumun , iyi olsun da..
yatmadan yoğurt veriyorum yani şöyle aslında . Yatmadan 1,5 saat önce gece maması yiyor , yatarken beni emiyor . Yatıyoruz ama yarım saatte 1 , 1 saatte 1 kalkıyor ..
ne yapacağımı şaşırdım …
Bu uyku konusu bizim de aynı her saat uyanıyoruz hatta 2 saat uyusak sasiriyorum bende emzirme bitince uyuyor diye duydum şuan zaten 1 yaşı geçtik doktor demişti artık gece emzirmek yok ama çok ağlıyor ne yapacağımBüyük kızım o kadar uyumuyordu ki 1 saat uykuyla ise giderdim. Hepsi geçiyor emzirmeyi kesince uyuyorlar
Çok zor bir durum gündüz uykuları nasıl uyutmasan mi acaba denemişsindir belki ama
Büyük kızım o kadar uyumuyordu ki 1 saat uykuyla ise giderdim. Hepsi geçiyor emzirmeyi kesince uyuyorlar
Gündüz uyutmadım denedim tabi ama küçük olduğundan dayanamıyor ki daha ..Ya kıyamam uyumayan ve yemeyen çocuk çok zor huy etmiş kendine demekki minik kuzudüzelir Allahın izniyle melatonini bilmiyorum bi kaç tane ilaç biliyorum ama buradan yazmam doğru olmaz gündüz uykusunu erkene çek ve 3 buçuktan sonra asla uyutma akşama doğru uyuyunca da uyumuyorlar ya da nazar falanda olabilir dua falan okutun varsa bildiğiniz hoca falan.
Ya gerçekten bilmiyorumCanım çok sağol size de çok geçmiş olsun biz de haftaya 1 yaş asilarimizi olacağız hastalıklardan olamadik
Bu uyku konusu bizim de aynı her saat uyanıyoruz hatta 2 saat uyusak sasiriyorum bende emzirme bitince uyuyor diye duydum şuan zaten 1 yaşı geçtik doktor demişti artık gece emzirmek yok ama çok ağlıyor ne yapacağım
Ben hamileliğimden beri uykusuzumama dediğin gibi canları sağolsun geçen hastalandim ölüyordum ama yavrum kusunca benim hastalık bitti anne olmak bambaşka bir şey ya..
Biz zaten seninle hep ayniydik gecelerin adamı bunlar , ilk dogdugumuzda tamamen ters yaşıyorduk işe başlayınca ne yapacagim diye korkuyordum erken uyumaya başladı ama hep kalkıyor bir de şu ara ağlamalar moda oldu
Ben de doktora dedim geceleri uykusuzuz neden böyle farklı oluyor net bir cevabı olamadı çocuktan çocuğa değişir öyle tanıdıklarım var ki akşam 7 de yatıp sabah 8 de 9 larda kalkıyor ya bu kadar değil asla ama en azından 3 saatte kalkalımiş yerinde 1 den sonra ben iptal
Merhaba canım bebeğin kaç kilo eğer çok düşük kilodaysa doktorun kalorili mamada yazabilir raporla.Meraba kizlar,bişey soracaktım benim kızın kilo sorunu var, bende bu kutularin içinde satılan devam sutlerinden almaya başladım. Sizde veriyor musunuz? Devam sütü yerine normal pastörize inek sütü mü versem daha iyi ?
[/QUOTE]8 kilo ,13 aylık ne kadar üzerine dussemde aldiramiyorum, herşeyi de yemiyor , yedirdigimde de afedersiniz sürekli tuvaletini yapıyor.