2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bende asiyla alakasi olduguna inanmak istemiyorum ki zaten asi karsiti degilim ama surada hepimizin bebekleri yasit, acaba diger annelerde bizle ayni durumda mi diye merak etim bende.
Anladım canım ondan demedim bana mantıksız geldi sadece ..
biz daha devlet aşılarını olmadık Berke hasta olduğundan hemşiremiz erteledi . İyileşince yapalım şuan hala hasta dedi zorlamayalım dedi ..
bir şey olursa söylerim olduktan sonra

Kızlar diş için YouTube de görmüş eşim ..

Sarımsak zeytinyağı karanfil buzdolabında beklet..
çok iyi geliyor diş ağrısına . Bu gece denedim yatmadan önce bi yaptım bi de gece uyandı 1de yaptım valla şimdi kalktı Allahım ne güzel

Cnm bizim de iki üst dis arası açık doktor birşey demedi ama ben başka bir doktora daha götüreceğim,göz kontrolü de 9.ayda ben şüphelenip götürdüm ama 1 yaş sonrası gelin bir şey yok dendi onu da tekrar götüreceğim hafif sabit kalıyor bazen bütün gün ben yanındayim doktorların bazen gözünden kaçabilir

Canimm Rabbim yaşatmasın çok zor yemin ederim hala gözümün önüne o an geliyor kendimi tutamayıp ağlıyorum sizinki daha da zor geçmiş Allah yavrularımızı korusun

Merhaba. Benım bebeğim de 5 aylık yapısıklık var . Doktor o kremi verdi. Elime nohut kadar alıp sadece sürecek miyim yoksa açmaya mı calısacagım acaba? Sizin gectı mı kremle?

Bizimki asla örtmez üstünü zaten ama battaniyesiz uyumaz. Ben uyku tulumları kirlenince kalın bi tane terletmeyecek kalınlıkta tabi hırka ya da yelek giydiriyorum altına iki kat pijama çok soğuksa çorap araştırmalara göre çorapla çocuklar uykuda daha rahat edermiş ayağı haif üşüse uykusu bozulurmuş

Merhaba. Benım bebeğim de 5 aylık yapısıklık var . Doktor o kremi verdi. Elime nohut kadar alıp sadece sürecek miyim yoksa açmaya mı calısacagım acaba? Sizin gectı mı kremle?
Bizim geçti kremi belli bir süre kullandık ama her alt değişiminde ben elimle hep gerdirdim kontrol ettim o dönem, doktorda öyle yapın demişti. 7. Ayda falan birşey kalmamıştı. Geçiyor korkmayın

Önceliklw çok geçmiş olsun ben dolvwm ve calpol konusunda dönüşümlü veriliyor dirençli ateş halinde diye biliyorum ama fayda zarar kısmına ilişkin bi bilgim yok
D vitamini kesilmiyor diye biliyorum yaz kış devam edşyor sanırım 5 yasa kadar o nedenle bence mutlaka sor
Aile hekimliği 4 aylıkken göz kontrolü istemişti girmemiz gerekiyor buraya diye goturmustum takiplş oldugu hastane yine istiyor yine götürcem ben bi sıkıntı olmamasjna rağmen
Kızımın da ust yanlardan biri gerçekten cok zor cıktı digeri hemen cıktı yavas olabiliyor diye biliyorum ama ne kadar zamandır oyle belki bi diş hekiminden gorus almak iyi olabilir
Aşı kızıma bişey yapmadı daha dogrusu evet gwce uyanmaları arttı yanımızda kalmak istiyor vs ama ben bunları 1 yas bagımsızlıgına baglıyorum yavas yavas hareketleniyolar ve bi yandan ozgur olmak isterken diğer yandan bu onları ürkütüyor diye okumustum

Calpol+Dolven donusumlu veriliyordu evet yani ben yanlis anlamis da olabilirim bana yapılan uyariyi ama bu sekilde kullanmanin (ozetle) artik onerilmedigini anlatmislardi bana.

Simdi yarin baska bir cocuk hastaliklari ve goz doktoruyla randevumuz var, dis, d vitamini vs konularini ona da soracagim, goz muayenesini de yaptıracagim, sanirim Ilay'in ozel durumundan oturu goz tekrar istendi bizden, hos orda da hicbir sey cikmadi ama takipliyiz hala.

Aşı konusunda zaten asla asi karsiti degilim ama benzer seyler yasadiklarini iddia ettikleri icin sizlerde durumlar nasil diye sorayim istedim.

Ilay bana oyle yapisti ki ozgurlesmek suraya dursun tuvaletteyken dahi meme diye ortaligi birbirine katiyor, kucagimdan birakmaya calistigimda kendini geriye atip ciglik cigliga bagiriyor, ağlıyor yani cidden agliyor gozlerindan koca koca damlalar bosaliyor

Çok teşekkürler

Ben hasta oldum benden geçti sanırım gece acillik oldum salgın varmış zaten enterogermina verdim bugün daha iyi kusma olmadı ama ishal devam
Çok geçmiş olsun canım entoragermina bizde hiç işe yaramamıştı, sonra maflor aldım oda iyi gelmedi en son artık doktora götürdüm kaka tahlilleri kanları temiz çıktı ben antibiyotik içtiğim için sütümle bağırsak dengesi bozulmuş birde plesebo etkisi midir nedir 20 gün boyınca geçmeyen ishal o gün doktıra gittik geldik dr reflor dene birde dedi reflor aldım vermeme fırsat olmadan çocuğun ishali o gün durmuştu şaka gibi:) bu ara tekrar başladı ishal gibi sık değil ama 2 3 kez dolu dolu sulu kaka yapıyo bu hafta içi götürdüm dr sorun olmaz normal dedi tekrar kaka tahlili istedi ama sıpa yine o gün hastanede hiç kaka yapmadı. Bizde bi daha uğraşmadık İnşaAllah gerek kalmaz

Canım size de çok geçmiş olsun ah bu yavrular tahlil zamanı asla yapmazlar bizde aynıyız idrar tahlili asla veremiyoruz daha çok ağlaya ağlaya eve geliyoruz enterogermina bize hep iyi geliyordu ama bu sefer durduramadı reflor da antibiyotik ile yazmışlardı aldım ama 1 kere kullanmistim galiba bunu şasesi ile veriyorsun ya kolay geliyor şuan bizim çok şükür geçti 20 gün gerçekten çok uzunmus canım zor gunler yasamissiniz, hastaneler full hep ishal kusma halsizlik nasıl bir mikropsa ben kolay kolay hasta olmam yıkıldık resmen benim vuruldugum Igne yüzünden çocuk kusma ishal yaşadı bence üstelik doktorun bana yazdığı ilaçlar da emziren birine uygun değil Allah'tan içmedim aman kizlar kendinize dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…