Valla ben 2 kez konustum, bir kez anneyle bir kez babayla.
Hatta dun aksam soyle birsey oldu, kizim, bu kiz cocugu ve 3 tane erkek cocugu parkta oynuyorlardi, ben haric herkes dedikodu yapip cay iciyordu ben cocuklarin basindaydim. Zaten kendimi kres annesi gibi hissetmeye basladim artik, resmen tum park anneleri ustume yikmis durumda cocuklari herneyse, bu bahsettiğim kiz cocugu oglanlardan biriyle oyuncak kavgasi sonucu ofke krizi gecirmeye basladi, annesi hic dedikodusunu birakmadan devam etti.
Ofke krizi sirasinda cocuk yine ayakkabilarini cikardi, etrafi kirip dokmeye, bagirarak aglamaya basladi, ben ve benim buyuk kizim cocugu sakinlestirmeye ugrastik, annesi hic orali olmadi. Parkimiz site icinde ama caddeye de cikisi var, bu kiz cadde cikisina dogru ayakkabisiz kostu, caddeye cikti, caddeden otobus de geciyor, ben cocugun adiyla bagirmaya basladim ama pesinden kosamadim hem buyuk hem kucuk kizimla birlikteydim cunku, annesine seslendim tam olarak 4.kez seslendigimde zahmet edip kalkti, cocugu caddenin karsisindan alip parka geri getirdi, sakinlestirmeye calismadi ve yerine oturup dedikodusuna devam etti, benim kizim ona oyuncaklarini vermeye çalışmak suretiyle sakinlestirmeye ugrasti, hatta tekme yedi, ben de bu sebeple artik annesine bagirdim.
Ya cocugun burda ofke nobeti geciriyor, caddeye kaciyor, baska cocuklari dovuyor, kizinin akrani olan kizim bi saattir arkadaşını sakinlestirmeye calisiyor, umrunda degil dedim.
Ve afedersiniz annesi agzima si*ti. Sonrada hayret bisey diye aldi cocugunu kolundan cekistire cekistire ortami terketti.
Simdi 2 kez destek onerisinde bulundugum anne bana dun boyle yapinca bana artik mok yemek dusuyor, diye dusunup kendimi geri cektim ne yapayim...