- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Canım seni burdaki herkes çok iyi anlıyor çünkü bizim de böyle hissettiğimiz dönemler çok. Ben de Bolu'da tekim eşim ve ben dışında kimsemiz yok. Zaman zaman aynı döngüde boğulmuş hissediyorum ve Ankara'ya ailemin yanına kaçıyorum öyle iyi geliyor ki bebeğime de eşime de bana da.Kızlar size bir şey soracağım . Dönemim geldi ondan mıdır bilmiyorum ama . Ben bu aralar çok garibim sürekli yalnız kaldım diye ağlıyorum . Sabahtan akşama kadar bebeğimleyim klasik ev işi . Ye içir yatır iş yap ortalığı topla.. Allahım bitmek bilmeyen işler diyorum ağlıyorum . Beni yadırgamayın Allahım bu çocuk yüzünden hayatım yok olmuş gibi geliyor tabi ki oğlum ama ağladığı zaman krize girdiği zaman sinirleniyorum bir şey yapmıyorum tabi ama .. Hayatım boşa gidiyor gibi geliyor
Bir de başımıza çok kötü bir olay gelmişti, kızımın boğazına portakal kaçmış tam tikanma yaşamış ve son saniyede eşimin son bir hamlesiyle hayata dönmüştü, o günden sonra bakış açım çok değişti. Gece milyon kez uyanıyor hep sevgiyle sabırla kucakliyorum sağlığına bin şükür yeter ki canı yerinde olsun da gecelerim gunduzlerim feda olsun diyorum.
O kadar kiymetliymis ki canlı kanlı bir şekilde yanımızda yamacimizda olmaları, ağlamaları, huysuzluklari. Hepsi geçecek, karşılıklı kahve içtiğimiz tatlı tatlı sohbet ettiğimiz günler gelecek inşallah