2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
İyi ya aynı hala bişeyleri yoluna koyamadım kendi programımda ama kızım iyi

Ya acaba linada yutkunma ile ilgili bişey mi var daha bebekken de birkaç şey yazmıstın sanki hiç soyledin mi doktora

C vitaminine de dikkat ediyorsun diye tahmin ediyorum ama belki genetiktir?
Kuzum emerken yada yemek yerken bi sorun yok sadece su içince genzine kaçıyo

Bayıla bayila yemiyor yumurtayı
Ben de yulafın içine falan katıyorum artık
Biz bestirondan devam, 25 damla ver dedi doktor
Bende ilk başlarda yumurtanın tadını bilsin haşlanmış Bi şekilde veriyordum ilk başlarda güzel yedi sonra yememeye başladı bende muzla ezip veriyorum ya da pirinç mamasıyla falan yumurta yediği gün içim rahat oluyo

Bende ilk başlarda yumurtanın tadını bilsin haşlanmış Bi şekilde veriyordum ilk başlarda güzel yedi sonra yememeye başladı bende muzla ezip veriyorum ya da pirinç mamasıyla falan yumurta yediği gün içim rahat oluyo
Evet alıştırmak uğruna yumurtasız bırakmak istemiyorum ben de. İlerde sever elbet bizden göre gore 🙏🏻

Munchkin suluğu dediğin şu asla damlatmayan ve nereden tutarsa tutsun içebildiği mi? Onu çekerken ben bile zorlanıyorum 😅 bulutta pek başarılı değil içme konusunda. Sen nasıl alıştırdın arkadaşım?
Kuzum dener denemez çekti içiyo ama sorun şuki çok sık genzine kaçıyo öksürüyor bazende öksürük tutunca kusuyo bizde bu sorunu aşamadık malesef

Kızlar mamajoonun suluğu da çok güzel boğazına kaçırmıyor avent aldım ama asla içemedi çocuk eskiden kalma Bi mamajoonun başlığı vardı onu avente taktım daha güzel içiyo artı chicconun wellbeing biberon emzikleriylede rahat içiyorlar her biberona uyuyor ben 0 ay alıyorım

Cnm şöyleki karatma oerde aldım 6.ay gibi ben işte aynı rutinle cama gidyoruz iyi geceler diyoruz perdeyi kapatıyoruz karanlık olunca kucağımda dik bi şklde direk kafasını koyuyo omzuma
Ayına göre uyku saatlerine dikkat ediyorum sıkı bi şekilde bu uykuya gçişi baya etkiliyo
Bu şeklde 5 dk içinde mayşıyo kucağmda birz sırtını pışpışlıyprum dik bi şekilde sonra iyice dalmadn mayışmış olarak yatağa koyuyorum bazen dalıyo dalmadığı noktada sırtını pışpışlıyorum kısa sürede dalmış oluyo
Eskiye nazaran daha iyi diyebilirim uykuya geçiş süresi bnm kucakta tutş sürem vs
Biraz daha uyanık koymayı denicem bende artk yavaş yavaş o kısın daha zor ama bakalm 😅
Merhaba, beşiğe alıştırabildiniz mi?

Cnm şöyleki karatma oerde aldım 6.ay gibi ben işte aynı rutinle cama gidyoruz iyi geceler diyoruz perdeyi kapatıyoruz karanlık olunca kucağımda dik bi şklde direk kafasını koyuyo omzuma
Ayına göre uyku saatlerine dikkat ediyorum sıkı bi şekilde bu uykuya gçişi baya etkiliyo
Bu şeklde 5 dk içinde mayşıyo kucağmda birz sırtını pışpışlıyprum dik bi şekilde sonra iyice dalmadn mayışmış olarak yatağa koyuyorum bazen dalıyo dalmadığı noktada sırtını pışpışlıyorum kısa sürede dalmış oluyo
Eskiye nazaran daha iyi diyebilirim uykuya geçiş süresi bnm kucakta tutş sürem vs
Biraz daha uyanık koymayı denicem bende artk yavaş yavaş o kısın daha zor ama bakalm 😅

Maşallah allahım nazarlardan saklasın. Bu seviyedeyse kısa zamanda direkt kendisi de uyur alışmış çünkü. Kolaylıkla mutlulukla alışsınlar 😍

Beşiğine alışık mıydı? Bulut alışık değil yeni yeni alıştırmak istiyorum. Bizimleydi hep bu zamana kadar ama psikolojim kaldırmaz şuan diye bulaşmıyorum. Görmüşken senden de fikir alayım dedim 😌

Kuzum dener denemez çekti içiyo ama sorun şuki çok sık genzine kaçıyo öksürüyor bazende öksürük tutunca kusuyo bizde bu sorunu aşamadık malesef

Oiy maşallah 🍀 bence ondan çekebilmesi bile büyük başarı 🧿 dediğim gibi ben bile zorlandım 😅

Zamanla daha çok alışır diye düşünüyorum, öğrenecek doğru miktarı o zaman sorun olmayacaktır inşallah

Kızlar merhaba öncelikle hepinize iyi bayramlar dilerim, kısa mesafede oturtup kullanabileceğim baston bisiklet tarzı bir şey almak istiyorum ama bir tavsiyeniz var mı acaba

İnş cnm ya
Kendi uyuma seviyesine getirmeye bnmde sabrım olmadı şimdiye kadar kısa sürede dalıyo beşiğe koyunca uyanmıyo diyorum en azından şmdilik 😅
Başlarda beşiğe uyanıkken koyunca ağlıyodu gündüzleri oynadım biraz beşikte cee fln diye gittim geldim odadan fln böyle böyle beşiğe koyunca ağlamamaya başladı şuan beşikte ağlamıyo ama kalkıyo sürekli yani kendi uyusun diye bıraksamda kalkıyo yatmıyo 😂
Gündüz beşiğe koyup oynatarak başlayabilirsin bence güldükçe eğlenceli gelmeye başlıyo beşik hemen olmuyo tabi buda bi süreç oynayarak bi süre sonra ağlamamaya başlıyo
Maşallah allahım nazarlardan saklasın. Bu seviyedeyse kısa zamanda direkt kendisi de uyur alışmış çünkü. Kolaylıkla mutlulukla alışsınlar 😍

Beşiğine alışık mıydı? Bulut alışık değil yeni yeni alıştırmak istiyorum. Bizimleydi hep bu zamana kadar ama psikolojim kaldırmaz şuan diye bulaşmıyorum. Görmüşken senden de fikir alayım dedim 😌

X