- 2 Temmuz 2023
- 8.446
- 23.309
Aaa cocuk mu istiyorsunuz hemencecikAslında c ye yetmedi tekrar damlattım, T baştan çok silik çıktı ama yinede inancım sıfır yarın tekrarlicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa cocuk mu istiyorsunuz hemencecikAslında c ye yetmedi tekrar damlattım, T baştan çok silik çıktı ama yinede inancım sıfır yarın tekrarlicam
Benim ev giriş kat olduğundan yaz için uyku tulumu alayım diyorum yine de . Biz bile üstümüze pike örtüyoruz yine de olsa iyi olur ..Kizlar yaz icin eviniz 22-23 derecelerde dolanan bir evse uyku tulumu edinin.
Benim evim yazin 28-35 arasi degistigi icin citcitli body bile cogu zaman fazla geliyor o kadar soyleyim.
Bizde de diş yok . Beyazlık var ama daha patlamadı . Emekleme de yok geri geri yattığı yerden gidiyorDaha dişi olmayan var mı 8 aylık oldu halen yok bizde ağzınin suyu akıyor bayağıdir ve herşeyle kasimaya çalışıyor ama daha çıkmadı
Emzirme konusunda biz de de öyle bak sabah kalktığında emzirdim o kadar bu saat oldu . İstemedi yeltenmedi bile ki durmazdı veriyorum 5dk emiyor etrafı kesiyor yetiyor herhalde artık bakalım . Birazdan yatmadan önce veririm onda nasıl olacak .Ay kimse konusmuyor artik neredesiniz kizcelerim?
Emzirme konusunda ne durumdasiniz?
Ilay gunduz emzirmelerinden artik cok hosnutsuz, uykusu yoksa memeyi aramiyor, saati geldiginde emziriyorum 5-6 dk ancak emiyor, sonrasi etrafi kesme, onu rahat birakmadigim icin isyan cikarma ve kapanis.
Gece ise mememe yatiriyorum, sabaha kadar agzindan cekmesem o da birakmiyor.
Siz ne durumdasiniz?
HayırrrrAaa cocuk mu istiyorsunuz hemencecik
Hayırrrr
Anladim, lcw'den bizim pike seklinde bir uyku tulumumuz var, ciftlige gittigimizde giysin diye almistim. 0.5 tog, kumasi da pikeye elyaf gecirilmis seklinde incecik birsey. Hala satiliyormudur bilmiyorum ama benzer birseyleri gecen gun gormustum.Benim ev giriş kat olduğundan yaz için uyku tulumu alayım diyorum yine de . Biz bile üstümüze pike örtüyoruz yine de olsa iyi olur ..
Ayni iste Ilay gibi, uyaranlara maruz kalinca meme yok, odaya kapanıp emziriyorum karartmali stor yaptirdim onu da kapatıyorum ki hani loş bir ortam olsun gun icinde dikkati dagilmadan emsin uyusun diye onda da 10 dk maksimum.Emzirme konusunda biz de de öyle bak sabah kalktığında emzirdim o kadar bu saat oldu . İstemedi yeltenmedi bile ki durmazdı veriyorum 5dk emiyor etrafı kesiyor yetiyor herhalde artık bakalım . Birazdan yatmadan önce veririm onda nasıl olacak .
Ama geceleri emmek için uyanıyor bi de üstüne emiyor kereta
Geçmiş olsun cnm sert zemin değilse olmamıştır bizimkide otururken kendini geri bıraktı bir gün biraz ağladı ama bir sorun yoktu şimdi yastıksiz oturtmuyorum halen aynı şeyi yapıyorBen de yatağa yatırıp yanına uzanarak emzirebiliyorum yoksa dikkati çok dağılıyor.
Bizimki bugün ben işteyken oturduğu yerde sırt üstü düşmüş kafasını çarpmış yere birşey olmuş mudur annemle babam bakıyordu
Bizimki de hep düşüyor inşallah bişey olmamıştır, bu dönemde düşmemeleri kaçınılmaz maalesefBen de yatağa yatırıp yanına uzanarak emzirebiliyorum yoksa dikkati çok dağılıyor.
Bizimki bugün ben işteyken oturduğu yerde sırt üstü düşmüş kafasını çarpmış yere birşey olmuş mudur annemle babam bakıyordu
Ben henüz tavuk vermedim balık olarak somon verdim onuda buharda pisirdimKızlar ben oğluma kıyma veriyorum ama tavuk ve balık vermedim ,başlayanlar nasıl verdiniz haşlama blend edip mi elle mi parçaladiniz
Ben balık verdim fırında veya ızgarada pişmiş çipura levrek elimizde ezerek veriyoruz. Kıymayı sebzelerle pişirip blenderdan geçirip püre şeklinde veriyoruz.Kızlar ben oğluma kıyma veriyorum ama tavuk ve balık vermedim ,başlayanlar nasıl verdiniz haşlama blend edip mi elle mi parçaladiniz
Evet öyle gerçekten ama kıyamıyoruz ya hemen evham yapıyoruz.Bizimki de hep düşüyor inşallah bişey olmamıştır, bu dönemde düşmemeleri kaçınılmaz maalesef
Yaaa var mıydı o kadar bakınıyorum ben göremedim . Bana atabilir misin görüntüsünüO zaman cifter cifter korunun, muhtemelen bu da duzensizlik sebepli bir yanlis alarmdir :)
Anladim, lcw'den bizim pike seklinde bir uyku tulumumuz var, ciftlige gittigimizde giysin diye almistim. 0.5 tog, kumasi da pikeye elyaf gecirilmis seklinde incecik birsey. Hala satiliyormudur bilmiyorum ama benzer birseyleri gecen gun gormustum.
Ayni iste Ilay gibi, uyaranlara maruz kalinca meme yok, odaya kapanıp emziriyorum karartmali stor yaptirdim onu da kapatıyorum ki hani loş bir ortam olsun gun icinde dikkati dagilmadan emsin uyusun diye onda da 10 dk maksimum.
Canim baktim da su an satista yok.Yaaa var mıydı o kadar bakınıyorum ben göremedim . Bana atabilir misin görüntüsünü
Satista yok ama nasil bir kumas arayacagini anla diye buldum bizdekileri, su mickie mouse'lu olanin icindeki elyaf gozukuyor, diger mercan rengi olanin bizde sutlu kahvesi var, onun elyafi gozukmuyor. O daha bi tok kumastan.Yaaa var mıydı o kadar bakınıyorum ben göremedim . Bana atabilir misin görüntüsünü
Ay çok sağol canım ya . Netten bakarım sık sık .Satista yok ama nasil bir kumas arayacagini anla diye buldum bizdekileri, su mickie mouse'lu olanin icindeki elyaf gozukuyor, diger mercan rengi olanin bizde sutlu kahvesi var, onun elyafi gozukmuyor. O daha bi tok kumastan.
Ya bende ek gıda vermiyorum ama merak ettim . Yatmadan 1,5-2 saat önce mama yapıyorum yulaf unundan mama .. uyku maması dediğin nedir ?Canim baktim da su an satista yok.
Ben yine bakarim benzer birsey gorursem sana atarim.asagiya da ekledim.
Bu arada ben gece yatmadan once ek gida vermiyorum, yogurt yediriyorum, bazen uyku mamasi veriyorum, yulaf lapasi armut vs karisimindan, ac degilse de direkt meme ile uyutup geceyi kapatiyorum
Biz hala 2 öğünKızlar bebeklerinize akşam ne veriyorsunuz yemek olarak yatarken yani . Yatarken bir şey veriyor musunuz ?
Yatarken sadece anne sütü mü yetiyorsa iyi ..Biz hala 2 öğün