2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Uzun yolculuk mu ? Dr bir şey olmaz dedi ise merak etmeyin elham yapmayın siz dikkat edersiniz sonuçta ..
2,5 yaşında ki kızınız içinde koltuk alın bence yada her neyse kucağınızda gitmesin . Sizinde rahat etmeniz lazım
Evet 15-16 saat arası. Dikkat ederim insaAllah her molada çıkar yürüyüş yapar hava alırım. Olmadı ona da koltuk alırım

Bende memlekete gideceğim doktora söyledim küçük daha bsy olmaz dedi ay dün arkadasın biri benim doktor da gebelikte kan pıhtı atar falan deyince evham yaptım birden ben de genelde 16 haftalığım ama 1 hafta geriden geliyor ama karnım güzel çıkmıs 😁 kızımda var 2.5 yasında beraber gideceğiz yol boyu üzerimde kalacak.
Biz 2 saatte bir mutlaka mola verdik ben 10 dakikada yürüdüm. Ayrıca dize kadar varis çorabı giydim. Yolda da mutlaka ayağımı diktim havaya. Evet pıhtı atabilir ama alınabilecek önlemler tam olarak bunlar 🙏🏻

Evet 15-16 saat arası. Dikkat ederim insaAllah her molada çıkar yürüyüş yapar hava alırım. Olmadı ona da koltuk alırım
Baya çokmuş uzun yol . Bence çocuğunuza da koltuk alın . Ayağınızı uzatmanız lazım kaldırmanız lazım . Her mola da inin bence . Benzinlikte bile 10 dk dursalar inin . Yolcu almada indirmede hava alın . Yürümeniz lazım ki kasılmayın .

Kızlar ya size şey soracağım. Şimdi benim oğlum için uyguladığım 2 kural var .
1. Sigara , ter kokusu , ağız kokusu, kıl tüy vs direk maruz kalmasını istemiyorum.
2. Tv telefon tablet izletmiyorum .
Onun haricinde başka aman aman bi kuralım yok.
.
Benim görümcem sigara içen birisi defalarca söylememe rağmen eşiminde söylemesine rağmen tamam diyip sürekli aynı şeyi yapıyor. Eşimin yanında dikkat ediyormuş gibi davranıyor ama sonrası yok. Sigara içer üstü başı kokar oğlumu kucağını alır . Suratına üfler . Defalarca söyledim üstünü değiştirir misin ? Ağzını çalkalar mısın ? Söylediğim zamanda annesine yada eşine ortalık yerde bana verme oğlanı sigara kokuyormuşum diye aklı sıra beni kötülüyor . Gerçekten bıktım .
En son Mevlüd yapacağım geldiler eve girerken sigara yaktı gördüm balkondan söyledim aman sende dedi . Gördüm yaktın girerken dedim bir şey demedi . Cidden yoruldum artık beni hiç umursamıyor . Sizler böyle durumda nasıl baş ediyorsunuz .. yani her şeyi geçtim saçma bi kural bile olsa sırf saygıdan yapmam ben 🙄

1. Sigara , ter kokusu , ağız kokusu, kıl tüy vs direk maruz kalmasını istemiyorum.
.
Benim görümcem sigara içen birisi defalarca söylememe rağmen eşiminde söylemesine rağmen tamam diyip sürekli aynı şeyi yapıyor. Eşimin yanında dikkat ediyormuş gibi davranıyor ama sonrası yok. Sigara içer üstü başı kokar oğlumu kucağını alır . Suratına üfler . Defalarca söyledim üstünü değiştirir misin ? Ağzını çalkalar mısın ? Söylediğim zamanda annesine yada eşine ortalık yerde bana verme oğlanı sigara kokuyormuşum diye aklı sıra beni kötülüyor . Gerçekten bıktım .
En son Mevlüd yapacağım geldiler eve girerken sigara yaktı gördüm balkondan söyledim aman sende dedi . Gördüm yaktın girerken dedim bir şey demedi . Cidden yoruldum artık beni hiç umursamıyor . Sizler böyle durumda nasıl baş ediyorsunuz .. yani her şeyi geçtim saçma bi kural bile olsa sırf saygıdan yapmam ben 🙄
Düşüncesiz görümcen eşin sert bir şekilde uyarsın bence. Sen daha ne diyeceksin ki laftan anlayan birine benzemiyor gibi

Biz 2 saatte bir mutlaka mola verdik ben 10 dakikada yürüdüm. Ayrıca dize kadar varis çorabı giydim. Yolda da mutlaka ayağımı diktim havaya. Evet pıhtı atabilir ama alınabilecek önlemler tam olarak bunlar 🙏🏻
Ben otobüsle gideceğim için pek ayağımı dikemeyeceğim kızıma da ayrı kolduk aldık ama her molada muhakkak iner hareket halinde olurum

Baya çokmuş uzun yol . Bence çocuğunuza da koltuk alın . Ayağınızı uzatmanız lazım kaldırmanız lazım . Her mola da inin bence . Benzinlikte bile 10 dk dursalar inin . Yolcu almada indirmede hava alın . Yürümeniz lazım ki kasılmayın .
Bugün aldık biletleri kızıma da ayrı koltuk aldık. insaAllah selametle gider geliriz bebek küçük olduğu için doktor bsy olmaz dedi büyük olsa mümkün dğl gitmezdim. Kızımın doğumunda uçakla gittim 1 saat 45 dakikaydı birde direktti o zaman şuan aktarmalı bayağı uzun oluyor saatler

Bende memlekete gideceğim doktora söyledim küçük daha bsy olmaz dedi ay dün arkadasın biri benim doktor da gebelikte kan pıhtı atar falan deyince evham yaptım birden ben de genelde 16 haftalığım ama 1 hafta geriden geliyor ama karnım güzel çıkmıs 😁 kızımda var 2.5 yasında beraber gideceğiz yol boyu üzerimde kalacak.
Yolculuk kaç saat? Otobüs ise ben gitmezdim üzülerek söylüyorum, hareketsizlik yabana atılamaz. Otobüs 2 saatte bir mola vermiyor bildiğim kadarıyla 😔

Yolculuk kaç saat? Otobüs ise ben gitmezdim üzülerek söylüyorum, hareketsizlik yabana atılamaz. Otobüs 2 saatte bir mola vermiyor bildiğim kadarıyla 😔
15 16 saat arası. Hayır 2 saatte bir mola vermiyor. Bazen 3 bazen 4, 2 duruyor güzergahlarda duruyor böyle. İşte doktora da dedim bu kadar yol memleketi de dedim bsy olmaz dedi bende ona binaen artık karar verdim

.
Üstünü çıkarır misin?
Ağzını çalkalar misin?
Değil.
Lütfen banyo yapıp en az 8 saat sigaranın tüm etkilerini yok eder misin? Olacak o.

Eşim ve ben sigara kullanmiyoruz, evimde balkonumda sigara icirmem. Sigara içen sigara kokan birine de belli saat geçmeden asla bebeğimi vermem.
Çekip alacaksınız, yazık değil mi tazecik akciğerlere

Tmm cnm bizide bilgilendir sorunca
Merhaba ben araştırma hastanesinde çocuk cerrahi ve üroloji bölümlerine sordum araştırma hastanesi bir problem olması dışında sünnet yapmiyormus bir de pişkin pişkin özelde yapıyorlar diyor e siz niye varsınız dedim
Zaten iyice soruşturmadan yaptırma taraftarı değildim ki ama özelde çok pahalı ya bir dahaki ay menenjit aşıları da var Allah yardım etsin yani gerçekten paran yoksa sende yoksun

Yok henüz göbeğini kaldıramıyor ama istediği şeye ulaşabiliyor sürünerek kendini öne atıyor 😂😂

Bizde de aynı, 6. Ay kontrolünde sadece 200 gram almıştı doktor mama başlattı. Boyuna göre sanırım zayıf kalmış diye. Size herhangi bişey dedi mi kiloyla ilgili?

@dikloron yumurta alerjisi sanırım Simay’da da çıkmıştı, geçmiş olsun 😕 NewMamaa NewMamaa
Canım biz bugün Dr gittik geçen ay da 22 sinde gitmiştik zaten bir de bugün tartildik 300 Gr almışiz boy da 1 cm uzamış Dr sadece ek gıdayı söyledi ona da zaten ben 21 inde başladım burda kızlara sorarak ☺️😂

Olmadı gitmeden doktorla tekrardan görüşürüm gitmedem muayene olur öyle giderim zaten riske atmaya gerek yok
Ben sizin yerinizde olsam katiyyen gitmem eğer mecbur ve zorunluysa ok hal çaresi çözümü bulunur gidilir ama yoksa ne gerek var ben hamileliğim boyunca her gün oksapar ve coraspirin kullandım üstelik benim %100 kan pihti sorunun var demediler ihtimale bile bırakmak istemedik, karışmak gibi oldum kusura bakmayın ama sonra üzülmeyin bir de küçük bir yavru daha var yanınızda ona da günah bence yollarda telef

Üstünü çıkarır misin?
Ağzını çalkalar misin?
Değil.
Lütfen banyo yapıp en az 8 saat sigaranın tüm etkilerini yok eder misin? Olacak o.

Eşim ve ben sigara kullanmiyoruz, evimde balkonumda sigara icirmem. Sigara içen sigara kokan birine de belli saat geçmeden asla bebeğimi vermem.
Çekip alacaksınız, yazık değil mi tazecik akciğerlere
Böyle olunca da tepkileri üstüme çekiyorum . Eşim ve bende kullanmıyoruz , bende evimde içirmiyorum sigara ve balkonumda .
Bize gelirken kapıda yaktı söyledim offladı allahtan sık sık gelmiyorlar .
Eşim de kardeşi diye buna müsade ediyor maalesef ses etmiyor ben edince de sıkıntı oluyor ve inadına yapılıyor .

Sevgili 2023 Eylül anneleri nasılsınız bu ara neyle uğraşıyorsunuz. Biz galiba diş çıkarıyoruz 🫣 umarım herkesin sağlığı yerindedir ☺️ çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. 5 sene bekledim bebeğime kavuşabilmek için. Sonunda tüp bebek tedavisiyle oldu Alparslanım. Her başım sıkıştığında içim daraldığında buraya yazmıştım. Hiç geçmeyecek sandığım sıkıntılar bitti birisi geliyor birisi gidiyor. Hayat akıp ilerliyor… herkese selamlar…
Ne güzel, ne mutlu. Rabbim kimseyi evlatla evlat hasretiyle imtihan etmesin.. şimdiden sonrası için de sağlık hoşluk versin 🤲 uyku yeme içme diş vs...bunlar da elbet zor evreler ama güzel zor iyiki bu günleri yaşıyoruz 😊🙏

.
Ayy canım ya başında boyle bir felaket görümce olmasına çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah ama laftan anlayan biri değil belli tam ağzına tuvalet terliği ile vurmalik biri , ne kadar mümkün olmasa da sen onun dediklerine takılma ve verme çocuğunu sevmesin hak etmiyor zaten düşüncesiz
Benim kayınvalidem böyle mahsus yapıyor ama ben elletmiyorum babannesiyse babannesi eşimle de sorun yaşadık yaşıyoruz böyle olunca gerçekten hiç sevmem beddua ama öğrendim nefret öğrendim bunlara lanet olsun ya ya söyleyecek çok şey var ama karşındaki insan anlamayinca halimiz zor beynimin içi ağrısı nedir öğrendim evime gelmesin diye dua etsem de üstümde oturuyor ne mümkün senin bari uzak otursa ben asla vermiyorum kucağına eşim yalan dümen yapıp bana ver diye kucağına alıp aklı sıra annesine veriyor ama hemen alıyorum bir bahane uydurup Max 1 dk yazarken bile sinirim bozuluyor
Gerekirse elletme sende boşver konuşmasın kussun laf etsin Dr izin vermiyor uzak tut diyor falan bir yolunu bulman lazım 😞

Merhaba ben araştırma hastanesinde çocuk cerrahi ve üroloji bölümlerine sordum araştırma hastanesi bir problem olması dışında sünnet yapmiyormus bir de pişkin pişkin özelde yapıyorlar diyor e siz niye varsınız dedim
Zaten iyice soruşturmadan yaptırma taraftarı değildim ki ama özelde çok pahalı ya bir dahaki ay menenjit aşıları da var Allah yardım etsin yani gerçekten paran yoksa sende yoksun
Yok artık sanki özel de yaptırmayı biz düşünemedik, yapılmadığına şaşırdım birde devlet hastanesine sormalıyız bence orda yapılır herkes okadar parayı nasıl verecek

X