Olur karıştırabilirsin tabi . Kemik suyu da katıp verebilirsin .Brokoli çorbası ne katacağız öyle sade zeytinyağı ile blend edip yiyecek mi hiç hoş değil tadı diğer sebzelere karistirsam mı
Hmm ben akşam iftardan sonra bir şey vermiyorum canım ek gıda olarak . Heee mama verilebilir onda da uyumadan 1,5-2 saat önce o kadar .Birde bu ek gıda saati ver mı ki sadece gün içinde mi akşam 10gibi yoğurt verdim geç mi acaba
Sadece o bölgeyi uyuşturdular bizde ..Çocuk doktoruna mı cikicaz oğlum da olacak, uyutuluyor mu yoksa lokal anestezi mi
Brokoli çorbası ne katacağız öyle sade zeytinyağı ile blend edip yiyecek mi hiç hoş değil tadı diğer sebzelere karistirsam mı
Eline verilecekse yumuşak oluyor ya yutması kolay olur boğazına kaçarsa sıkıntı olmasın diye . Normal tükettiği zaman mamalarına yada eline süzgeç ile verdiğin zaman çiğ tabielma , armut,muz yiyor oğlum çiğden neden haşlıyoruz ki doktor bir şey demedi bize
O arada bir şey vermişmiydinBende onu düşündüm ama yumurtanın 3.günü çıktı daha önce hiç böyle bişey yoktu ve 2 gün üst üste oldu, dr a sorcam ama
Avokado ve muz ile verdim ama bunları daha öncede vermiştim, yumurta yiyince olduO arada bir şey vermişmiydin
Üroloji Dr yapıyormuş sadece fitil verip uyusturuyorlarmis diye duydum ptesi hastanede bir soracağım bendeÇocuk doktoruna mı cikicaz oğlum da olacak, uyutuluyor mu yoksa lokal anestezi mi
Rendeleyip versek oluyor muelma , armut,muz yiyor oğlum çiğden neden haşlıyoruz ki doktor bir şey demedi bize
Evet cnm cam rendede rendeleyip veriyorum ben yiyor meyve seviyorRendeleyip versek oluyor mu
Tmm cnm bizide bilgilendir soruncaÜroloji Dr yapıyormuş sadece fitil verip uyusturuyorlarmis diye duydum ptesi hastanede bir soracağım bende
Ya benim oğlan 2saatte bir acikiyor yiyor uyuyor aç uyuyamıyorHmm ben akşam iftardan sonra bir şey vermiyorum canım ek gıda olarak . Heee mama verilebilir onda da uyumadan 1,5-2 saat önce o kadar .
O alışkanlık maalesef bizde de öyle . Normalde 6-7 saat kesintisiz uyuyabilirler. Hatta sen rüya öğünü yaparsan hiç uyanmazlarYa benim oğlan 2saatte bir acikiyor yiyor uyuyor aç uyuyamıyorsanki içerden sesleniyorlar mama saati geçiyor diye asla 2saati geçirmiyor acıkınca
Karıştırıp verdiysen ağır gelmiş olabilir miAvokado ve muz ile verdim ama bunları daha öncede vermiştim, yumurta yiyince oldu
Olabilir tabi, yinede ara vericem bi süreKarıştırıp verdiysen ağır gelmiş olabilir mibildiğimden değil tahmin sadece
Merhaba kaç haftalıkken yolculuk yaptınızGebeliğim de de tam zıttı aşırı rahat biriydim, yeme denilen şeyleri yedim 18-20 saatlik yolculuklar yaptım, kendimi hiç esirgemedim kafam çok rahattılohusalıkla her şey değişti ilk günler bebeğimin gazını annem çıkarabiliyor ben cikarsmiyorum diye ağlamıştım fena vurdu beni İnsallah toparliycam, gebelik donemimin yarı rahatlığında olsam yeter bana
28 haftalıkken yolculuk yaptimMerhaba kaç haftalıkken yolculuk yaptınız
Bende memlekete gideceğim doktora söyledim küçük daha bsy olmaz dedi ay dün arkadasın biri benim doktor da gebelikte kan pıhtı atar falan deyince evham yaptım birden ben de genelde 16 haftalığım ama 1 hafta geriden geliyor ama karnım güzel çıkmıs28 haftalıkken yolculuk yaptim
Uzun yolculuk mu ? Dr bir şey olmaz dedi ise merak etmeyin elham yapmayın siz dikkat edersiniz sonuçta ..Bende memlekete gideceğim doktora söyledim küçük daha bsy olmaz dedi ay dün arkadasın biri benim doktor da gebelikte kan pıhtı atar falan deyince evham yaptım birden ben de genelde 16 haftalığım ama 1 hafta geriden geliyor ama karnım güzel çıkmıskızımda var 2.5 yasında beraber gideceğiz yol boyu üzerimde kalacak.