2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
elma , armut,muz yiyor oğlum çiğden neden haşlıyoruz ki doktor bir şey demedi bize
Eline verilecekse yumuşak oluyor ya yutması kolay olur boğazına kaçarsa sıkıntı olmasın diye . Normal tükettiği zaman mamalarına yada eline süzgeç ile verdiğin zaman çiğ tabi

Ya benim oğlan 2saatte bir acikiyor yiyor uyuyor aç uyuyamıyor ☺️sanki içerden sesleniyorlar mama saati geçiyor diye asla 2saati geçirmiyor acıkınca 🙄☺️
O alışkanlık maalesef bizde de öyle . Normalde 6-7 saat kesintisiz uyuyabilirler. Hatta sen rüya öğünü yaparsan hiç uyanmazlar 🤣 ben yatırırken uzun uyusun diye formül mama veriyorum biberonla sonuç yine kalkıyor 😆

Sevgili 2023 Eylül anneleri nasılsınız bu ara neyle uğraşıyorsunuz. Biz galiba diş çıkarıyoruz 🫣 umarım herkesin sağlığı yerindedir ☺️ çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. 5 sene bekledim bebeğime kavuşabilmek için. Sonunda tüp bebek tedavisiyle oldu Alparslanım. Her başım sıkıştığında içim daraldığında buraya yazmıştım. Hiç geçmeyecek sandığım sıkıntılar bitti birisi geliyor birisi gidiyor. Hayat akıp ilerliyor… herkese selamlar…

Gebeliğim de de tam zıttı aşırı rahat biriydim, yeme denilen şeyleri yedim 18-20 saatlik yolculuklar yaptım, kendimi hiç esirgemedim kafam çok rahattı 😄 lohusalıkla her şey değişti ilk günler bebeğimin gazını annem çıkarabiliyor ben cikarsmiyorum diye ağlamıştım fena vurdu beni 😄 İnsallah toparliycam, gebelik donemimin yarı rahatlığında olsam yeter bana 🥲
Merhaba kaç haftalıkken yolculuk yaptınız

28 haftalıkken yolculuk yaptim
Bende memlekete gideceğim doktora söyledim küçük daha bsy olmaz dedi ay dün arkadasın biri benim doktor da gebelikte kan pıhtı atar falan deyince evham yaptım birden ben de genelde 16 haftalığım ama 1 hafta geriden geliyor ama karnım güzel çıkmıs 😁 kızımda var 2.5 yasında beraber gideceğiz yol boyu üzerimde kalacak.

Bende memlekete gideceğim doktora söyledim küçük daha bsy olmaz dedi ay dün arkadasın biri benim doktor da gebelikte kan pıhtı atar falan deyince evham yaptım birden ben de genelde 16 haftalığım ama 1 hafta geriden geliyor ama karnım güzel çıkmıs 😁 kızımda var 2.5 yasında beraber gideceğiz yol boyu üzerimde kalacak.
Uzun yolculuk mu ? Dr bir şey olmaz dedi ise merak etmeyin elham yapmayın siz dikkat edersiniz sonuçta ..
2,5 yaşında ki kızınız içinde koltuk alın bence yada her neyse kucağınızda gitmesin . Sizinde rahat etmeniz lazım

X